Įkraunama...
Įkraunama...

Juka

kai isdzius zeme, tai bandysiu ir as pagirdyt jukas drinks_cheers.gif , o tai man kazkokie tie lapai lyg parudave, tai gal atsigaus mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri galetu patarti, kada geriausias laikas juka persodinti ax.gif Maniske jau gal pusmeti vargsta tame vazone su kuriuo ji pirkta. Nors darbo daug persodinti "medi" iki lubu, ale reikia.
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 02 04, 19:53)
buvau su drauge parduotuveje, tai nusipirkau fleckute degtines. Ta akis ispute, tai sako gersi cia pasikavojusi, ar kaip blink.gif Pasakiau, kad kvietkom, bet matesi, kad nepatikejo biggrin.gif
Knifofija, o kitom gelem irgi degtinele tinka? Turiu paparti, tai sakau, gal ir ji pagirdysiu, nes kai pamaciau tavo paparcius, likau suzaveta wub.gif net nesitiki, kad is paparciu tokios dziungles suvesejo...

Tik nepersistenk, geriau po maziau ir dazniau. O dar paparciai megsta krauja. Cia irgi rimtai ax.gif Kai atlaidinate mesa ir atsiranda toks skystis su krauju, ji praskieskite ir liekite paparcius. (Tik nedarykite to vasara, nes atsiras kvapas) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 05, 22:46)
Tik nepersistenk, geriau po maziau ir dazniau. O dar paparciai megsta krauja. Cia irgi rimtai ax.gif Kai atlaidinate mesa ir atsiranda toks skystis su krauju, ji praskieskite ir liekite paparcius. (Tik nedarykite to vasara, nes atsiras kvapas) 4u.gif  4u.gif

blink.gif eik tu sau ohmy.gif a rimtai krauja megsta? blink.gif paparciai vampyrai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Knifofija, kiek žinau nuo to kruvino vandens gali atsirasti tokių mažų apie 1mm dydžio šokinėjančiū baltų vabaliukų.
Atsakyti
o mano jukos lapai pradėjo trauktis ir galiukai parudavo, tokie kaip sudžiūvę atrodo... KĄĄĄ DARYYYYT? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 05, 21:46)
Tik nepersistenk, geriau po maziau ir dazniau. O dar paparciai megsta krauja. Cia irgi rimtai ax.gif Kai atlaidinate mesa ir atsiranda toks skystis su krauju, ji praskieskite ir liekite paparcius. (Tik nedarykite to vasara, nes atsiras kvapas) 4u.gif  4u.gif

Gal kas zinot, kur galima butu naudingai panaudot arbatzoliu ar vaistazoliu tirscius, kurie lieka, nupylus nuovira g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2007 02 06, 09:45)
o mano jukos lapai pradėjo trauktis ir galiukai parudavo, tokie kaip sudžiūvę atrodo... KĄĄĄ DARYYYYT?  blink.gif

Ir mano jukai tas pats atsitiko,tarsi džiūna,nesuprantu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 05, 21:46)

o kas kiek laiko patartumete degtinele pagirdyti, tiek juka, tiek paparti?

Apie paparciu pomegi kraujui seniai teko girdeti, tik, kad pati nesu bandziusi.

QUOTE(rutuks @ 2007 02 05, 22:19)
blink.gif eik tu sau  ohmy.gif a rimtai krauja megsta?  blink.gif paparciai vampyrai  doh.gif  lotuliukas.gif

ne tik vampyrai, bet dar ir pasirodo alkocholikai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 06, 00:22)
Knifofija, kiek žinau nuo to kruvino vandens gali atsirasti tokių mažų apie 1mm dydžio šokinėjančiū baltų vabaliukų.

Jei zemeje uzkrato nera tie vabaliukai is oro neatsiranda, o jei zeme uzkresta tai jau laistyk su kuo nori vistiek ju bus.
Atsakyti
kazin g.gif ar nieko mano jukoms nenutiks jei kasdien nupurskiu ju lapus g.gif . pas mus gan sausas oras tai bijau, kad nesudziutu ar dar kokie parazitai neuzpulu doh.gif . kaip manot ar gerai darau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2007 02 07, 23:21)
kazin  g.gif  ar nieko mano jukoms nenutiks jei kasdien nupurskiu ju lapus g.gif . pas mus gan sausas oras tai bijau, kad nesudziutu ar dar kokie parazitai neuzpulu  doh.gif . kaip manot ar gerai darau  g.gif ?

Gali purksti drasiai, bet tik virintu vandeniu. Nes kalkes uzkims augalo poras ir bus dar blogiau. O jei gautum distiliuoto h2o butu visai gerai. Bet as visad purskiu virintu. thumbup.gif
Atsakyti