Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriškas PMS-as

Ar jusu vyriskiam uzeina tokie priepuoliai , kuriuos as vadinu "sventinem" arba "menesinem", nes jie mazdaug kas menesi ir kartojasi ;D ;D ;D. Tiesiog uzeina toks bambejimo ir blogos nuotaikos periodas , kad tikrai galvoji , kad jam PMS-as ;D ;D ;D. Ir pries kokia nors svente vis nervina , zirzia , bamba ... atrodo paciai rupesciu mazai... Kas tai ? ar turite tokia problema ir kaip su tuo kovoti? Ar reiki atiesiog prakenteti? ;D
Atsakyti
Vat būtent taip Lašeli ir būna , kaip tu sakai. Dažniausiai aš nusileidžiu , nes galvoju ,kad nėr čia dėl ko triukšmą kelti , bet jau kai man trūksta kantrybė nuo tokių jo bambėjimų , tada ir aš užverdu. Kai pradeda bambėti tai aš sakau"nori pyktis tai taip ir sakyk"tada trumpam nutyla susimąto. :-/Tai dabar , kai aš užverdu jis pradėjo taikyti šį posakį man,o tada kad supykstu >:(
Atsakyti
O maniskis tai zino , kad as jo priepuolius menesinem vadinu , tai , kai pasakau "paketu jau dabar begti pirkti , ar dar diena pratemsi?" , nuleidzia gara truputi  ;D ;D
Atsakyti
Šauniai Lašeli tu sugalvojai ;D,jei nieko prieš , panaudosiu tavo posakį .Pažiūrėsiu ką sakys,ot bus juoko. ;DI Išanksto dėkoju smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mano vyriskiui tai karts nuo karto uzeina tylejimo priepuoliai. As ka nors pasakoju ar jo klausiu, o jis tyli. Tuomet ir as pradedu tyleti. Patylim koki pusvalanduka ir vel viskas gerai. Turbut tokie PMS visiems uzeina, tik pasireiskia skirtingom formom. Geriausia gal prakenteti. Nes, kai pagalvoju, tai ir man daznai uzplaukia - pykstu ant viso pasaulio. Tuomet, kai manes niekas neuzkabineja, pyktis praeina ir vel visakas OK  [smiley=000110.gif].
Atsakyti
Pastebėjau , kad tie PMS užeina būtent tada, kai prireikia daugiau uodegą pajudint- vyrai kaip kelmai.Jei kas nors jų aplinkoj žada kisti- tai jau pasijunta taip, tarsi žemė iš po kojų slystų. Pabandykit užsiminti vyrui, kad reikėtų kraustytis į kitą butą, ar keisti darbą- pamatysit- tuoj ir PMS.Tas pats ir su šventem...
Atsakyti
Na mano vyrui dazniausiai PMS'ai uzeina, kai mes kartu apsipirkinejam arba kai jis grista pavarges po darbo. Todel as jam tai atleidziu. O del svenciu, tai cia tiesa. Pries baliukus ar sventes mano vyrelis irgi koks tai PMS'ingas pasidaro. Tik va, kaip Vobla parase del uodegos pajudinimo, tai maniskiam nepritaikysi, ka reikia visada padaro [smiley=cheesy.gif].
Atsakyti
mano vyriskiui PMS-sas paskutiniu metu istysai pasireiskia. Ne tai kad karts nuo karto o jau istysai. Sakyciau jam dabar gera nuotaika pasireiskai kaip PMS-sas, bet tada ojej, laikykis, blogaiu uz vaika pasidaro. Bandau suprast: darbas sunkus, daug jegu atima, o cia dar as sedziu ant galvos su savo pageidavimais ir reikalavimais. Nu trapios butybes tie vyrai ka padarysi, mes stiprios mes viska iskesim :smile.gif ;D  
Atsakyti
Yra labai geras, nors ir neypatingai gražus, žodis tiems vyriškams užsiraukimams apibūdinti - "nedopisis" (riestinis kirtis ant O)  ;D
Kai vienai draugei tai paaiškinau, tai sakė, išsigelbėjo nuo vyro PMS-ų wink.gif
Beje, šitą žodį sugalvojo patys vyrai, ir aiškino, kaip juos viskas knisa, kai lovos reikalų sumažėja  :smile.gif
(nieko nenoriu įžeisti, bet gal kai kurioms pamastymui)
Atsakyti
[quote]Yra labai geras, nors ir neypatingai gražus, žodis tiems vyriškams užsiraukimams apibūdinti - "nedopisis" (riestinis kirtis ant O)  ;D
Kai vienai draugei tai paaiškinau, tai sakė, išsigelbėjo nuo vyro PMS-ų wink.gif
Beje, šitą žodį sugalvojo patys vyrai, ir aiškino, kaip juos viskas knisa, kai lovos reikalų sumažėja  :smile.gif
(nieko nenoriu įžeisti, bet gal kai kurioms pamastymui)[/quote]

Patikek , milabra, tie PMS-ai uzeina netgi po laaaabai audringu nakciu ;D ;D ;D.
Atsakyti
Tarp kitko, ta pati kaip Milabra, karta man sake pakankamai autoritetingas psichologas, tik issireiske elegantiskiau...

Gal ir yra teisybes - kaip ir kitose versijose. Man asmeniskai tai labai sunku atskirt vyriska PMS nuo prasidedancio klimakso, gal kas galit patart? Nes kiek suprantu, PMSas ir praeit kada nors turi  ???
Atsakyti
Kokių jūs čia nesamonių pripaistėt  ??? Paprasčiausiai kiekvienam žmogui būna geresnių ir blogesnių dienų. Aš kai pavargstu, neišsimiegu, ar šiaip kyla kokios problemus irgi džiaugsmu nespinduliuoju. Kiekvieno asmeninis reikalas kaip jis susitaiko su savo problemomis. Tik neprisigalvokit čia visokių PMS, ypač ten, kur jų nėra.
Atsakyti