QUOTE (norge @ 2004 11 18, 16:23) |
Arba, matroskinai- dėk skelbimą į forumą- parduodu pašarą. Tinkamas visiems, kurie mėgsta arba ne saldumynus, dievina arba ne keptą mėsą bei turi įtarimų dėl organo . Skromno- 99 litai. ![]() |
Butinai,nepamirsk!
Kadangi. kaip atrodo, folininkai suaktyjejo, i prieki su sita tema! Noa, aciu uz nuoroda, seniai bebuvau taip besilinksminusi
Bliamba, beveik metams praėjus paskaičiau tą temą dar kartelį. Nu tikrai kad yra ko pažvengti. Bet baisiausia, kad tai tikra tiesa.
Pratęsiant folinimosi temą, papasakosiu dar vieną istoriją. Turiu kolegę, kuri besąlygiškai viskuo tiki, bet viską išvarto pagal save. Taigi kai po folinimo pasakiau, koks tai šūdas ir nesąmonė, galvojau, kad ji mane su šakėm iš biuro išneš. Esą, bedievis, nekrikštas beigi brūdas įvairiausio plauko esu, man reikia pasimelsti ir apskritai bažnyčion vaikščioti pradėti, išpažintis visokias atlikti ir burną švęstu vandeniu išsiplauti - idant vėliau tokios rupūžės iš mano gerklės pasaulin plačiajam neplistų.
Praėjus metams, sėdim, kalbam kažkada biure apie folinimąsi, pasakoju kolegai, kaip visos mergos alpėjo dėl to folio ir vamzdžio... Ta kolegė pradeda loti: o tai tu prisimeni, kaip ten tau gerai nustatė viską, kaip sakei, kad viskas čiki - briki? Vot man tai neteisingai parinko, neteisingai papasakojo...
Užsimaniau dar kartą rankose tą folininkės vamzdį paturėti.
Pratęsiant folinimosi temą, papasakosiu dar vieną istoriją. Turiu kolegę, kuri besąlygiškai viskuo tiki, bet viską išvarto pagal save. Taigi kai po folinimo pasakiau, koks tai šūdas ir nesąmonė, galvojau, kad ji mane su šakėm iš biuro išneš. Esą, bedievis, nekrikštas beigi brūdas įvairiausio plauko esu, man reikia pasimelsti ir apskritai bažnyčion vaikščioti pradėti, išpažintis visokias atlikti ir burną švęstu vandeniu išsiplauti - idant vėliau tokios rupūžės iš mano gerklės pasaulin plačiajam neplistų.
Praėjus metams, sėdim, kalbam kažkada biure apie folinimąsi, pasakoju kolegai, kaip visos mergos alpėjo dėl to folio ir vamzdžio... Ta kolegė pradeda loti: o tai tu prisimeni, kaip ten tau gerai nustatė viską, kaip sakei, kad viskas čiki - briki? Vot man tai neteisingai parinko, neteisingai papasakojo...
QUOTE(matroskinas @ 2005 10 09, 16:06)
Bliamba, beveik metams praėjus paskaičiau tą temą dar kartelį. Nu tikrai kad yra ko pažvengti. Bet baisiausia, kad tai tikra tiesa.
Matroskinai,jei tikrai nori paeksperimentuot as tau galiu laisvai duot koordinates

Tik ta folininke turi labai daug "klientu" ir yra "labai uzsiemusi"

Visos folininkės labai užsiėmusios, turi daug klientų ir dar daugiau siekiančių pas jas patekti 
O vamzdžio užsimaniau kitu tikslu: pirmoj žinutėj pasakojau, kaip folininkę būčiau galėjęs su vamzdžiu už tam tikrus žodžius priploti. Tai lygiai taip pat ir savo kolegę norėjau nudobti su tuo vamzdžiu už tai, kad ji mano žodžius išvartė taip, kaip jai reikia

O vamzdžio užsimaniau kitu tikslu: pirmoj žinutėj pasakojau, kaip folininkę būčiau galėjęs su vamzdžiu už tam tikrus žodžius priploti. Tai lygiai taip pat ir savo kolegę norėjau nudobti su tuo vamzdžiu už tai, kad ji mano žodžius išvartė taip, kaip jai reikia

