Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Rūkau jau 20 metų,tai siaubingas įprotis,paskutiniu metu nei skanu,nei smagu.Turbūt atejo metas atsisveikint su rūkymu,tik neįsivaizduoju kuo pakeist.Gal kas žino kokių efektyvių priemonių?
Atsakyti
As rukau tik per baliukus kai ykalu biggrin.gif blush2.gif o siaip net smirda bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės, as rūkiau 13 metų , ir va prieš penkias dienas nutariau mesti, ir nerūkau, tiesiod nerūkau ir viskas. thumbup.gif Jei yra mamyčių, šiuo metu metančių rūkyti, būtų smagu pasidalinti patirtimi, gal dar kokia mamytė susigundytų atsikratyti šitos bjaurasties. Aš tai pirmas dienas, kai suabejodavau savo jėgomis, lįsdavau į internetą, ir pasiskaitydavau kaip vienas ar kitas žmogus surūkė paskutinę cigaretę ir nuo tada ni ni , nei vienos cigaretės jau ,,tiek tai,, metų. Tai iškarto pagalvoju g.gif aha, įmanoma, kažkas gali, o ką aš, kokia netikėlė, bevalė verysad.gif , na jau ne protest.gif aš irgi galiu. Nėra lengva, nuotaika labai svyruoja, bet nėra ir kažkaip neįmanomai sunku, tiesiog kiekvieną kartą, kai būdavau įpratusi eiti parūkyti (pavalgius, padarius kokį darbą, po kavos ir pnš.), reikia susigalvoti kokį užsiėmimą. Labai norėčiau pabendrauti su mamytėmis kurios jau metė rūkyti arba yra ,,procese,, smile.gif
Atsakyti
Aš rūkau su pertraukomis- 6metus. Kai pastojau-mečiau ir dabad dar bandau nepradėti. Net per baliukus nerūkau, nes bijau, kad vieną kartą parūkysiu, paskui antrą kartą-ir vėl nebesustosiu (taip kartą buvo). Tai kaip alkoholikui viena taurelė ir viskas, vėl pradedi.Prisipažinsiu, kartais labai norisi sutraukti cigaretę, bet vis susilaikau su mintim-pradėti visada spėsiu. Tikrai nežinau ar visą gyvenimą pavyks taip ištempti g.gif blush2.gif
Atsakyti
Įdomu po kiek laiko mintys nesisuks apie rūkymą? Nes, negaliu pasakyti, kad noriu parūkyti, bet kiekvienam žingsnį vis atsimenu: o dar prieš savaitę tokioje situacijoje eičiau parūkyti brunette.gif , o dabar -ne bigsmile.gif
Bet doh.gif , rūkymą būtinai reikia kažkuo pakeisti, viską darau, kad tas pakaitalas nebūtų maistas essen.gif
Pagalvoju apie cigaretę ir iš karto atsimenu kaip smirdi drabužiai, be to dukra man vakar sako tu smirdi sėmkėm (saulėgražas griaužiu, kai užsimanau pavalgyti ar parūkyti blush2.gif , šiek tiek padeda), o ne cigaretėm, man buvo taip nesmagu doh.gif , galvoju ką dar vaikai jautė tik nieko nesąkė, nes mama su kancaru dantyse jau buvo taip normalu ir įptrasta brunette.gif
Atsakyti
Aš nerūkau ir niekada net nebandžiau. Kažkaip keista, tačiau niekada neturėjau progos pabandyti, o gal ir noro..
Mano draugės taip pat nerūkančios thumbup.gif
Atsakyti
aūūū, negi nei viena mamytė nemeta rūkyti g.gif
aš va jau aštunta diena nerūkau ir labai noriu su kuo nors pasidalinti savo išgyvenimais thumbup.gif
Atsakyti
As prisidedu prie nerukanciu mamyciu drinks_cheers.gif
Kazkada bandziau,bet labai didelio malonumo del to nepajauciau,greiciau del kompanijos buvo.Taigi mesti buvo visai nesunku,nors rukiau kokius metus.
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2006 02 07, 15:46)
aūūū, negi nei viena mamytė nemeta rūkyti g.gif
aš va jau aštunta diena nerūkau ir labai noriu su kuo nors pasidalinti savo išgyvenimais thumbup.gif

Aš jau 28 dienos švari smile.gif
Atsakyti
Kojines2, SVEIKINU 4u.gif , tai jau labaaaaai ne mažai clap_1.gif , o kaip svorio problemos essen.gif , kuo pakeitei rūkymą ?
Aš tai kaip tai nejaučiu, kad labai apetitas didėtų ir bent jau kol kas tai svoris nepadidėjo schmoll.gif , nes ir taip nesu kūda toli gražu blush2.gif , tai dar keli kilogramai nereikalingi visai blink.gif ,
sėkmės tau thumbup.gif , taip ir toliau victory.gif svarbu tikrai labai norėti nerūkyti, tuomet nesunku ir jokių ,,lomkių"
O as jau 10 dienelių kaip nerūkau ir kiekvieną dieną džiaugiuosi tuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2006 02 10, 12:15)
Kojines2, SVEIKINU  4u.gif , tai jau labaaaaai ne mažai clap_1.gif , o kaip svorio problemos essen.gif , kuo pakeitei rūkymą ?
Aš tai kaip tai nejaučiu, kad labai apetitas didėtų ir bent jau kol kas tai svoris nepadidėjo schmoll.gif , nes ir taip nesu kūda toli gražu  blush2.gif  , tai dar keli kilogramai nereikalingi visai blink.gif ,
sėkmės tau  thumbup.gif , taip ir toliau victory.gif svarbu tikrai labai norėti nerūkyti, tuomet nesunku ir jokių ,,lomkių"
O as jau 10 dienelių kaip nerūkau ir kiekvieną dieną džiaugiuosi tuo  biggrin.gif

Dėkui, irgi jaučiuosi "nusipelniusi" smile.gif
Ogi niekuo rūkymo nepakeičiau. Tiesiog apsimečiau, kad aš net nemoku to daryti ir niekad nerūkiau. Įdomiausia - išėjo save apgaut. Net per balius ni-ni, galiu stovėt šalia rūkačių be nervų (jei lauke rūko aišku, jei jau šalia tai neypatingai džiaugiuosi - dvokia gi mirksiukas.gif )

Apetitas kažkiek įsisiautėja pirmą savaitę - paskui viskas išsilygina (bent jau man). Svoris absoliučiai stabilus, niekuo savęs neriboju.

Sėkmės ir tau, varyk toliau, su kiekviena diena vis lengviau. 4u.gif
Atsakyti
As niekada nesu bandziusi rukyti (pfu pfu pfu).Erzina cigareciu kvapas. Tiesa sakant, apskritai nesuvokiu rukymo esmes.Moki pinigus uz tai, kad sveikata gadintum, smirdetum, pagelstu dantys ir pan.? wink.gif
Atsakyti