Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(gekoniuke @ 2013 10 19, 23:38)
15metų rūkiau, šimtus kartų bandžiau mest ir vis nesekmingai. Nerūkau jau beveik 5metus, nes kasryt sau pasižadu šiandien nerūkyt , o vakare save pagiriu smile.gif  beje, neseniai žiūrėjau šeimos albumą, ir radau savo mamos foto, kuriai buvo tiek kiek man db.tad galiu drąsiai patvirtint jog rūkymas žiauriai sendina, skirtumas toks jog net šiurpas nukrėtė.

panasiai ir man buvo.. sakydavau sau is pradziu "dar diena istempk, dar diena".. po poros savaiciu pasikeiciau fraze i "tiek ankentejai, negi viskas veltui buvo? negi vel pradesi? dar diena!" biggrin.gif paskui naturaliai eme darytis gaila savo pastangu.. tiek pastangu ir vel uztraukt duma kad pradeciau paskui viska is naujo? na jau ne biggrin.gif
Atsakyti
o ka darot kai ima siutas kad negali parukyt? man tai lomkes buna fizines tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 20, 00:04)
o ka darot kai ima siutas kad negali parukyt? man tai lomkes buna fizines tiesiog.

as: 1) vendgavau, kaip tik galiu, situaciju, kuriose visada rukydavau (pvz. megau rukyt stotelej, laukdama autobuso. taigi, iseidavau is namu 5 min veliau. geriau begt i stotele, negu lauk autobuso biggrin.gif ) vengdavau kuri laika rukanciu draugu; 2) kai uzeidavo noras - butinai rasdavau kokios nors aktyvios veiklos (ne knyga skaityt ar TV ziuret, o namus tvarkyt, skalbt ka nors rankom, eit pabegiot). dazniausiai lomkes pasibaigdavo po keliu minuciu.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 20, 00:04)

apsilankykite pas dantu chigieniste- ji taip atblizgins dantis jog bus gaila terst, pasidovanokit begediskai brangu lupdazi, prabangius kvepalus kurie nedera su dumu tvaiku, o nuo pasiutimo tinka saltas dusas arba geras seksas wink.gif net ir issirekt tinka, juk ir taip daugelis musu per daug neigiamu emociju savyje laikom blush2.gif lomkes- detoksikacine busena, tai bausme uz silpnavaliskuma ir saves nemylejima. Linkiu pamilt save 4u.gif
Atsakyti
beje, ta pirmine detoksikacija trunka apie 2-3 savaites : paskui jau zymiai lengviau buna
Atsakyti
Nerūkau.
Ką apie tai manau... Nieko gero iš tikrųjų biggrin.gif Nuomonė tokia, kuri nepatinka rūkantiems... smile.gif Tai gal čia nebandysiu ko nors "nuskausmint"... smile.gif

Šiaip tegul rūko rūkoriai iki nukritimo... Bet ne mano kely biggrin.gif
Negaliu pakęsti, kai rūko visiškai neatsižvelgiant į aplinkinius... Pas mus dažnai laiptinė dvokia rūkalais... Galvoju kas čia per **** tingi išeit į lauką... Ir ką... prieš kelias dienas grįžtu sau namo po darbo... Ir žiū laiptinėj čiuvas (ale kaimynas) sau stovi, rūko... Vaikas jo šalia stovi blink.gif Tai kažkaip nesusilaikėm abu su vyru. Pamoralizavom. Nežinau ar padėjo, bet bent jau laiptinė kuris laikas nesmirda...
B*e gyvena pirmam aukšte ir tingi šikną išvilkt į lauką parūkyt... Netik kaimynus, bet ir savo vaikus nuodija...
Atsakyti
Nerukau,ir labai nervuoja salia rukantys zmones rolleyes.gif
Atsakyti
Supratau, kad esu labai laiminga, nes mes abu su vyru nerukome. O salia rukantys zmones labai erzina, visada stengiuosi paeiti i sona ir nesinuodyti.
Atsakyti
Nerūkau ir kitiem nerekomenduoju.Jei vyras būtų rūkalius praeičiau pro šalį.
Atsakyti
Rūkau tik kai užplaukia. Pvz išgeriu, kompanija gera ir tt. Tai per metus gal iki 10 cigarečių..
šeip netrukdo man rūkantys, na gal kvapas. Vieninteliu atveju tai nervintis pradedu kai matau nėščias, arba su kūdikėliais ar vaikais mamas rūkančias. Tada norisi prieit ir duot per galvą...
Atsakyti
Nerūkau ir nesu bandžiusi ax.gif
Kažkaip man nepatinka tas kvapas ir visai nevilioja taip brangiai mokėti už žalingą sveikatai įprotį 4u.gif
Atsakyti
Žiauriai šlykštus reikalas...
Atsakyti