Sveikos, mamytės,
kadangi pastebėjau, jog didžiausią susidomėjimą kelia pradinė Vyturio mokyklėlė, tai pasakysiu ką žinau. Ją kuruoja labai stipri pavaduotoja, tad visos pradinių klasių mokytojos dirba tikrąja to žodžio prasme, nuolat yra rengiamos šventės, įvairūs renginiai, mokiniai keliauja. Mokyklėlė pati yra jauki, ir vaikai jaučiasi joje kaip namuose. Tai yra didelis pliusas, kad jie yra atskirai nuo didčkių.
Visos dirbančios pradinukų mokytojos yra vertos dėmesio, tad be baimės galite leisti į pirmą klasę ir nebijoti- nes mokytojos tikrai atsidavusios savo darbui ir ruošiasi pamokoms. Turėjau galimybių su dauguma pašnekėti, tad man jos sudarė labai gerą įspūdį. Be to, jos tikrai mokytojos iš pašaukimo.
Na, o po penktos klasės, deja, adaptacija vyksta ir mokiniams ir mokytojams. Kaip ir buvo minėta, visokių yra mokytojų. Tas tiesa. Tokių galima rasti bet kurioje mokykloje. Bet šioje vyrauja tvarka. Direktorė labai atsakingai dirba savo darbą, "akį" ant visko turi. Ir kolektyvas nėra prastas. Palyginus su kitom mokyklom ir "liaudimi", kuri jose mokosi, man tai viena iš tų mokyklų, kuri verta dėmesio. Vien taip manau, kad tai yra tikrai didelė mokykla. Ir tokią suvaldyt yra ką veikt. Bet tvarka visgi vyrauja. Man tai patinka