Įkraunama...
Įkraunama...

Diagnostika Folio metodu

QUOTE(linavisk @ 2006 12 04, 09:46)
as tai manau kad cia yra marketingo triukas, nes siulomi butent vienos kompanijos papildai. O diagnostika gal but ir atitinka teisybe....

Sveikos mamos,esu naujoke! Tikiuosi , kad nepyksite, jog kisu savo trigrasi 4u.gif
Is tikruju beveik visa laika gydziausi siuo metodu ir diagnozes, prognozes bei visa kita, ka sakydavo gydytoja pasitvirtindavo!
Nenoreciau plestis labai konkretindama, taciau esme yra tame, jog reikia rasti toki zmogu, kuris nebutu suinteresuotas prakisti tam tikru firmu medikamentu. Tai yra slykstu! Nes to pacio poveikio gydymas gali kainuoti kelis litus. Taciau bobules daro pinigus. Pries einant reikia pasidometi, kiek kainuoja tie israsomi vaistai. Jei desimtis ir simtais, sjaukit i tokia gydytoja!!!
Atsakyti
QUOTE(Ar_mani @ 2007 03 16, 12:11)
Sveikos mamos,esu naujoke! Tikiuosi , kad nepyksite, jog kisu savo trigrasi  4u.gif
Is tikruju beveik visa laika gydziausi siuo metodu ir diagnozes, prognozes bei visa kita, ka sakydavo gydytoja pasitvirtindavo!
Nenoreciau plestis labai konkretindama, taciau esme yra tame, jog reikia rasti toki zmogu, kuris nebutu suinteresuotas prakisti tam tikru firmu medikamentu. Tai yra slykstu! Nes to pacio poveikio gydymas gali kainuoti kelis litus. Taciau bobules daro pinigus. Pries einant reikia pasidometi, kiek kainuoja tie israsomi vaistai. Jei desimtis ir simtais, sjaukit i tokia gydytoja!!!

Vat būtent, kad tie papildai ir kainuoja ne mažiau 100Lt, ir tai dar mėn.neužtenka.
O pas ką jūs gydotės ir ką naudojate? Nes aš jau baigiu užsilenkt nuo kiekio ir sumų.
Atsakyti
O man kai taikė Folio metodą, tai nieko konkretaus ir nepasakė... Pasakiau kad kreipiuosi dėl galvos svaigimo, tai tipo rodo kaklo ataugas... Dar paklausė kokiom ligom sergu, kai pasakiau kad astma, iš karto pasiūlė gydymą akupunktūra už 450 lt 10 seansų.
Man nieko konkretaus nepasakė, išėjau iš ten žvengdama lotuliukas.gif , nieko nesupratus, o tik pinigus susimokėjus schmoll.gif
Gal labai priklauso nuo gydytojo? g.gif
Atsakyti
sveikos ir as tyriausiu siuo metodu

as buvau pas sita

Norintys susigrąžinti sveikatą galite kreiptis: Utena, Taikos 21, "Sveikatos Šaltinis“. Registruotis galima tel. 8615-68074, 8656-77733. Vilniuje: tel. 8611-14687, Ukmergėje: tel. 8612-64195. Yra sakoma: iki 30 - 40 metų mes žaidžiame su ligomis, o nuo 30 - 40 metų jos žaidžia su mumis. Pagalvokime apie savo ir artimųjų sveikatą – brangiausią mūsų turtą! Gydytojas Juozas Valatka. Tel. +370612-90787.

gal aks ir pas ji lankesi? kokie atsiliepimai

manes tai nieko neklausineju kuo sergu, pats viska susake

Atsakyti
Folio metodu tiria Kaune,buvosiose Ziberto fabriko patalpose kaina apie 100 litų nustato kokie produktai tinka ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 03 19, 10:58)

as buvau pas sita

Norintys susigrąžinti sveikatą galite kreiptis: Utena, Taikos 21, "Sveikatos Šaltinis“. Registruotis galima tel. 8615-68074, 8656-77733. Vilniuje: tel. 8611-14687, Ukmergėje: tel. 8612-64195. Yra sakoma: iki 30 - 40 metų mes žaidžiame su ligomis, o nuo 30 - 40 metų jos žaidžia su mumis. Pagalvokime apie savo ir artimųjų sveikatą – brangiausią mūsų turtą! Gydytojas Juozas Valatka. Tel. +370612-90787.

