Įkraunama...
Įkraunama...

Firminiai drabužiai vaikams

man patys paciausi- Ralph Lauren- ypac berniukams: polo marskineliu nereali kokokybe- ir plaunu, ir lyginu- visada kaip nauji.
perku JAV per ispardavimus
Patinka ir GAP, bet sios vasaros kolekcja baisiai nepritaikyta musu vasaroms: viskas "ant sleikuciu", o kai pakilo $ kursas, tai ne taip jau ir pigu....
Turiu nerealius GUESS dzinsiukus suneliui- jie dar didoki (tai vienas is minusu siunciant is JAV:(, bet TOOKIE grazus, kad laukiu nesulaukiu kada juos "priaugs":)

zinau, kad esu vaiku rubu klausimu lengvai "paciuozusi",ir sau isleidziu per sezona kokius 30% to, ka perku vaikams, bet...man grazu ir smagu puost mano didziausia turta:)
Atsakyti
Na tada as nepaciuozusi siuo klausimu visai. biggrin.gif . Man svarbiausia funkcionalumas, kokybe ir patrauklus mano akiai rubas. Uz atintinkama varda nemoku daugiau, nes nereiskia, kad tai yra geriau. Yra tam tikra riba, kur moki uz kokybe ir panasiai, paskui jau kaina tik uz varda. O manes tai neveikia... Net nezinau kodel biggrin.gif .
Atsakyti
Na man tiesiog gyvenime nepasitaikė tokia laimė nusipirkt labai pigiai ir labai gerai, ypač kalbant apie vaikų rūbus:)
Tiesiog man akis bado išsitampę po 3 skalbimų sūnaus treningo kelnyčių keliai, tdėl aš jų jam nededu.Manęs neguodžia mintys apie tai, kad svarbu kad vaikas gerai jaustųsi- aš niekada nepalieku jo su džinsiukais kai jis žaidžia- laisvė judesiams svarbiausias dalykas!
Tiesiog nenoriu nei dukros nei sūnaus pratinti atrodyti "bet kaip"- juk vaikystėje formuojasi visi svarbiausi dalykai- ne tik tai ką jauti, ką matai, bet ir kaip atrodai! Noriu kad formuotųsi principas- geriau turėti mažiau bet kokybišką prekę, nei daug ir bet kaip.

Jei perki vaikui sezonui (vienam sezonui!!!!) maikutes ir kelnytes, tai norint, kad jos rugpjūtį (po 27 skalbimo:) atrodytų kaip kelnės, o ne kaip traktoristo kalsonai argi ne racionalu pagalvoti apie kokybę? geriau mažiau, bet geriau!!!
Atsakyti
Nekalbu, kad pigiai yra gerai. Tiesiog yra riba, kai moki jau ne uz kokybe, o uz varda smile.gif . Auksiniu medvilnes siulu nebuna. Tik noriu pasakyti, kad pirkdama atitinkamu brandu prekes jus ir mokate vos ne puse kainos uz branda . Bet jeigu Jums tai faina, tai viskas smile.gif . Zinoma dizaino prasme. zinomi prekiniai zenklai tikrai yra priekyje ir jie diktuoja visus trendus pasaulyje. Kiti paskui tik kopijuoja, bet tai daro taip greitai, kad nespeji susigaudyti.
Atsakyti
jus turbut suprantate, kad Ralph Lauren, Guess, Tutto Picolo firmos yra viršutinis lygmuo, kai kaina ir kokybė dar yra už protingą kainą.As nekalbu apie Burberry, D&G, Luis Vuiton (niekad neturejau, tai net suabejojau kaip rasosi:) tai jau "lygis", kur daugiau pasipuikavimo ir tevu padietes demostravimo išraiįka.
Taip pat yra Benetton,Adidas,GAP ir kt. kompanijos, kuriu kainos mazesnes, bet ir kokybe jau kitokia.Bet as irgi juos perku ir ZARA su NEXT yra paskutinis lygmuo, kuriu kokybe as dar kazkiek pasitikiu (nors paskutiniu metu ir jie stipriai nuvilia:(

As kalbu, kad nenoriu investuoti i NO NAME kompanijos rubelius, nors jie kainuoja ir 7-20 lt, todel kad STEBUKLU NEBUNA:)))) jei jie legaliai pardavinejami musu interneto parduotuvelese ir jeigu mokami visi mokesciai, tokios kainos uz kokybiska kaina paprasciausia negali buti.

as pasisakau uz kokybes ir kainos santyki, kur svarbu dar ir isvaizda.
aukso vilnos nera, bet yra labai daug vilnos kategoriju,ir kiekvienai yra sava kaina, ar ne taip?

