Įkraunama...
Įkraunama...

Juka

QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 08, 16:04)
Nu nezinau kas darosi, mano juka nerodo jokiu gyvybes zenklu, ar negyvybes. Lapai susiraite nudziusta, as nuskinu juos, net iskrapsciau ir patikrinau saknis, nu normalios, ir kotas kietas, nebezinau ko griebtis...

Gali būti, kad ji dar adaptuojasi. Mano dvi atžalos pasodintos praėjusiais metais ,be šaknų tik, šiemet normaliai augt tepradėjo. Prižiūrėk normaliai ir manyk, kad viskas bus OK. Dar pažiūrėk ar skydmariai neapipuolė. Tokie rudi puškiukai,kaip spuogai,o ištikrųjų vabalai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 07 08, 21:46)
Gali būti, kad ji  dar adaptuojasi. Mano dvi atžalos pasodintos praėjusiais metais ,be šaknų tik, šiemet normaliai augt tepradėjo. Prižiūrėk normaliai ir manyk, kad viskas bus OK. Dar pažiūrėk ar skydmariai neapipuolė. Tokie rudi puškiukai,kaip spuogai,o ištikrųjų vabalai blink.gif

Ne, lyg nera jokiu vabaliuku, tik susisuke lapai... nors dar perziuresiu atidziau...
Atsakyti
mergaites, o kaip manote, ar blogai Juka veikia tai, kad vazonas bei skilutes?
Atsakyti
QUOTE(JaLooSion @ 2008 07 29, 01:30)

na tikrai nieko gero, dregme uzsilaiko ilgai, o tai ne i nauda jukai. blogiausiu atveju turetu labai geras drenazas
Atsakyti
QUOTE(JaLooSion @ 2008 07 29, 02:30)

laistyk saikingai, kad neperlietum, nes perteklius neturi kur nubėgt ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 07 29, 10:48)
laistyk saikingai, kad neperlietum, nes perteklius neturi kur nubėgt ir bus  thumbup.gif

aciu, mergaites, tik pasakykit dar prasau, ar butina vazona su skilute turet?
Atsakyti
QUOTE(JaLooSion @ 2008 07 29, 11:41)
aciu, mergaites, tik pasakykit dar prasau, ar butina vazona su skilute turet?

mano suvokimu, vandens turi gauti visos saknys esancios zemeje, todel ir lieti reikia taip kad prabegtu pro vazono apacia, todel skylutes tikrai butinos. ju nereikia dazniausiai lauko ir balkono gelems, kurios megsta pastovia dregme
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Neuzpykite labai, bet nera galimybiu perskaityti visa temele, kad rasciau atsakymus i svarbius klausimus blush2.gif

1. Kada galima persodinti juka ir kokios zemes geriausiai?
Siuo metu ji yra plastmasiniame vazone, nebetelpa, o jos ddydis apie metra, bet jos stiebas auga kreivai, ne i virsu, o i sona verysad.gif Ar galima dar kazka padaryti? Gal persodinti taip, kad butu i virsu, t.y. kreivai isodinti tiesiog? ax.gif

2. Kaip ja butu galima dauginti? Noreciau ir namie pasisodinti, ne tik darbe kad butu.

Dekoju labai labai notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Jukituke @ 2008 08 20, 14:32)
Sveikutes  4u.gif

Neuzpykite labai, bet nera galimybiu perskaityti visa temele, kad rasciau atsakymus i svarbius klausimus  blush2.gif

1. Kada galima persodinti juka ir kokios zemes geriausiai?
Siuo metu ji yra plastmasiniame vazone, nebetelpa, o jos ddydis apie metra, bet jos stiebas auga kreivai, ne i virsu, o i sona  verysad.gif  Ar galima dar kazka padaryti? Gal persodinti taip, kad butu i virsu, t.y. kreivai isodinti tiesiog?  ax.gif
2. Kaip ja butu galima dauginti? Noreciau ir namie pasisodinti, ne tik darbe kad butu.
Dekoju labai labai  notworthy.gif

Atsakyti
jo jo mane irgi sitas klausimas labai kankina smile.gif pasakykit moteris.o jos dideles uzauga? tai iskart i dideli vazona persodinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 30, 12:33)
jo jo mane irgi sitas klausimas labai kankina smile.gif pasakykit moteris.o jos dideles uzauga? tai iskart i dideli vazona persodinsiu smile.gif

Jos auga dideles,bet i dideli vazoną sodinti nereikia(tik šiek tiek didesni uz dabar
esamą),o kai jau matysi,kad jau gėlytei ankšta,tada vėl į šiek tiek didesnį.
Beje tokios taisykles galioja beveik visoms kamb.gelytėms,nes kai kurias pasodinus į per didelį vazoną,gali matyti tik tokią-kokią pasodinai ilgai,ilgai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aishaaa @ 2008 08 30, 23:11)
Jos auga dideles,bet i dideli vazoną sodinti nereikia(tik šiek tiek didesni uz dabar
esamą),o kai jau matysi,kad jau gėlytei ankšta,tada vėl į šiek tiek didesnį.
Beje tokios taisykles galioja beveik visoms kamb.gelytėms,nes kai kurias pasodinus į per didelį vazoną,gali matyti tik tokią-kokią pasodinai ilgai,ilgai 4u.gif

doh.gif o del trasu kaip:(...kokias reik joms duot? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti