O as taip pat parukau, kartais daugiau, kartais pakelio savaitei uztenka. O del rukymo kavinese, juk dabar daugumoje jau yra nerukanciu zonos, manau cia jokia problema.
QUOTE(Mirazas @ 2005 12 12, 16:53)
as rukau nieko nera malonesnio kaip gera kawa ir cigarete
oi kas neruko nesupras
kiekvienas zmogus ka nori ta ir daro ir nieko jau cia nepadarysi, manes net 10 piktu rekenciu tetulyciu, nepriwerstu uzgesinti cigarete, nes as noriu ir rukau, tu nenori, tai nerukai

kiekvienas zmogus ka nori ta ir daro ir nieko jau cia nepadarysi, manes net 10 piktu rekenciu tetulyciu, nepriwerstu uzgesinti cigarete, nes as noriu ir rukau, tu nenori, tai nerukai
Čia kažkurios rašė, kuom pakeisti rūkymą?
Manau, turi būti stipri motyvacija, kad negalėtum užtraukti dūmelio
Kiekvienai savo. Aš, pvz., negalėčiau rūkyti, nes nenoriu, kad ir mano vaikas užaugęs rūkytų. O jei matys, rūkančią mamą, tai kaip tu jam uždrausi rūkyti-juk pati rodai pavyzdį
. Beje, nieko šlykštesnio man nėra, nei rūkymas prie savo vaiko-pirma, tai gadina vaiko sveikatą, antra-bjauriai atrodo
Tai tokie mano motyvai būtų
QUOTE(sigitulka @ 2005 12 13, 21:20)
Čia kažkurios rašė, kuom pakeisti rūkymą?
Kiekvienai savo. Aš, pvz., negalėčiau rūkyti, nes nenoriu, kad ir mano vaikas užaugęs rūkytų. O jei matys, rūkančią mamą, tai kaip tu jam uždrausi rūkyti-juk pati rodai pavyzdį
. Beje, nieko šlykštesnio man nėra, nei rūkymas prie savo vaiko-pirma, tai gadina vaiko sveikatą, antra-bjauriai atrodo
Labai puiki motyvacija, tik man netinkanti
Labas,
Mano vyrui ta pati situacija buvo. Aš kurį laiką tylėjau, bet kai tapau nėščia jam tik tiek pasakiau, kad nuo šios minutės mūsų gyvenimas tapo kitoks ir esame už kiekvieną savo elgesį atsakingi, nes viską ką mes darome, mokome ir savo vaikus. Vaikams didesnis auklėjimo poveikis ne žodžiai, bet mūsų elgesys. Jei manai, kad vaikai niekada nesupras, kad tu rūkai, tai gali rūkyti ir toliau. Daugiau apie tai nekalbėjome. Po kurio laiko jo bendradarbiai manęs paklausė ką aš jam padariau, kad jis nebeina su jais rūkyti. Tai gi, tai tik valios reikalas, jei tai tik psichologiniė priklausomybė.
QUOTE(deirė @ 2005 12 13, 23:49)
[...] Bet tik darbe praveriu duris, pamatau savo kolegę, kaip tik tuo metu beeinančią parūkyt, turiu būtinai vilktis iš paskos. Kiekvieną vakarą prisižadu nerūkyt [...]
Mano vyrui ta pati situacija buvo. Aš kurį laiką tylėjau, bet kai tapau nėščia jam tik tiek pasakiau, kad nuo šios minutės mūsų gyvenimas tapo kitoks ir esame už kiekvieną savo elgesį atsakingi, nes viską ką mes darome, mokome ir savo vaikus. Vaikams didesnis auklėjimo poveikis ne žodžiai, bet mūsų elgesys. Jei manai, kad vaikai niekada nesupras, kad tu rūkai, tai gali rūkyti ir toliau. Daugiau apie tai nekalbėjome. Po kurio laiko jo bendradarbiai manęs paklausė ką aš jam padariau, kad jis nebeina su jais rūkyti. Tai gi, tai tik valios reikalas, jei tai tik psichologiniė priklausomybė.
