Įkraunama...
Įkraunama...

"Vyturio"mokykla

QUOTE(karapuzike @ 2011 01 06, 12:19)
Labas
Gal zinote kokios bus pirmoku mokytojos 2011 metais nuo rugsejo ? Mano mergina lanko cia paruosiamaja klase ir nuo rugsejo eis i pirma, tai reikia rinktis kokia mokytoja norim. Gal kas galite pakomentuoti ?

zinau viena gera mokytoja Arūne, ji tures pirmokus sioje mokykloje si rudeni. puiki jauna mokytoja, siulyciau eiti pas ja. myli vaikus, visada sypsosi, labai stengiasi, daug ruosiasi pamokoms, dirba savo darba su atsidavimu. drasiai galit eiti pas sia mokytoja thumbup.gif
kiek zinau, pas ja prasosi teveliai, kuriu pirmieji vaikai baige pradine mokykla, ir dabar antruosius (o gal net treciuosius lotuliukas.gif ) vel leis pas ja
4u.gif
Atsakyti
Renkamės priešmokyklinę mokyklą...
Nužiūrėję turime Vyturio pradinę mokyką.
Manau svarbiausia yra pirmoji mokytoja... kuri lydės 4 ar 5 metus ...
Kaip sužinoti kokios mokytojos bus šių metų rugsėjui? ir satsiliepimus apie jas?
Gal klausti pavardžių per atvirų durų dieną? Ką patartumėte?
Atsakyti
mano sunus penktokas.pradinese mokesi pas Ingrida Susinskaite .labai puiki mokytoja smile.gif rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
man parase mamyte i asmenini,bet esu dar naujoke wink.gif nemoku atrasyt biggrin.gif tai rasau cia-apie Levute esu girdejusi labai daug geru atsiliepimu-turinti ne tik geru savybiu kaip pedagogas,bet ir labai gerai organizuoja uzklasines veiklas.vaikai maziukai iki penktos klases valgo didziojoj mokykloj,o visos pamokos vyksta toj mazytej mokyklelej
Papildyta:
ir dar -pamokos,kaip ir visur prasideda 8 ryte smile.gif
Atsakyti
sveiki, ruosiuosi leisti savo mergyte i sia mokykla nuo2012m rugsejo, gal galit rekomenduoti kokia mokytoja dabartiniu ketvirtoku teveliai?paskui reikes ir uniformos pigiau, gal kam ji atliks?
Atsakyti
QUOTE(Žeima @ 2008 04 25, 22:34)
Vyturys - jėga! Mūsų vaikai mokosi Vytury ir instrumentiniam skyriuj. Puiku! Galima pasirinkti groti įvairiais instrumentais, dauguma mokytojų kūrybiški ir malonūs. Gabūs vaikai dalyvauja ir laimi tarptautiniuose konkursuose, o mažiau gabūs ugdomi suprasti muziką, ugdomas jų intelektas. Puikus vaikų užimtumas. O keletas prastesnių mokytojų yra visose mokyklose. Siūlau rinktis Vyturį, nenusivilsite, kaip nenusivylėme ir mes.

4u.gif
O kaip dabar, kai tapo katalikiška? Ar pasikeitė kas nors?
Ar yra drausmė? tvarka? ar vaikai mokomi dvasingumo? mandagumo? kultūros?
Atsakyti
apmirus si temele ziuriu, tai turbut nlb kas man ir atsakys i klausima?
Na, bet jei kas zinot parasykit, pradinukams i mokykla jau reik eit rytoj t.y. 09 diena, ar poryt nuo antradienio?
nes kitose mokyklose pradeda nuo antradienio, o cia nuo pirmadienio? Jei nesunku parasykit i az, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo candy-candy: 08 sausio 2012 - 17:29
Laba 4u.gif

