Įkraunama...
Įkraunama...

Firminiai drabužiai vaikams

QUOTE(KasVasa @ 2010 06 09, 19:40)
buvau as ilindus i opap.net, tai neturejau kantrybes ieskot to, kas reikalinga: neradau kaip nustatyt dydiO kurio reikia, nei gamintojo (ieskojau kaboosia),(TIK BERNIUKAI/MERGAITES IR RUBU KATEGORIJOS) be to nuotraukos labai nekaip padarytos, todel isejau lauk:))

jei kas atstovaujat siai parduotuvei, pagalvokit apie tai, nes kai VISAI NERA PAIESKOS PAGAL AMZIU IR GAMINTOJA "išskirtinė parduotuvė" tikrai reklaminio sukio neatitikimas su realybe.Ir nuotraukos.FUI fui fui....kazkokia suskersuota, susiglamziusio rubelio nevykusi parodija.Visa laime, kad ne ant laminato ar geletos sofos nufotografuota....

Turbut kazka supykdysiu taip kritikuodama, bet norisi, kad gerbtu ir pirkija, ar ne taip?

Nu nežinau, aš perku opapa.net ir niekada nepasijutau negerbiama. Tiek telefonu, tiek mailu labai maloniai bendrauja. Jeigu norit nepagarbos klientui, nueikit į parduotuvę "Vaikutis". biggrin.gif:D:D O dėl nuotraukų tai ką aš žinau? Kai kurios tos pačios kaip gamintojų saituose, net labai geros. O kur nuotraukos prastos, tai, pastebėjau, rūbų kainos juokingos. Nežinau, kaip jiem ten taip išeina, bet aš atkreipiau į tai dėmesį. Nors, turiu su jumis sutikt, jūsų žodžiuose dėl opapa patogumo tiesos yra, ten dar galima daug ką tobulint. drinks_cheers.gif Šiaip ar taip, problemą su "Kaboosia" (ar kitu gamintoju) išspręst labai lengva. Aš tiesiog įrašau gamintojo pavadinimą į paieškos lauką ir man išmeta visas prekes. smile.gif Nu o daiktai ten tikrai išskirtiniai (kalbu apie "Kaboosia" ir ypač "See Kai Run" batus). Čia kaip ir nerealiais rūbeliais prekiaujanti minimada.lt: puslapio dizainas ir patogumas tragiškas, bet daiktai tai vis tiek superiniai.
Atsakyti
nu as ne blondine, bet:
iejus i opapa.net ir pasirinkus mergaitems, turiu galimybe rinktis TIK PAGAL KATEGORIJA rubo (ne pagal dydi ar nors gamintoja:(, o tai reiskia, kad as turiu isisdidint kiekviena preke, po to dar kankit klavetura kol isisaiskinsiu kokio dydziu jie TA VIENA rubeli turi...o kai is viso mergaitems yra tik apie 50vnt ir net 16 is jus- batai, tai man cia ne parduotuve, o 2 dideliose tasese garaze sukrautu pripirktu per discountus ispardavimas....
o kainos tai stiprios- suknele 97lt, palaidine- 82:(((( as tada balsuoju uz Ralph Lauren, o tokiom kainom ADORO net ir Armani Junior galima nusipirkt:))

Mininmada.lt neatsidaro: PARDUOTUVE LAIKINAI NEVEIKIA:))))

Merginos, sutinku, kad visada buna "garazinis" ir normalus biznis, bet as nusprendziau, kad jei jau neperku Gariunuose,bazese ir mugese, tai pats laikas nebegadint akiu ir "garazinese" e.parduotuves: jei jau jos "isskirtines", tai ka tada kalbet apie www.pauksciupienas.lt, www.hapeak.lt, www.bambizzi.lt?

vadinkim daiktus savais vardasi- net jei cia ir smulkus verslas, vieni tai daro profesionaliai (turiu minty yra NORMALI svetaine) ir turi padoru prekiu asortimenta (tai reiskia siais laikais investuoja nemazus pinigus, kad mes galetumem neburbet kad pas mus NIEKO NERA:((

