Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriškas PMS-as

[quote]Kokių jūs čia nesamonių pripaistėt  ??? Paprasčiausiai kiekvienam žmogui būna geresnių ir blogesnių dienų. Aš kai pavargstu, neišsimiegu, ar šiaip kyla kokios problemus irgi džiaugsmu nespinduliuoju. Kiekvieno asmeninis reikalas kaip jis susitaiko su savo problemomis. Tik neprisigalvokit čia visokių PMS, ypač ten, kur jų nėra. [/quote]

Oi , mielasis neautralai! ;D O kodel tada tokiais atvejais moterims VISADA pripaisote PMS-a? ;D ;D Va ir dabar tu piktas , gal tau vyriskas PMS-as? Gal jis egzistuoja aaaa?;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nu prisijuokiau  ;D ;D
Atsakyti
Na mano vyrui PMS nebuna, bet uzeina tokie svaros-metimo visko lauk priepuoliai...pvz. savaitgali pradeda tvarkyti spintute, kur darzoves guli ir keikiasi, trankosi...meta viska lauk- atseit nieko nesuvalgom, viskas puva ...o as sedziu ant lovos ir zvengiu  ;D
Na aciu dievui, pas mane vyrelis ramus... biggrin.gif
Atsakyti
[quote]Na mano vyrui PMS nebuna, bet uzeina tokie svaros-metimo visko lauk priepuoliai...pvz. savaitgali pradeda tvarkyti spintute, kur darzoves guli ir keikiasi, trankosi...meta viska lauk- atseit nieko nesuvalgom, viskas puva ...o as sedziu ant lovos ir zvengiu  ;D
Na aciu dievui, pas mane vyrelis ramus... biggrin.gif[/quote]
 ;D  ;D  ;D  ;D maniskis lygiai taip pat  ;D  ;D tik kas nepatinka, iskarto nuotaika keliasi prikibes prie vargses spintos  ;D  ;D meta viska lauk, po to vel perrenka ir kaika sudeda atgal, po to dar pora kartu persigalvoja  ;D to proceso metu garai is ausu jam varo  :D
Atsakyti
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Is visko sprendziant... ir man pasireiskia...

:smile.gif :smile.gif
Atsakyti
[quote] >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Is visko sprendziant... ir man pasireiskia...

:smile.gif :smile.gif[/quote]

;D ;D ;D Nusipirk kalendoriuka, kad "savo" dienas zymetis galetum! ;D ;D
Atsakyti
Man PMS'as pasireikis nuo kitu zmoniu...

O siaip, tai as "nekraujuoju" asaromis
8)
[smiley=000021.gif]
Atsakyti
O man atrodo, kad tie vyriski PMS'ai, tai ne kas kita, kaip nepasiruosimas gyventi seimoje. Na, uzknisa vyrus buitis, monotonija, rutina, zmona, vat ir iesko visokiu atrakciju. Tai gerai, jei spinteles puola tvarkyti ar siaip pabumba alaus isgeres, - buna kad  ir rimtesniu "zygiu" uzsigeidzia. Taip, kad nemaisykime moteriskos fiziologijos su vyrisku egoizmu.
wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
[quote]O man atrodo, kad tie vyriski PMS'ai, tai ne kas kita, kaip nepasiruosimas gyventi seimoje. Na, uzknisa vyrus buitis, monotonija, rutina, zmona, vat ir iesko visokiu atrakciju. Tai gerai, jei spinteles puola tvarkyti ar siaip pabumba alaus isgeres, - buna kad  ir rimtesniu "zygiu" uzsigeidzia. Taip, kad nemaisykime moteriskos fiziologijos su vyrisku egoizmu.
wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif [/quote]
Na jei jau Jus kalbat apie tokio lygio PMS'us, tai as visus savo zodzius, rasytus pries tai, atsiimu. Net nedrisciau pasakyti, kad mano vyras nepasiruoses gyventi seimoje. Jis dar daugiau pasiruoses nei as. Ir visai jis ne egoistas. Tiesiog buna kartais tokiu momentu gyvenime, kai esi piktas ant viso pasaulio. Bet taip buna ir moterims, ir vyrams.
Atsakyti
[quote]O man atrodo, kad tie vyriski PMS'ai, tai ne kas kita, kaip nepasiruosimas gyventi seimoje. Na, uzknisa vyrus buitis, monotonija, rutina, zmona, vat ir iesko visokiu atrakciju. Tai gerai, jei spinteles puola tvarkyti ar siaip pabumba alaus isgeres, - buna kad  ir rimtesniu "zygiu" uzsigeidzia. Taip, kad nemaisykime moteriskos fiziologijos su vyrisku egoizmu.
wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif [/quote]

Kad juos buitis uzknisa kaip mus,  tai taip , bet , kad tai nepasiruosimas gyventi seimoje , tai nesutinku.Mes jau 7metai vede , 8-ni kaip gyvenam kartu , bet va tas PMS-as uzeina ir uzeina ;D ;D ;D.  As nelyginu vyru ir moteru fiziologijos , tiesiog nerandu atitikmens tam "reiskiniui" pavadinti  ;D
Atsakyti
As tai manau, kad dauguma vyru yra pasiruose gyventi seimoje ir to labai nori.
Tiesa PMS'as ir noras gyventi seimoje visasi skirtingi reiskiniai...  ;)
Kapi ir PMS'o nepalyginsi su isgertais alaus buteliais...  :o

Atsakyti
Tiati, kalendoriuka isigyjai  ?  ;D
Atsakyti
Ir maniskiui buna PMS'ai. Pradeda buti irzlus, viska kritikuoja, balso tonas pakyla bet ka sakant. Tada susiriejam, nes as nemoku nutyleti irgi. Pasisukaujam, isliejam visa tulzi susikaupusia, gara nuleidziam...nesikalbam kuri tai laika. Paskui buna zymiai geriau nei pries tai. Kokia savaite puikiai sutariam ir visa kita pagereja:)...Nu pagalvojau, kad gal cia jam sutampa su  tais kazkurios pavadintais ,,nedopisiais"....
Reiskias pati kalta ;D Bet taip idomiau...kai banguotai gyveni smile.gif
Atsakyti