Tame "Sveikatos šaltinyje " ir aš buvau su dukra, bet pas gydytoją Raimondą Kaune. Na tai po to vizito ir pradėjau domėtis tais folininkais ir jų papildais. Mūsų vizitas su visais papildais, kai kurių ir 1 mėn.neužteko abiems kainavo virš 300Lt. Na, ką aš žinau, lyg ir komercija pakvipo man...Pasakė daug tiesos, daug ir nepataikė, bet ten, kur nepataikė, tai sakė, kad ateity ta problema išlys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 26 kovo 2007 - 14:58
ir as ten buvau ir viska ka pasake gryna tiesa. ir tikiu tuo, kad papildai kuriuos siulo, tiksliau ju sudetis tikrai tinka mano gydymui. tik esme ta, kad tokie papildai yra taip sudaryti ,kad gydo ne pati organa, o teikia energijos tam organui ar sistemai, kurio deka tiesiog organas pradeda gerai funkciuonuoti. deja tai nera pigu, bet tai nereiskia, kad tai brudas. pasiziurekite, paciame hemeopatiniu vaistu centre visi preparatai kainuoja ne kapeikas. deja tik chemija - vaistai kainuoja pigiau. ir ka? nuodijames jais ir efekto negauname tik aptvarkom negalavima, o priezasciu taip ir nesuzinom kodel sergam. o si diagnostika butent nustato priezasti t.y. ko jusu organizmui truksta, ka patvarkius galime isvengti rimtu susirgimu.
tikiu, kad bus efektas. nes gydytojai siulo tik drastiskus gydymus antibiotikais, kurie alina sveikata arba operacijas, kurios patys zinom, kad yra jau paskutinis dalykas ka noretumem daryti vardan savo sveikatos
Papildyta:
QUOTE(madrid @ 2006 03 26, 13:46)
jeigu tai padeda - tai valio. bet labai jau daug yra tokiu sharlatanu tu folininku. juk as pvz nesu nei gydytoja, nei ka, o folio aparata nusipirkau tiesiog parduotuvej maskvoje. niekas manes neprashe nei pazymejimo, net asmens dokumento nereikejo. dave instrukcija ir vaziuok. tas aparachiukas tikrai nera brangus, kai pagalvoji kokius pinigus su juo daro. todel ir naudojasi visokie.
as nesu skeptishka sio metodo atzvilgiu - naudojant ji teisingai, tikrai jis gali daug pasakyt. ypac kai yra funkcija kur gali patikrinti ar konkrecio tabletukes (zirniukai, lashiukai ir t.t.) tinka tavo organizmui. cia ne aparatai kalti, o zmones, kurie kitus mausto biggrin.gif