Šiemet ketvirtokus išleidžia keturios mokytojos, tai jos turbūt ir ims pirmokus smile.gif
Viena mokytoja Rita skautė ir su vaikais daug keliauja, daro įdomius rankdarbius. Kita mokytoja Ramunė turi teatrą, su vaikais daug vaidina, visur važinėja. Jos vaikai visada gražiai piešia, dalyvauja konkursuose. Gerai sutaria su hyper aktyviais lotuliukas.gif
Kitas dvi mokytojas pažįstu mažiau, nes sesers vaikai pas jas nieko nelankė. Bet jos malonios,visada šypsosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linajur: 18 sausio 2012 - 15:22
Sveikutes,

2012m rugseji ir mano sunus prades eiti i sia mokykla. Buciau labai dekinga jei kas parekomenduotu mokytoja. Mes sia mokykla pasirinkome todel, kad ji arciausiai namu.
Atsakyti
QUOTE(dereva @ 2012 02 02, 14:25)
Sveikutes,

2012m rugseji ir mano sunus prades eiti i sia mokykla. Buciau labai dekinga jei kas parekomenduotu mokytoja. Mes sia mokykla pasirinkome todel, kad ji arciausiai namu.

Paklauskite, kas šiemet ims pirmokus, ir apibūdinkite vaiką, pasakysiu pas ką geriausiai eiti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linajur @ 2012 01 18, 16:18)
Laba 4u.gif

Šiemet ketvirtokus išleidžia keturios mokytojos, tai jos turbūt ir ims pirmokus smile.gif
Viena mokytoja Rita skautė ir su vaikais daug keliauja, daro įdomius rankdarbius. Kita mokytoja Ramunė turi teatrą, su vaikais daug vaidina, visur važinėja. Jos vaikai visada gražiai piešia, dalyvauja konkursuose. Gerai sutaria su hyper aktyviais lotuliukas.gif
Kitas dvi mokytojas pažįstu mažiau, nes sesers vaikai pas jas nieko nelankė. Bet jos malonios,visada šypsosi smile.gif

Tai tada turėtų būti Giedrė ir Jolanta. Iš tiesų tai sunku, nes visos mokytojos labai geros ir nuoširdžios. Ramesniam vaikui geriau pas Ritą, ji visada su šypsena, kantri, sąmojinga ir atsakinga. Ramunė puikiai susitvarko su tais padykusiais. Apie kitas dvi mokytojas labai daug patarti /pasakyti negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius_0417: 02 vasario 2012 - 13:44
Mano sunus jau du metus sportuoja ledo rituli, tai papildomo sporto jam jau nenoreciau.... Bande jie darzeli vaidinti, tai jam labai patiko, sake noretu daugiau... Kas liecia zaidimus, tai jis aktyvus... kartais sunkiai susikaupia konkreciam darbui... Kol kas manau mums labiau tiktu Ramune... gal jos pavarde galit parasyti? smile.gif
2012.03.21 18val bus tevu susirinkimas mokyklos aktu saleje, ten tikiuosi pamatyti visas mokytojas ir daugiau suzinoti apie mokykla.
Atsakyti
Mokyklos tinklalapyje yra mokytojų sąrašai.
http://www.vyturys.k...letojai2011.pdf
Ten nesudėtinga rasti, kurie mokytojai šiais metais turi ketvirtokus.
O rekomenduoti vieną ar kitą mokytoją tikrai sudėtinga. Tas, kuris vieniems vaikams yra pats geriausias, kitiems - pats blogiausias. Turbūt dar sudėtingiau įtikti tėvams...
Gal tiesiog reikia eiti patiems, susitikti su būsimais mokytojais, pasišnekėti, gal net įsiprašyti į jų vedamą pamoką (nežinau, ar taip galima, bet gal suderinus su mokyklos vadovais, visai įmanoma) ir tada spręsti. Bent jau man tokia informacija atrodo daug svarbesnė nei tiesiog kabinetų aprodymas ir iškilmingos kalbos ar visokie ten koncertai atvirų durų dienose ir pan.
Atsakyti