Įkraunama...
Įkraunama...

Matas

QUOTE(l'eau @ 2008 08 13, 07:59)
man šis vardas kone baisiausias iš vyriškų, todėl tikrai nepulsiu girti vien todėl kad negyrimas jums yra kultūros nebuvimas plius smailas išverstom akim smile.gif man šis žodis asocijuojas su batu ir nepatiko nuo pirmos minutės kai išgirdau, o dabar kai tų matų kiekvienam kieme kaip prikakota  išvis keista, kad dar populiarus g.gif nepatinka man toikie, prie kųrių numerių reikia (kaip ir nojus, pijus, kajus, lukas, etc.)

thumbup.gif galiu tik garsiai pasijuokti lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi visada juokiuosi iš žmonių, kurie nemoka priimti kitokios nuomonės nei jų pačių ir iškart nusprendžia, kad oponentas piktas arba ima mėtyti lolus ar išverstaakius smailus:D o gaila, gyvenimas pasidarytų daug spalvingesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 13, 11:06)
aš irgi visada juokiuosi iš žmonių, kurie nemoka priimti kitokios nuomonės nei jų pačių ir iškart nusprendžia, kad oponentas piktas arba ima mėtyti lolus ar išverstaakius smailus:D o gaila, gyvenimas pasidarytų daug spalvingesnis mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Matų laaaabai daug. Gražus, aiškus, tikslus vardukas... thumbup.gif
Atsakyti
Gražus vardelis 4u.gif
Atsakyti
man grazus wub.gif norejau savo vaikui duoti si varda, bet isrinkom kita.
Atsakyti
Biblijinis vardas, bet ne prie širdies. smile.gif
Atsakyti
man siuo atveju Motiejus (nesutrumpintas) grazesnis, nei Matas wub.gif o reiksme ta pati ir labai grazi "dievo dovana"
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 19:25)
man siuo atveju Motiejus (nesutrumpintas) grazesnis, nei Matas  wub.gif o reiksme ta pati ir labai grazi "dievo dovana"

Man ir patiko tik Matijus ax.gif bet žinau, kad tik aš taip vadinčiau unsure.gif jis būtų iškraipomas. Taip pat ir motiejukas man, kai ką primena iš vaikystės blush2.gif tad likome prie pačio trumpiausio varianto Matas biggrin.gif Beje dar vadinam Matis rolleyes.gif
Atsakyti
Labai daug Matų. Mano sūnaus klasėje 2.
Atsakyti
LIUKS
daug 2 klaseje? cha! mes 5 Jurgitos darzelyje buvome biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gita_jj: 22 rugpjūčio 2008 - 20:23
Man sis vardas tikrai negrazus ir netodel,kad daznas,na,o siaip nelimpa ir viskas.Kas link daznumo,gerai l`eau parase,numeriukus reiks duot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 24 rugpjūčio 2008 - 18:45