Įkraunama...
Įkraunama...

Juka

Tai kad vis dovanu gauname kas keli metai biggrin.gif , tai dabar viena beveik 2 m., kita 1,5 m., dar pora nedidukiu. Vyras jau neapsikentes liepia parduoti aggressive.gif , nes daug vietos musu nedideliuose kambariuose uzima. Kai labai prispaudzia, tai ruosiuosi taip ir padaryt unsure.gif , bet kai atlegsta, as irgi apie pardavima "pamirstu" hihihi.gif . Bet, kaip minejau, patirtis rodo, kad jau baisiai paprasta as priziureti first.gif
Atsakyti
user posted image

STAI MANO JUKA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 02 28, 20:14)
user posted image
STAI MANO JUKA  smile.gif

na grazios jusu Jukos, o maniske atvirksiciai: tas rudas kotukas mazas - o tie zali tokie isistiebe ilgi, kad lapai beliko tik virsunej, o kt nudziuvo, gal is tiesu reikia pastatyti prie radiatoriaus? gal jiems siluma patinka?
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2006 03 03, 15:49)
na grazios jusu Jukos, o maniske atvirksiciai: tas rudas kotukas mazas - o tie zali tokie isistiebe ilgi, kad lapai beliko tik virsunej, o kt nudziuvo, gal is tiesu reikia pastatyti prie radiatoriaus? gal jiems siluma patinka?

As tam kotui jukos, kuris sviesos negauna taip pat salia esanciai orchidejai esu pastacius spec. lempa augalams. beje foto matosi ta lempa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 02 28, 09:55)
O čia manoji ax.gif Tik va suku galvą, kaip ištiesinti tuos kotus g.gif Bet tokią jau gavom dovanų rolleyes.gif

Maniškės irgi i sona kažkaip auga. Vienam vazone dvi auginu - mažesne (apie 80 cm) auga lyg ir tiesiai, o didzioji (apie 1.7 m) - pasvirusi i dešinę ir jau net vazoną į šoną verčia.
Nežinau, ką daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 02 28, 20:14)
user posted image
STAI MANO JUKA  smile.gif

O kas cia per lempa? Speciali kazkokia?
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2006 03 05, 23:19)
O kas cia per lempa? Speciali kazkokia?

Taip cia speciali lempa gelems, kurioms truksta sviesos, arba jos reikia itin daug. Cia pas mane OSRAM lempa fluora.
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 03 03, 23:57)
Maniškės irgi i sona kažkaip auga. Vienam vazone dvi auginu - mažesne (apie 80 cm) auga lyg ir tiesiai, o didzioji (apie 1.7 m) - pasvirusi i dešinę ir jau net vazoną į šoną verčia.
Nežinau, ką daryti?  g.gif

Aš planuoju įsigyti kokį kuoliuką ir po truputį pririšant mėginti juką tiesinti. Bet baisu, kad ji visai nesukreivaliotų unsure.gif
Atsakyti
Padekit! vakar nusipirkau juka iskart persodinau, ir nuvaliau lapus specialia servetele lapams blizginti, kai nuvaliau lapus ant pakelio perskaiciau kad reikia valyti tik virsutini lapo sluoksni, o as nuvaliau is abieju pusiu verysad.gif , ryte atsikelusi pamaciau kad lapai kazkokie suminksteje pasidare. patarkit ka daryt?
Atsakyti
Ar juka megsta kai apipurskineji jai lapus?Gavau dovanu ir nezinau ka cia daryt?Kad laistyti daznai nereikia tai jo, o kaip su apipurskimu.Mano juka neskiepyta, kitaip tariant lapai nuo pat zemes prasideda (jeigu supratot tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mamukas69 @ 2006 03 10, 20:30)
Ar juka megsta kai apipurskineji jai lapus?Gavau dovanu ir nezinau ka cia daryt?Kad laistyti daznai nereikia tai jo, o kaip su apipurskimu.Mano juka neskiepyta, kitaip tariant lapai nuo pat zemes prasideda (jeigu supratot tongue.gif )

Na mano juka tai mėgsta dušą smile.gif
Atsakyti
Ir mano gražuolė stovi netoli radiatoriaus prie lango,tai auga tikrai gerai,tfu tfu tfu.O laistymo tai joms daug nereikia,maniškę laistau kas 2savaites nes neišdžiūna tai ir nereikia.Tik kad ir ant visai mažo kotelio o lapija jau aukšta,tai kaži kaip ji vargšelė taip man išsilaikys,ar ilgai.Pas mane pietinė pusė tai juką dažnai tenka sukinėti kad neaugtų pasvirusi tik į šviesą.
Atsakyti