Įkraunama...
Įkraunama...

Juka

QUOTE(kristutex @ 2007 06 18, 17:35)
Man nera ten ka pjauti, ji nelebai didele pas mane, bet vistiek labai gaila  verysad.gif nu dabar ir as ja tik nupurskineju, laikau balkone, aisku saules tiesioginiu spinduliu ji negauna, tai sakau gal pageres kiek situacija  g.gif
Bet turbut jau, kad isleistu tuos lapiukus is tu vietu kaip buvo, tai turbut nera ko ir tiketis g.gif  Bandysiu ja po kokios savaites pagirdyti alkoholiu, tik labai prasau parasykite kas, kiek ant kiek reikia pilti ax.gif

50ml 1 litrui vandens.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 18, 18:08)
50ml 1 litrui vandens.

aciuks.gif gales manio juka neuzilgo "baliavoti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau ligu radus ,kad 50ml 2 litrams g.gif

O čia mano iš nulaužtos šakos šią žiemą pridaiginta juka. Labai gražius lapus pradėjo leist-širdį džiugint tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Crocus, labai grazi wub.gif
mergaites, jus man pasakykit, lauke paliekat ziemot kambarines jukas ar yra kazkokia speciali rusis g.gif nes as vis rudeni issikasu ir namo tempiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 06 26, 20:30)
Crocus, labai grazi wub.gif
mergaites, jus man pasakykit, lauke paliekat ziemot kambarines jukas ar yra kazkokia speciali rusis g.gif nes as vis rudeni issikasu ir namo tempiu unsure.gif

Taip tai skirtingos rūšys
Atsakyti
sveikos smile.gif mano vargse juka persodinta ir nieko ji man cia neleidzia jokiu lapu verysad.gif stovi kaip stagaras unsure.gif nzn ka man su ja ir daryt.o kaip ten ja galima nulauzti nuo stiebo to ir pridaiginti,kaip cia toj foto kur ideta,papasakokit man g.gif
Atsakyti
QUOTE(nika30 @ 2007 06 27, 22:12)
sveikos  smile.gif mano vargse juka persodinta ir nieko ji man cia neleidzia jokiu lapu  verysad.gif  stovi kaip stagaras unsure.gif  nzn ka man su ja ir daryt.o kaip ten ja galima nulauzti nuo stiebo to ir pridaiginti,kaip cia toj foto kur ideta,papasakokit man  g.gif

Nu nežinau kaip kitos, bet aš savo juką taip pasidauginau prieš 2 mėn. blush2.gif nupjautas dalis padžiovinau parą ir po to į smėlį įsodinau, o kotą teko išmesti, nes buvo supuvęs, bet kiek žinau tai pažeistas vietas medžio anglimi reikia patepti cool.gif Ir va pastoviai apipurškinėjau lapus. Vakar kaip tik persodinau į žemę - šaknys buvo super thumbup.gif Matysim kaip augs toliau. Aš taip ir savo draceną nugenėjus padauginau - labai gerai prigijo ir nugenėtoji jau lapuota ax.gif
Beja aš ne nulaužiau, o nupjoviau blush2.gif bet čia matyt didelės reikšmės neturi g.gif
Atsakyti
Man teko pjauti net su pjukliuku, lotuliukas.gif nupjautas vietas uztepiau sodu tepalu, is senu kotu prileido nauju lapu ( http://www.supermama...?...3841&st=264 ) o tas tris nupjautas pasodinau, tai turiu dar tris jukas ax.gif jos auga sode, galvojau palikti ziemoti, bet issiaikinau, kad ziemojancios visai kitokios jukos unsure.gif tai teks vel rudeni kraustytis i namus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 28 birželio 2007 - 08:44
Mano viena gerai prigijusi tai nulaužta šoninė šaka. Įkišau į žemę ir viskas.
Dar dvi-nupjautos viršūnės sodo žirklėmis, truputį apdžiovinau ir sukišau į žemę. Jos naujų lapų dar neleidžia , bet atrodo gyvos tongue.gif Palaistau augimo stimuliatorium.
Atsakyti
Kaip zadejau iekelsiu fotke Jukos laukines,pakui,kai prazys vel parodysiu blush2.gif

user posted image

saunuole ta musu juka,nepasiduoda nei orams prastiems nei dar kam,vis zydi ir zydi kas metai mirksiukas.gif tpu tpu tpu,kad neprikarkseciau unsure.gif
Atsakyti
Aš sviškiai noriu vieną šaką pjauti, tai nuplovus iš karto į žemę kišti? g.gif o toj vietoj kur nupjopviau - anglim užtept? o ten jau lapų naujų nebeaugins?
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 29, 11:35)
Aš sviškiai noriu vieną šaką pjauti, tai nuplovus iš karto į žemę kišti?  g.gif o toj vietoj kur nupjopviau - anglim užtept? o ten jau lapų naujų nebeaugins?

Va butent ten ir prileidzia nauju lapu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 29 birželio 2007 - 14:28