As akiu ir laiko nebegadinsiu:))
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 13, 17:31)
nu as ne blondine, bet:
iejus i opapa.net ir pasirinkus mergaitems, turiu galimybe rinktis TIK PAGAL KATEGORIJA rubo (ne pagal dydi ar nors gamintoja:(, o tai reiskia, kad as turiu isisdidint kiekviena preke, po to dar kankit klavetura kol isisaiskinsiu kokio dydziu jie TA VIENA rubeli turi...o kai is viso mergaitems yra tik apie 50vnt ir net 16 is jus- batai, tai man cia ne parduotuve, o 2 dideliose tasese garaze sukrautu pripirktu per discountus ispardavimas....
o kainos tai stiprios- suknele 97lt, palaidine- 82:(((( as tada balsuoju uz Ralph Lauren, o tokiom kainom ADORO net ir Armani Junior galima nusipirkt:))

Mininmada.lt neatsidaro: PARDUOTUVE LAIKINAI NEVEIKIA:))))

Merginos, sutinku, kad visada buna "garazinis" ir normalus biznis, bet as nusprendziau, kad jei jau neperku Gariunuose,bazese ir mugese, tai pats laikas nebegadint akiu ir "garazinese" e.parduotuves: jei jau jos "isskirtines", tai ka tada kalbet apie www.pauksciupienas.lt, www.hapeak.lt, www.bambizzi.lt?

vadinkim daiktus savais vardasi- net jei cia ir smulkus verslas, vieni tai daro profesionaliai (turiu minty yra NORMALI svetaine) ir turi padoru prekiu asortimenta (tai reiskia siais laikais investuoja nemazus pinigus, kad mes galetumem neburbet kad pas mus NIEKO NERA:((

As akiu ir laiko nebegadinsiu:))

Stipriai Jūs čia! Pasiginčykim. Tam pačiam visų pamėgtam eoxox.com irgi nėra rūšiavimo pagal dydį. Vadinasi, taip pat garažinė parduotuvė? Dėl puslapio grožio tai čia jau skonio reikalas: Pauksciupienas man per daug tautiškai-lyriškai-lietuviškas, Happeak'as tikrai patinka (bet kainos ten kosminės), Bambizio išdėstymas asmeniškai mano akiai nepriimtinas. Bet juk ir paprastų parduotuvių sienos vienų gražesne spalva nudažytos, kitų mažiau patinkančia...
Kainos Opapa tikrai nemažos "Kaboosia" rūbų. Batai net labai normaliom kainom, turint galvoj, kad gauni kokybišką odinį batą. Nu bet ir rūbai: kur jum RL maikė už 80 Lt, o kur Kaboosia'os suknelė su pamušalu (nes suprantu, kad kalbat apie Tokyo) už 97 Lt! Jūs kažkaip keistai lyginat - skaičius. Juk reikia žiūrėti, ką už tą skaičių gauni. O kad prekių mažai... Aš kažkaip suprantu, kad žmonės bando specializuotis labiau kažkurioj srity. Kaip man patinka mažos jaukios krautuvėlės, taip patinka ir nedideli e-shopai. Gal aš ieškau ne gausos, o kažko konkretaus, ką, žinau, toj vietoj galiu gauti? Kai visko labai daug, aš pasimetu, man nepatogu, gaištu laiką. Va, Oze atsidarė Vincent vaikiškų batų parduotuvė. Prekių nedaug, parduotuvėlė mažytė. Bet į garažą nepaniši nors tu ką! lotuliukas.gif
Kodėl jum susidarė įspūdis, kad Opapa užsiperka per discount'us, aš nežinau. Nes šiaip jie yra oficialūs See Kai Run ir Kaboosia atstovai Lietuvoje (tokią išvadą aš darau todėl, kad jie nurodyti gamintojų saituose). O vat jūsų nuolat minimas Bambizzi... prekiauja Gymboree ir Greendog. Nežinau, kaip dėl kitų tam e-shope esančių prekinių ženklų, bet būtent Gymboree savo prekėmis oficialiai prekiauja tik pats ir niekam kitam to daryti neleidžia! Greendog prekiauja tik Macy's. Va čia man jau labai kvepia užsipirkimu maišais iš kokio nors e-bay ir prekių laikymo garaže. g.gif
Atsakyti
Galima gincintis iki nukritimo del skonio,
bet sutikit, jei jau darot internetine parduotuve ir atstovaujat geriems prekiu zenklams (del to as visiskai nesiginciju- rubeliai tikrai grazus), tai kodel nepatobulinus paieskos sistemos? Juk mano didziausias pasipiktinimas ir buvo ne pacios kainos (man jos visai priimtinos:), o tai, kad as turiu vargti ir atidarineti kiekviena puslapi tam, kad pasitikrinciau, kokio dydzio yra rubelis...
Tai va, as ir galvoju, negi tu prekiu gamintojams, kurie jums duoda atstovavima tenkina tinklapio kokybe? Juk tai nera didele investicija, o tai iskarto jus stipriai nutolintu nuo tokiu piktu pirkeju kaip as lyginimo su "2 tases garaze":))
Nu pagalvokit, argi as tokia jau ir neteisi? Juk jus galima sakyti pionieriai- pratinat lietuviu tauta pirkt Lietuvoj, o ne uzsienyje, tai gal is karto darom tai gerai?