Tikrai nesu kategoriska: kiekvienas renkasi pagal savo skoni ir galimybes, taciau vis tiek manau, kad geriau vaikams pirkti reciau, bet geresni ir brangesni ruba.
Atsakyti
labai jums pritariu ir as perku nedaug, bet kokybiska. o tie patys Ralph lauren rubai man issikiria tuo, kad jie tikrai labai skoningi ir kokybiski.Visu liaupsinami Next man per margi schmoll.gif perkant per ispardavimus kai kurie vardiniai rubai kainuoja tiek pat kiek lenkiski Kotrynoje. Esu pirkusi tikrai jau pigesniu anglisku drabuzeliu, tai pinigai ismesti i bala. nei vaiko renkti, nei kazkam atiduoti. doh.gif
Atsakyti
smagu rast bendraminciu:)

svarbu kad tai butu patogu vaikuciui, nesiotusi ilgai (negaliu pakesti, kai nuperki komplekta, suderinta spalviskai, o kelnytes ar maikute "iseina is remu" po 2 skalbimu ir reikia lakstyt per pardes ar puslapius, pirkt, laukt ir t.t.)

o vaikam daugelis dalykuy formuojasi kai jie mazi- skonio pojutis irgi:))

Atsakyti
Smagi musu diskusija biggrin.gif . Kiekviena is musu esame su savo isitikinimais ir pirkimo iprociais . As netipine pirkeja, mano isilavinimas tekstiles inzinerija ir patirtis gamybinese imonese nemaza:) . As tiesiog zinau, uz kiek daiktai pagaminami cia Lietuvoje, kas main streamo tinklams kaip ZARA jau senai kosmines kainos. Uz labai pigiai kokybes ir as nesitikiu, bet uz protinga kaina taip. Mes sumokame didziaja dali uz ivaizdi, uz varda, bet ne uz daikta. Tai ir yra mados verslas.
Atsakyti
Tai ir Burberry Lietuvoj siuva, ir manau, kastai pasiuvimo sudaro nedidele galutines kainos dali:))

As tikrai irgi uz protinga kaina.Yra mano limitai maximalus- daugiau 100lt ir as nemoku uz rubeli vaikui (nebent tai iseigai skirtas drabuzelis), o va uz batus nesu mokejus maziau 100.Ypac sunui, kuriam 2 metai : perku Primigi, Chicco, kurie kainuoja 160-170 lt.

Paeksperimentavau: nupirkau dukrai i darzeli basutes is Walkman uz 39.99lt.
"subyrejo" uz 3 dienu:((((((((( nukrito viskas, kas buvo prisiuta:)), nors tai ir mergaite, ir nera ta, kuri sienom lipa:))

is tikruju tai ne diskusija, o nuomoniu apsikeitimas: kiekvienos iprocius formuoja patirtis, skonis ir galimybes. Ir poziuris.Zinau kelis labai pasiturincius zmones, kurie vaikus rengia per Maximos ispardavimus,tai kontrastas ziaurus: islipa is masinos (lll.geros) mamyte, visa vardiniais rubais nuo galvos iki koju ir du vaikiukai, tokie ... na nesinori sakyti kad is prieglaudos, bet vaizdas kraupus.Galima sakyti kad jie greitai isauga, bet mamyte keicia garderoba tikrai dazniau, nei keiciasi vaiku ugis:)
Atsakyti
Zmoniu prioitetai skirtingi. Vieniems svarbus vieni dalykai, kitiems kiti.

Tai tik tokie kaip Burberry ir gali leisti sau gamintis Lietuvoje, kiti jau senai tik tolimuosiuose rytuose bazuojasi smile.gif. Mazam rubelui darbo kaina sudaro didele gaminio savikainos verte, nes audinio ar medziagos yra mazai, siuliu, aplikaciju, kiseniu daug. Na bet kaip as minejau ne pacio daikto savikaina lemia jo kaina. Tai ir buvo pagrindine mano mintis smile.gif.

Batus as irgi perku tik gerus, minkstos odos ir isbandytu gamintoju smile.gif. Mane tai tenkina ir nesuku galvos. O apie rubus zinau per daug, tai ranka ir nekyla bet kiek moketi.
Atsakyti
Zaroje as ir sau rubu nebeperku. vienkartiniai daiktai,o kai ka nors pamegsti, tai nesioji ir nesioji.
Tik man klausimas iskilo kai visur tiek plagijatu ar nera rizikos ta pati firmini rubeli nusipirki ,,kopija'' uz originalo kaina cia LT.
vardiniai daiktai vis vien padirbinejami.
Zinoma didele kainos dali sudaro darbas. o tie patys Ralph lauren rubai jie savo modeliukais visiskai nesiskiria nuo kitu drabuzeliu, bet kokybe medziagos ir pasiuvimo yra zenkliai geresne, tai uz ta taip pat reikia susimoketi mirksiukas.gif
neseniai atrasti kaboosia drabuzeliai. http://opapa.net/ber...dine-zydra.html Labai patenkinta likau striuke ir silta liemene. smile.gif Kadangi skalbiu ir dziovinu dziovintuve, tai galiu pasakyti, kad viskas kuo puikiausiai nesiojasi. niekas neisiro, nenusiskalbe ir nesukrito pasiltinimas. bigsmile.gif
Atsakyti
buvau as ilindus i opap.net, tai neturejau kantrybes ieskot to, kas reikalinga: neradau kaip nustatyt dydiO kurio reikia, nei gamintojo (ieskojau kaboosia),(TIK BERNIUKAI/MERGAITES IR RUBU KATEGORIJOS) be to nuotraukos labai nekaip padarytos, todel isejau lauk:))

jei kas atstovaujat siai parduotuvei, pagalvokit apie tai, nes kai VISAI NERA PAIESKOS PAGAL AMZIU IR GAMINTOJA "išskirtinė parduotuvė" tikrai reklaminio sukio neatitikimas su realybe.Ir nuotraukos.FUI fui fui....kazkokia suskersuota, susiglamziusio rubelio nevykusi parodija.Visa laime, kad ne ant laminato ar geletos sofos nufotografuota....

Turbut kazka supykdysiu taip kritikuodama, bet norisi, kad gerbtu ir pirkija, ar ne taip?
Atsakyti