Aš tik baigusi gimnaziją ir atitrūkusi nuo gimtų namų, mamos pradėjau rūkyti, gyvenau veina tai dūminau kiek tik norėjau ir taip kokius metus. Bet po metų vieną dieną tiesiog taip ėmė ir išgaravo tas didelis noras būti šiuolaikiškai t.y. rūkyti. Ir visai nebe reikalo, nes po kokio mėnesiuko sužinojau, kad laukiuosi. Dabar galvoju, kad čia buvo kažkokia vidinė nuojauta ir... net nežinau kaip paaiškinti. Taiva, jau dabar 1,5 metų nerūkau, nors keletą kartų bandžiau, tačiau nebėra to "kaifo", dabar negaliu net pakęsti rūkalų kvapo. Negaliu sakyti, gal kada vėl užplauks noras užtraukti dūmą, tai taip ir padarysiu.
Tiesa, dauguma iš čia pasiskiusių rūkyti metė ar bent jau susilaikė nuo rūkymo besilaukdamos vaikelių, tai tikrai labai šaunu,o aš visai neseniai KMU klinikose pamačiau tokį vaizdelį, kuris mane pakraupino, mergina visa nėščia nėščia sėdi sau su draugu ant suolelio ir kad rūko
man net bloga pasidarė. Va tokių bobų tai nesuprantu, nejau vaiko sveikata joms paskutinėj vietoj?
Tiesa, dauguma iš čia pasiskiusių rūkyti metė ar bent jau susilaikė nuo rūkymo besilaukdamos vaikelių, tai tikrai labai šaunu,o aš visai neseniai KMU klinikose pamačiau tokį vaizdelį, kuris mane pakraupino, mergina visa nėščia nėščia sėdi sau su draugu ant suolelio ir kad rūko
Taip taip nestumas geriausias vaistas norincioms mesti rukyti. as net i ta puse negaledavau ziureti
Nors keleta cigareciu budama nescia surukiau
Nors keleta cigareciu budama nescia surukiau
As nerukau
ir kitiems nepatariu
As taip pat nerukau, saugau sveikata
Taip ir nesupratau ar ši tema rūkančioms ar toms, kurios gali pasigirti, kad jos nerūko
Sveiki,
Kas yra tos ajurvedinės cigaretės?
Manau ši tema absoliučiai apie rūkymą
Pradinis klausimas buvo ar Jūs rūkote? Taigi, jei žmogus rūko, jis ir pasako tai
O jei nerūko - tai ir pasigiria, kad nerūko
Manyčiau taip
O aš jau nerūkau apie 3 metus. Anksčiau rūkiau apie 6-7 metus. Kai pastojau - "rišau" su tuo reikalu ir daugiau nepradėjau
Dabar esu tuo labai patenkinta
Mano viena draugė per visą nėštumą rūkė
Ir kai pagimdė rūkė
Taip šlykštu buvo žiūrėti
QUOTE(aziza @ 2005 12 27, 03:35)
tik kai isgeriu
bet kai draugas parnese ajurvediniu cigareciu vienu metu rukiau jas, tai taip atpratau nuo cigareciu
net pykino nuo ju, bet kazkaip ir neidomu pasidare norisi prie taureles ir dumeli uztraukti 
Kas yra tos ajurvedinės cigaretės?
QUOTE(TauRe @ 2005 12 27, 10:42)
Taip ir nesupratau ar ši tema rūkančioms ar toms, kurios gali pasigirti, kad jos nerūko 
Manau ši tema absoliučiai apie rūkymą
O aš jau nerūkau apie 3 metus. Anksčiau rūkiau apie 6-7 metus. Kai pastojau - "rišau" su tuo reikalu ir daugiau nepradėjau