ir as ten buvau ir viska ka pasake gryna tiesa. ir tikiu tuo, kad papildai kuriuos siulo, tiksliau ju sudetis tikrai tinka mano gydymui. tik esme ta, kad tokie papildai yra taip sudaryti ,kad gydo ne pati organa, o teikia energijos tam organui ar sistemai, kurio deka tiesiog organas pradeda gerai funkciuonuoti. deja tai nera pigu, bet tai nereiskia, kad tai brudas. pasiziurekite, paciame hemeopatiniu vaistu centre visi preparatai kainuoja ne kapeikas. deja tik chemija - vaistai kainuoja pigiau. ir ka? nuodijames jais ir efekto negauname tik aptvarkom negalavima, o priezasciu taip ir nesuzinom kodel sergam. o si diagnostika butent nustato priezasti t.y. ko jusu organizmui truksta, ka patvarkius galime isvengti rimtu susirgimu.
tikiu, kad bus efektas. nes gydytojai siulo tik drastiskus gydymus antibiotikais, kurie alina sveikata arba operacijas, kurios patys zinom, kad yra jau paskutinis dalykas ka noretumem daryti vardan savo sveikatos
Papildyta:
QUOTE(madrid @ 2006 03 26, 13:46)
jeigu tai padeda - tai valio. bet labai jau daug yra tokiu sharlatanu tu folininku. juk as pvz nesu nei gydytoja, nei ka, o folio aparata nusipirkau tiesiog parduotuvej maskvoje. niekas manes neprashe nei pazymejimo, net asmens dokumento nereikejo. dave instrukcija ir vaziuok. tas aparachiukas tikrai nera brangus, kai pagalvoji kokius pinigus su juo daro. todel ir naudojasi visokie.
as nesu skeptishka sio metodo atzvilgiu - naudojant ji teisingai, tikrai jis gali daug pasakyt. ypac kai yra funkcija kur gali patikrinti ar konkrecio tabletukes (zirniukai, lashiukai ir t.t.) tinka tavo organizmui. cia ne aparatai kalti, o zmones, kurie kitus mausto
na pagalvokit medicinos atstovai ir farmacininkai kokius ne tik merketinginius triukus daro, kad ju vitaminus ir vaistus rytumem... dieve mano, juk ar gera ar prasta daikta norint parduoti taikomi tie patys marketinginiai triukai. o kaip kitaip jus apie tuos vaistus suzinotumet?
galvojat daktarai nera suinteresuoti prastumti konkreciu vaistu jums?
pamastymui cia... jau geriau "nuodytis" zoleliu pagrindu piliulem nei chemija... be to, bent jau ten kur as tyriausi, papilduose nera nieko ypatingo, tik mineralines ir organines medziagos kuriu jums reikia. pvz man truksta natrio. sako gerdama vandeni isiberk druskos. tai kokia cia reklama?