Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O as taip pat parukau, kartais daugiau, kartais pakelio savaitei uztenka. O del rukymo kavinese, juk dabar daugumoje jau yra nerukanciu zonos, manau cia jokia problema. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirazas @ 2005 12 12, 16:53)
as rukau nieko nera malonesnio kaip gera kawa ir cigarete lotuliukas.gif  oi kas neruko nesupras bigsmile.gif
kiekvienas zmogus ka nori ta ir daro ir nieko jau cia nepadarysi, manes net 10 piktu rekenciu tetulyciu, nepriwerstu uzgesinti cigarete, nes as noriu ir rukau, tu nenori, tai nerukai lotuliukas.gif  brunette.gif

drinks_cheers.gif rytas be kavos su cigarete ne rytas.Jei neparukau ryte, tai ir neatsibundu normaliai ir dirbti negaliu schmoll.gif Vnz, cigaretes man butinos, o jei dar koks balius... doh.gif alc.gif smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 13 gruodžio 2005 - 13:04
Čia kažkurios rašė, kuom pakeisti rūkymą? g.gif
Manau, turi būti stipri motyvacija, kad negalėtum užtraukti dūmelio g.gif Kiekvienai savo. Aš, pvz., negalėčiau rūkyti, nes nenoriu, kad ir mano vaikas užaugęs rūkytų. O jei matys, rūkančią mamą, tai kaip tu jam uždrausi rūkyti-juk pati rodai pavyzdį doh.gif . Beje, nieko šlykštesnio man nėra, nei rūkymas prie savo vaiko-pirma, tai gadina vaiko sveikatą, antra-bjauriai atrodo smoke.gif dry.gif
Tai tokie mano motyvai būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitulka @ 2005 12 13, 21:20)
Čia kažkurios rašė, kuom pakeisti rūkymą? g.gif
Manau, turi būti stipri motyvacija, kad negalėtum užtraukti dūmelio g.gif Kiekvienai savo. Aš, pvz., negalėčiau rūkyti, nes nenoriu, kad ir mano vaikas užaugęs rūkytų. O jei matys, rūkančią mamą, tai kaip tu jam uždrausi rūkyti-juk pati rodai pavyzdį doh.gif . Beje, nieko šlykštesnio man nėra, nei rūkymas prie savo vaiko-pirma, tai gadina vaiko sveikatą, antra-bjauriai atrodo  smoke.gif  dry.gif
Tai tokie mano motyvai būtų smile.gif

Labai puiki motyvacija, tik man netinkanti verysad.gif Aš niekada namie nerūkau ar kur kitur, jei su vaikais būnu. Bet tik darbe praveriu duris, pamatau savo kolegę, kaip tik tuo metu beeinančią parūkyt, turiu būtinai vilktis iš paskos. Kiekvieną vakarą prisižadu nerūkyt (savaitgaliais, per atostogas nerūkau ir nenumirštu, reiškia, pas mane tik psichologinė priklausomybė), kiekvieną rytą atsiprašinėju savęs verysad.gif Kažkoks užburtas ratas.( Nors išgėrus visai negaliu rūkyt, iškart bloga daros.)
Atsakyti
Labas,

QUOTE(deirė @ 2005 12 13, 23:49)
[...] Bet tik darbe praveriu duris, pamatau savo kolegę, kaip tik tuo metu beeinančią parūkyt, turiu būtinai vilktis iš paskos. Kiekvieną vakarą prisižadu nerūkyt [...]

