Įkraunama...
Įkraunama...

Matas

Jau pernelyg dažnas schmoll.gif
Atsakyti
gruodžio žurnale "tavo vaikas" 4 matai
Atsakyti
Pažįstu vyruką trisdešimtmetį tokiu vardu. Gaila, kad dabar jis taip paplito ir "nusivalkiojo", nes tikrai labai labai gražus vardas 4u.gif .
Atsakyti
Grazus vardas, bet laaabai daug Matu yra. Jei patinka, tai ir duokit toki varda. biggrin.gif
Atsakyti
man grazus ir dar nelabai atsibodes smile.gif ir toks itin sventas kazkoks sakyciau smile.gif
Atsakyti
Man tai thumbup.gif thumbup.gif ,gaila,kad daznas,bet vardas senas,sventas.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 12 09, 10:53)
Man tai  thumbup.gif  thumbup.gif ,gaila,kad daznas,bet vardas senas,sventas.. thumbup.gif

grazus, bet jau labai daznas 4u.gif
Atsakyti
O man kazkodel sitas vardas asocijuojasi su vienu rusisku keiksmazodziu blush2.gif Ir kai viena Lietuvos aukstuomeneje populiari pora savo sunu pavadino Matu, kai ir pavarde ne itin graziai skamba - Blėdis, tai aplamai baisuma ir klaikesys doh.gif
Bet gal cia tik man taip 4u.gif
Atsakyti
mano giminaitis -- Matas. tai anksciau tas vardas buvo retas, ir jo net perklausdavo -- ar ne Mantas?
bet dabar tas vardas jau pernelyg nutampytas.
Atsakyti
grazus, trupas, aiskus, sventas..
Atsakyti
QUOTE(boss @ 2006 12 01, 13:00)
Ar labai jau atsibodes?

Labai sad.gif

QUOTE(Spyrga @ 2006 12 13, 14:10)
O man kazkodel sitas vardas asocijuojasi su vienu rusisku keiksmazodziu  blush2.gif Matas  Blėdis

Ha ha, sugalvok tu man lotuliukas.gif Nu bet rimtai..kai pagalvoji...tai geriau jau negalvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2006 12 13, 20:26)
Labai  sad.gif
Ha ha, sugalvok tu man  lotuliukas.gif  Nu bet rimtai..kai pagalvoji...tai geriau jau negalvot  doh.gif

Nooo, baikit cia ant musu aukstuomenes varyt...
hihihi.gif
Atsakyti