Del kitu jusu minimu parduotuviu- sutinku, kad tai skonio ir kisenes reikalas:ir kaip tai isdestyta, ir kokios spalvos.
o kad 80% esanciu rubeliu (ne kinisku ir lenkisku) musu e.parduotuves yra pirkti per discountus- tokia realybe...butu kitokios apyvartos, gal butu kitaip...
o Bambizzi dar kai buvo Panoramoje bande atstovauti aukstesnes (ir brangesnes:( kategotrijos rubams, tai kai isikrauste i interneta, greiciausia nutare neatsilikt nuo bendru rinkos tendenciju, nors vasaros nauja kolekcija yra...O nauju ir zinomu europoje kainos yra tokios, kokios Europoje, todel ne Bambizzi ar Happeak turi jaustis nepatogiai todel, kad vienas ar kitas brandas kainuoja tiek ar tiek...

As pasakiau stiprokai, sutinku, bet sutikit, konstruktyvi kritika yra geras reikalas, ar ne? Ypac dziaugciausi kai sutvarkysit opapa paieskos filtrus:))
Papildyta:
atsiprasau, bet kai jau issiunciau zinute, perskaiciau jusu paskutini sakini.
Vakar sunui ieskojau marskineliu, tai perverciau bambizzi asortimenta.Jei jau jus manote, kad toks kiekis rubeliu tilptu garaze- manau jis turetu buti labai didelis:)))

/cia taip, nuotaikai pakelt:)/
Atsakyti
Sveikos, mamos
Kad nekiltu bereikalingu diskusiju, mes is karto "prisiduodam" biggrin.gif
Esam www.Bambizzi.lt

Tikimes, kad moderatoriai, priziurintys sita tema, netraktuos to kaip reklamos-mes tik norime atsakyti gerb.Guili abejones apie prekiu asortimenta, esanti musu e.parduotuveje.

Bambizzi atstovauja Tutto piccolo, Agata cruiz de la Prada, Cri Cri prekiu zenklus, taip pat turi Sanettos, Marc-o-Polo gaminiu.
Pleciant asortimenta ir darant ji labaiu prieinama kainos atzvilgiu buvo isigyta rubeliu is JAV didmenos tinklo, kur aukcione tokiomis pat salygomis varzemes su jusu minima e.parduotuve Macys,todel tokiu pat gamintoju prekes yra ir pas juos.

Kadangi rinka pakoregavo kai kuriu parduotuviu uzsidaryma, tiesiog priememe ju produkcija- taip atsirado ta viena Gymboree kepuryte.

Siuo metu turime 4000 prekiu asortimenta (aciu gerb.Kasvasa uz musu sandelio teisinga vertinima!)
Jei turite klausimu ar pastebejimu- mielai juos isklausysime ir atsakysime.
Laisvesnes formos diskusijoje galime dalyvauti musu puslapyje FB.

Prasymas moderatoriams: jei manote kad musu sis pasisakymas pazeidzia SM taisykles, gal galetumet su mumis susisiekti- per AZ ar telefonu,kuris nurodytas tinklapyje.
Geros dienos visiems!