Mano vyrui ta pati situacija buvo. Aš kurį laiką tylėjau, bet kai tapau nėščia jam tik tiek pasakiau, kad nuo šios minutės mūsų gyvenimas tapo kitoks ir esame už kiekvieną savo elgesį atsakingi, nes viską ką mes darome, mokome ir savo vaikus. Vaikams didesnis auklėjimo poveikis ne žodžiai, bet mūsų elgesys. Jei manai, kad vaikai niekada nesupras, kad tu rūkai, tai gali rūkyti ir toliau. Daugiau apie tai nekalbėjome. Po kurio laiko jo bendradarbiai manęs paklausė ką aš jam padariau, kad jis nebeina su jais rūkyti. Tai gi, tai tik valios reikalas, jei tai tik psichologiniė priklausomybė.
Atsakyti
Aš tik baigusi gimnaziją ir atitrūkusi nuo gimtų namų, mamos pradėjau rūkyti, gyvenau veina tai dūminau kiek tik norėjau ir taip kokius metus. Bet po metų vieną dieną tiesiog taip ėmė ir išgaravo tas didelis noras būti šiuolaikiškai t.y. rūkyti. Ir visai nebe reikalo, nes po kokio mėnesiuko sužinojau, kad laukiuosi. Dabar galvoju, kad čia buvo kažkokia vidinė nuojauta ir... net nežinau kaip paaiškinti. Taiva, jau dabar 1,5 metų nerūkau, nors keletą kartų bandžiau, tačiau nebėra to "kaifo", dabar negaliu net pakęsti rūkalų kvapo. Negaliu sakyti, gal kada vėl užplauks noras užtraukti dūmą, tai taip ir padarysiu.
Tiesa, dauguma iš čia pasiskiusių rūkyti metė ar bent jau susilaikė nuo rūkymo besilaukdamos vaikelių, tai tikrai labai šaunu,o aš visai neseniai KMU klinikose pamačiau tokį vaizdelį, kuris mane pakraupino, mergina visa nėščia nėščia sėdi sau su draugu ant suolelio ir kad rūko blink.gif man net bloga pasidarė. Va tokių bobų tai nesuprantu, nejau vaiko sveikata joms paskutinėj vietoj?
Atsakyti
Taip taip nestumas geriausias vaistas norincioms mesti rukyti. as net i ta puse negaledavau ziureti doh.gif

Nors keleta cigareciu budama nescia surukiau blush2.gif
Atsakyti
As nerukau angel.gif ir kitiems nepatariu mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat nerukau, saugau sveikata biggrin.gif
Atsakyti
tik kai isgeriu blush2.gif bet kai draugas parnese ajurvediniu cigareciu vienu metu rukiau jas, tai taip atpratau nuo cigareciu blink.gif net pykino nuo ju, bet kazkaip ir neidomu pasidare norisi prie taureles ir dumeli uztraukti ax.gif
Atsakyti
Taip ir nesupratau ar ši tema rūkančioms ar toms, kurios gali pasigirti, kad jos nerūko doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(aziza @ 2005 12 27, 03:35)
tik kai isgeriu  blush2.gif bet kai draugas parnese ajurvediniu cigareciu vienu metu rukiau jas, tai taip atpratau nuo cigareciu  blink.gif net pykino nuo ju, bet kazkaip ir neidomu pasidare norisi prie taureles ir dumeli uztraukti  ax.gif

Kas yra tos ajurvedinės cigaretės?

QUOTE(TauRe @ 2005 12 27, 10:42)
Taip ir nesupratau ar ši tema rūkančioms ar toms, kurios gali pasigirti, kad jos nerūko  doh.gif

Manau ši tema absoliučiai apie rūkymą g.gif Pradinis klausimas buvo ar Jūs rūkote? Taigi, jei žmogus rūko, jis ir pasako tai smile.gif O jei nerūko - tai ir pasigiria, kad nerūko rolleyes.gif Manyčiau taip g.gif

O aš jau nerūkau apie 3 metus. Anksčiau rūkiau apie 6-7 metus. Kai pastojau - "rišau" su tuo reikalu ir daugiau nepradėjau schmoll.gif Dabar esu tuo labai patenkinta didis.gif Mano viena draugė per visą nėštumą rūkė doh.gif Ir kai pagimdė rūkė doh.gif Taip šlykštu buvo žiūrėti bebe.gif
Atsakyti