na pagalvokit medicinos atstovai ir farmacininkai kokius ne tik merketinginius triukus daro, kad ju vitaminus ir vaistus rytumem... dieve mano, juk ar gera ar prasta daikta norint parduoti taikomi tie patys marketinginiai triukai. o kaip kitaip jus apie tuos vaistus suzinotumet?
galvojat daktarai nera suinteresuoti prastumti konkreciu vaistu jums?
pamastymui cia... jau geriau "nuodytis" zoleliu pagrindu piliulem nei chemija... be to, bent jau ten kur as tyriausi, papilduose nera nieko ypatingo, tik mineralines ir organines medziagos kuriu jums reikia. pvz man truksta natrio. sako gerdama vandeni isiberk druskos. tai kokia cia reklama?
Atsakyti
Man atrodo, kad sioje temoje maisomi 2 skirtingi savo esme dalykai: pasipinigavimas, kai tiria visokie sundaktariai ir sarlatanai, isigije aparaciuka ....
ir visai kitas dalykas, tai gydytoju - homeopatu taikomas budas, nustatyti esamas ir pradzia turimas ligas, kurios gydomos homeopatiniais vaistais, o ne papildais doh.gif Homeopatiniai vaistai yra labai pigus: buteliukas kainuoja apie 3-4 lt.
Atsakyti
Aš užsiregistravau Kovo 7 d. pas šios srities gydytoją. Mano kolegei ji nustatė išsėtinę sklerozę, paskyrė vaistus ir bendradarbė sveiksta kaip ir, jau po mėnesio pasijuto visai kitu žmogumi.
Tai nusprendžiau ir aš pabandyti, kenčiu baisius galvos skausmus.
Atsakyti
QUOTE(ScarleTa @ 2008 02 24, 00:21)
Aš užsiregistravau Kovo 7 d. pas šios srities gydytoją. Mano kolegei ji nustatė išsėtinę sklerozę, paskyrė vaistus ir bendradarbė sveiksta kaip ir, jau po mėnesio pasijuto visai kitu žmogumi.
Tai nusprendžiau ir aš pabandyti, kenčiu baisius galvos skausmus.

Issetine skeroze gali nustatyti tik magnetinio rezonanso tyrimas,ir tai gydytojas turi but profesionalus,kad atskirtu ta liga nuo siaip kraujosruvu smegenyse.,
As irgi tyriausi tuo metodu,tai man visiskai neteisybe nustate,pvz cista an kiausides -visai ant priesingos,ant kurios jos nera smile.gif
Gal kam ir atspeja..smile.gif
ir dar..man po tokio "tyrimo" pasiule rusisku papildu,kuriu kaina buvo 100 litu,velniai zino kokios firmos ir kokiso sudeties...as nepirkau schmoll.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo husmor: 24 vasario 2008 - 09:51
QUOTE(husmor @ 2008 02 24, 09:49)
Issetine skeroze gali nustatyti tik magnetinio rezonanso tyrimas,ir tai gydytojas turi but profesionalus,kad atskirtu ta liga nuo siaip kraujosruvu smegenyse.,
As irgi tyriausi tuo metodu,tai man visiskai neteisybe nustate,pvz cista an kiausides -visai ant priesingos,ant kurios jos nera smile.gif
Gal kam ir atspeja..smile.gif
ir dar..man po tokio "tyrimo" pasiule rusisku papildu,kuriu kaina buvo 100 litu,velniai zino kokios firmos ir kokiso sudeties...as nepirkau  schmoll.gif ..

Nebūtinai 'tik' wink.gif

Jos atveju, tai tą gydytoją jai rekomendavo jos teta, kuri ją gerai pažysta, giminaičiai gal nesiūlys prastos gydytojos, o toji moteris dirba su daugeliu panašiomis metodikomis užsiimančių gydytojų. Kolegė už vaistus sumokėjo 260 Lt., ir kažkodėl šiai dienai jai yra 100 % geriau.
Turbūt lankėtės pas kažkokią šarlatanę, kad taip neatitiko diagnozė.
Atsakyti
QUOTE(ScarleTa @ 2008 02 24, 15:51)
Nebūtinai 'tik' wink.gif

Jos atveju, tai tą gydytoją jai rekomendavo jos teta, kuri ją gerai pažysta, giminaičiai gal nesiūlys prastos gydytojos, o toji moteris dirba su daugeliu panašiomis metodikomis užsiimančių gydytojų. Kolegė už vaistus sumokėjo 260 Lt., ir kažkodėl šiai dienai jai yra 100 % geriau.
Turbūt lankėtės pas kažkokią šarlatanę, kad taip neatitiko diagnozė.

Ten buvo vyras,o issetine -tik magnetas,savo pozicija ginsiu ,bet geriau nesipykim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 03 19, 11:58)

as buvau pas sita

Va ma jis ir prisapaliojo nesamoniu lotuliukas.gif
Atsakyti