Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 09 04, 06:20)
nebuvo baisu, kad - PATIKS? g.gif

nezinau, negalvojau apie tai tada. bet vat jau praejus tiems trims metams vis labaiu isitikinu, kad tikrai nebenoriu rukyti (nors is pradziu tai tikrai galvojau - ai paziuresiu, jei noresiu, gal vel pradesiu ar kai pasensiu, tai vel rukysiu biggrin.gif ) o dabar jau suprantu, kad net ir pasenus nebenoriu rukyti thumbup.gif
Atsakyti
Su vyru kartu nusprendem kad nuo sios dienos neberukom,ismetem is namu pilna pokeli cigareciu ir jau 6 metai kai net minciu nera pradeti vel blush2.gif labai dziaugemes kai metem,zinoma buvo momentas kai padidejo apetitas,taciau viskas su laiku praejo
Atsakyti
As tai rukau tik kai reikia kurybiskai dirbti, nes tuomet reikia tokiumini pertraukeliu kurioms rukymas padeda.. tokia dingstis atsipusti ir meditacija smile.gif
Atsakyti
nerūkome schmoll.gif
Atsakyti
Savo laikais ( biggrin.gif ) abu su MB rūkėme daug. Darbe, kai susipažinome- rūkymas buvo viena iš galimybių tiesiog pasiplepėti su simpatija smile.gif
Vėliau aš mečiau (gaila savo grožio, gaila pinigų, gaila sveikatos ir išvis man nėra nieko gražiau už nerūkančias merginas).
Vėliau (sunkokai), bet ir SB atmušiau nuo rūkymo.

Tiesa, šventėmis dar patraukiam po ciugaretę. bet tai būna itin retai. na mx 10 cigarečių per metus.
Atsakyti
Rūkau, bet šiuo metu skaitau knygą "lengvas būdas mesti rūkyti" ir tikiuosi ji man padės. Kolkas noras "vėsta", o ir neigiamas požiūris į cigaretę atsiranda. thumbup.gif Tikiuosi artimiausiu metu "išmesiu" šitą įprotį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deila* @ 2013 10 12, 13:07)
Rūkau, bet šiuo metu skaitau knygą "lengvas būdas mesti rūkyti" ir tikiuosi ji man padės. Kolkas noras "vėsta", o ir neigiamas požiūris į cigaretę atsiranda.  thumbup.gif Tikiuosi artimiausiu metu "išmesiu" šitą įprotį  rolleyes.gif

sekmes metant sita bruda thumbup.gif
Atsakyti
Nerukau ir maniskis neruko. Nerukymas buvo vienas is kriteriju renkantis antra puse, t.y. viena is savybiu, kuria busimas draugas turetu tureti rolleyes.gif
Atsakyti
Nerūkom nei vienas smile.gif
Atsakyti
Rūkau , daug, po pakelį į dieną, mb prieš pora metų metė. KOl kas motyvacijos mesti neturiu. Žinau, tik, kad jei norėsiu mesti, tai reiks nusipirkt tų kontrabandinių(kartą jau buvau), lb šlykščios. Dar mėtines, jei per žioplumą nusiperku, tai ir užtenka 3 dienom. Gaila , kad plonų cigarečių neuždraudė. Jei turiu tik tas paprastas irgi žymiai mažiau surūkau.
Atsakyti
QUOTE(777Laurita777 @ 2013 09 08, 16:04)
As tai rukau tik kai reikia kurybiskai dirbti, nes tuomet reikia tokiumini pertraukeliu kurioms rukymas padeda.. tokia dingstis atsipusti  ir meditacija smile.gif

kažką panašaus ir aš norėjau parašyti.

Žinau kad blogai, gėda net viešumoj rūkyt, man čia 5 minutės pokalbiui su savim ,apmąstymams. Anksčiau per šventes kokias, susibūrimus vieną kitą surūkydavau, dabar, metus laiko išvis to atsisakiau, tačiau dabar slegiančios aplinkybės, stresas ir darbai prie to privedė unsure.gif
Atsakyti
15metų rūkiau, šimtus kartų bandžiau mest ir vis nesekmingai. Nerūkau jau beveik 5metus, nes kasryt sau pasižadu šiandien nerūkyt , o vakare save pagiriu smile.gif beje, neseniai žiūrėjau šeimos albumą, ir radau savo mamos foto, kuriai buvo tiek kiek man db.tad galiu drąsiai patvirtint jog rūkymas žiauriai sendina, skirtumas toks jog net šiurpas nukrėtė.
Atsakyti