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 07:05)
man ED kokybe irgis iaubinga,ypac bodziuku doh.gif
man i rkai firma tokia labai prasta
ne veltui ir pygi ax.gif

Matot, skirtumas yra tas, kad žmonės, pvz. Anglijoje, pirkdami rūbą nedaro investicijos į jį, su mintimi, kad jis ilgai tarnaus. Perka, nes gražu ir taškas. O, ar nešiosis savaitę, ar pusę metų, - jokio skirtumo. Nes, jei vienas rūbas susidėvi, turi iš ko nusipirkti kitą, nesukdami sau galvos.
Ir, jau kiek rūbelių ir įvairių daiktų yra perėję per mano rankas, galiu pasakyti, firmos pavadinimas nebūtinai atitinka kokybę schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
bet juk tai ir yra ta siaubinga neprotingo vartojimo filosofija!
negi tas pats poziuris yra ir perkant vaikams zaislus, knygas, piesimo priemones?
juk kai zinai, kad daiktas pigus- tai nei tu, nei vaikas jo nevertina.Buvau sugadinus dukra su tais vaikisku zurnalu priedais- beverciais zaisliukas: jie visikai vienkartiniai, tai po to toks pat poziuris formuojasi visam mastyme- nebrangu, galima nesaugot, nes mam nupirks kita...

jau kuris laikas to nedarau: nuperku geresni daikta ir liepiu saugot, nes kito negaus ir bandau dukrai (jai 6 metai) aiskinti, kad tai, ka turi reikia tausot.

yra pasitaike atveju, kad brangesnis daiktas nebuvo toks kokybiskas, kokio tikejausi, bet dar reciau pasitaiko atveju, kad pigus daiktas pranoksta lukescius...
Atsakyti
Va va vartotojiska karta auginam...as taip pat taip sutaupau kaip Kasvasa...perku tik kokybiska ir zinoma branda nei tuos vienkartinius daiktus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olande @ 2010 06 29, 11:34)
Va va vartotojiska karta auginam...as taip pat taip sutaupau kaip Kasvasa...perku tik kokybiska ir zinoma branda nei tuos vienkartinius daiktus. smile.gif

Na, mano patirtis del pigiu daiktu tokia (kalbekim apie rubus, kad nebutu per daug apibendrintai): jeigu daiktas toks prastas, kad jo neuzteks ir vienam vaikui, tai iskart ir matosi. Tokio daikto net neperku. Jeigu daiktas labai brangus ir labai kokybiskas, irgi neperku, nes jis nevertas tokiu dideliu pinigu (nekalbant apie ji kaip apie kokybiska daikta apskritai, o tiesiog mastant, kad as turiu ne penkis vaikus ir man to rubo reikia butent vienam vaikui). Isvada: mane daznai (tai nera taisykle) tenkina vidutines kainos (arba ir pigus) rubas, jeigu jo kokybes uzteks vienam vaikui. Ir vaikas ta daikta saugos, nes zinos, kad naujo as nepirksiu, kol, tarkim, neisaugs. Nu o kai jau isaugs, tai kaip ir jokio skirtumo. Tai va, kol vaikas auga katastrofiniais biggrin.gif tempais, as laikausi tokios filosofijos.
Atsakyti
Iš dalies tikrai pritariu- vaikai auga greitai...
tik visada geriau rinktis "aukso viduriuką"- kad daiktas būtų kokybiškas ir NORMALIA kaina...
Labai smagu, kad "auksinė"pasiūla didėja!
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2006 12 03, 10:14)
teisingai pastebeta  smile.gif

nematau nieko teisingai pastebeto. l. daug ka siuva kinieciai, bet kokybe priklauo kiek jiems moki ir kokios kokybes nori. taip kad pagaminta kinijoj tai nereiskia kad she. paprasciausiai ziuri kokia firma darius uzsakyma ir tiek. gera firma niekada nesius ar negamins blogos kokybes daiktu ir negadins reputacijos mirksiukas.gif shita puikiai zinau nes patys ir pazystami tuom uzsiemem ir todel cia parashiau ne shiaip sau ax.gif

mes isheiginius perkam firminius /per sale arba kaip taiko nuolaidas /, nes shiaip jie aishku brangu/- tokius kaip polo, gymboree, gap -kuriu kokybe tikrai gera. o i lauka po balas -paprastesnius tokius kaip crazy8 /ten kokybe prastesne sakyciau kaip LT kiek pirkau rbeliu/, bet ten kaina geresne todel geriau parsisiuciu negu cia perku
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 13, 16:31)

Uz 97 litus tikrai nenusipirksit Armani Junior sukneles ax.gif
Atsakyti