Įkraunama...
Įkraunama...

"Vyturio"mokykla

QUOTE(Audrelija @ 2012 08 30, 21:38)
Sveikos.
Girdejau bazėse galima įsigyti Vyturio uniformas ax.gif  gal zinot kur tiksliau ir uz kiek?

"Dainavos" turgelyje (salia Rimi parduotuves) yra skyrius, kur parduoda panasius svarkelius. Kaina apie 60 Lt. Palyginimui: mergaitei uzsakiau uniformini sijoneli siuvykloje , kaina - 75 Lt. Pazistama uz visa uniforma siuvykloje paklojo 270 Lt
Atsakyti
Sveikos mamytės, renkamės iš keletos aplink namus esančių mokyklų ir reiktų Jūsų patarimo. Kokios mokytojos priims pirmokėlius nuo 2013 rugsėjo, mums reiktų reiklios, griežtesnės,bet ir gebančios paguosti, užjausti, išklausyti ir aišku, kad gerai išmanytų savo darbą?

Atsakyti
Sitas klausimas mane irgi domina, nes nuo rugsejo eisim i 1-a klase.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 10 07, 12:14)
Sitas klausimas mane irgi domina, nes nuo rugsejo eisim i 1-a klase.

4u.gif sveiki.mes irgi zadam sia mokykla nuo 2013 m rugsejo lankyt,gal zinot pavardes mokytoju,kurios tures pirmas klases tais metais?skaiciau ju internetini psl,bet informacijos apie ten dirbancius mokytojus neradau g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

kadangi pastebėjau, jog didžiausią susidomėjimą kelia pradinė Vyturio mokyklėlė, tai pasakysiu ką žinau. Ją kuruoja labai stipri pavaduotoja, tad visos pradinių klasių mokytojos dirba tikrąja to žodžio prasme, nuolat yra rengiamos šventės, įvairūs renginiai, mokiniai keliauja. Mokyklėlė pati yra jauki, ir vaikai jaučiasi joje kaip namuose. Tai yra didelis pliusas, kad jie yra atskirai nuo didčkių.
Visos dirbančios pradinukų mokytojos yra vertos dėmesio, tad be baimės galite leisti į pirmą klasę ir nebijoti- nes mokytojos tikrai atsidavusios savo darbui ir ruošiasi pamokoms. Turėjau galimybių su dauguma pašnekėti, tad man jos sudarė labai gerą įspūdį. Be to, jos tikrai mokytojos iš pašaukimo.

Na, o po penktos klasės, deja, adaptacija vyksta ir mokiniams ir mokytojams. Kaip ir buvo minėta, visokių yra mokytojų. Tas tiesa. Tokių galima rasti bet kurioje mokykloje. Bet šioje vyrauja tvarka. Direktorė labai atsakingai dirba savo darbą, "akį" ant visko turi. Ir kolektyvas nėra prastas. Palyginus su kitom mokyklom ir "liaudimi", kuri jose mokosi, man tai viena iš tų mokyklų, kuri verta dėmesio. Vien taip manau, kad tai yra tikrai didelė mokykla. Ir tokią suvaldyt yra ką veikt. Bet tvarka visgi vyrauja. Man tai patinka wink.gif
Atsakyti
Kada jau reikia eiti uzsirasyti? Girdejau 'pletku' lygio,kad ne visi norintys pirmokai patenka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2012 11 06, 21:43)
Kada jau reikia eiti uzsirasyti? Girdejau 'pletku' lygio,kad ne visi norintys pirmokai patenka? g.gif

biggrin.gif nejuokaukit,dabar kaip tik visi graibsto pirmokus.o cia tikrai ne kazkokia ypatinga mokykla,kad patekt butu problema.siaip galetu buti nors kokios lesos ir pradiniu klasiu korpusui skiriamos,nes atrodo jis klaikiai,turbut isore nuo jo pastatymo netvarkyta ir vaizda pagerina tik mokytoju daryti karpiniai ant langu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2012 11 06, 21:43)

Tikrai be problemų priims tik eikite smile.gif
Atsakyti
As gi nezinau, sakau 'pletku' lygio, tai ir sunerimau. Mum siaip arciau Daukanto mokykla ir per gatve eit nereiktu, o bet taciau biggrin.gif Korpusas nera tiek svarbu, kad mokytojos geros butu
Atsakyti
kiek suprantu cia turetu pasisakyt supermamos, o ne pacios mokytojos daryt savo mokyklai reklama g.gif
QUOTE(pupsikele @ 2012 11 06, 21:35)
Sveikos, mamytės,

kadangi pastebėjau, jog didžiausią susidomėjimą kelia pradinė Vyturio mokyklėlė, tai pasakysiu ką žinau. Ją kuruoja labai stipri pavaduotoja, tad visos pradinių klasių mokytojos dirba tikrąja to žodžio prasme, nuolat yra rengiamos šventės, įvairūs renginiai, mokiniai keliauja. Mokyklėlė pati yra jauki, ir vaikai jaučiasi joje kaip namuose. Tai yra didelis pliusas, kad jie yra atskirai nuo didčkių.
Visos dirbančios pradinukų mokytojos yra vertos dėmesio, tad be baimės galite leisti į pirmą klasę ir nebijoti- nes mokytojos tikrai atsidavusios savo darbui ir ruošiasi pamokoms. Turėjau galimybių su dauguma pašnekėti, tad man jos sudarė labai gerą įspūdį. Be to, jos tikrai mokytojos iš pašaukimo.

Na, o po penktos klasės, deja, adaptacija vyksta ir mokiniams ir mokytojams. Kaip ir buvo minėta, visokių yra mokytojų. Tas tiesa. Tokių galima rasti bet kurioje mokykloje. Bet šioje vyrauja tvarka. Direktorė labai atsakingai dirba savo darbą, "akį" ant visko turi. Ir kolektyvas nėra prastas. Palyginus su kitom mokyklom ir "liaudimi", kuri jose mokosi, man tai viena iš tų mokyklų, kuri verta dėmesio. Vien taip manau, kad tai yra tikrai didelė mokykla. Ir tokią suvaldyt yra ką veikt. Bet tvarka visgi vyrauja. Man tai patinka wink.gif

Atsakyti
QUOTE(sanson @ 2012 11 07, 09:40)
kiek suprantu cia turetu pasisakyt supermamos, o ne pacios mokytojos daryt savo mokyklai reklama  g.gif

Tai cia ir taip aisku, nes tikrai ne visos pradinuku aukletojos geros, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2012 11 07, 10:48)
Tai cia ir taip aisku, nes tikrai ne visos pradinuku aukletojos geros, biggrin.gif

4u.gif tai gal zinot,kurios nelabai,pa\rasykit i az,jei viesai nenorit.
Atsakyti