Na, keliu seną temą
Gal daugiau kas buvo, gydėsi? Gal ką žinot apie klubą "Sveikatos šaltinis", Žemaičių g. Kaune?
Aš pati šio būdo griebiausi, kaip skęstantysis šiaudo, nes tradicinė medicina nepadeda. Ale vaistų kaina
ir nors žinau ne vieną žmogų, kam ten padėjo, nesiryžtu nusipirkti visų išrašytų preparatų, nes labai didelė kaina... Dar norėtųsi truputį info.

Gal daugiau kas buvo, gydėsi? Gal ką žinot apie klubą "Sveikatos šaltinis", Žemaičių g. Kaune?
Aš pati šio būdo griebiausi, kaip skęstantysis šiaudo, nes tradicinė medicina nepadeda. Ale vaistų kaina

Aš tyriausi Folio metodu. Todėl siūlau pasiskaityti štai šitą pasakojimą.
QUOTE(matroskinas @ 2004 11 16, 21:04)
Vietoj įžangos - 2. Šio pasakojimo vieta būtent "Paplepėjimuose", o ne sveikatos, grožio ar kūdinimosi skyreliuose. Labai prašau niekur jo nekilnoti!
Pradedam. Visos mūsų biuro mergos kliedėjo: šiandien Folis! Šiandien Folis! Esą, ateis moteriškutė, kuri visus išfolins kažkokiu stebuklingu metodu, pasakys visą tiesą apie sveikatą ir kitus įpročius, o kai sužinosi, kad reikia kažkokių vaistų, išrašys tuos pašarėlius. O tas Folis yra Tai Bent Dalykas! Viską parodo, viską pasako - ir net viską išgydo!
Pradedam. Visos mūsų biuro mergos kliedėjo: šiandien Folis! Šiandien Folis! Esą, ateis moteriškutė, kuri visus išfolins kažkokiu stebuklingu metodu, pasakys visą tiesą apie sveikatą ir kitus įpročius, o kai sužinosi, kad reikia kažkokių vaistų, išrašys tuos pašarėlius. O tas Folis yra Tai Bent Dalykas! Viską parodo, viską pasako - ir net viską išgydo!
Dėkui už nuorodą. Mane tyrė tuo pačiu būdu, bet tiesą sakant nebuvo jokių kalbų apie maistą, apie ligas, pakenktus organus kalbėjo konrečiai. Negaliu nė vienoj vietoj pasakyti, kad buvo spėliojimas ar koks nusikalbėjimas į pievas.
Netgi tiksliai pasakė, kuris slankstelis stubure yra neišsivystęs...
Tiesiog nežinau ką galvoti

Šiandien patyriau didelį sukrėtimą ir dar didesnę gėdą. Kažkokios parduotuvės daržovių ar kažkokių kitokių buitinių prekių skyriuje pamačiau Folio rūgštį. Pradėjau žvengti balsu: va, folio metodas, folio rūgštis... Kas dar iš folio serijos?
QUOTE(matroskinas @ 2005 11 06, 21:49)
Šiandien patyriau didelį sukrėtimą ir dar didesnę gėdą. Kažkokios parduotuvės daržovių ar kažkokių kitokių buitinių prekių skyriuje pamačiau Folio rūgštį. Pradėjau žvengti balsu: va, folio metodas, folio rūgštis... Kas dar iš folio serijos?
Eik jau, eik jau

"B grupės vitaminas, veikiantis kraujo gamybą. organizme virsta tetrahidrofoline rūgštimi ir dalyvauja ląstelės aminorūgščių apykaitoje, purinų ir DNR sintezėje. Folinės rūgšties yra kepenyse, daržovėse, mielėse, vaisiuose. <...>"
Niu va, "nušperinau" iš medicinos enciklopedijos

Kenga, dabar pagalvojau: laimė, kad Folio metodu tyrusi mane babcė nesugalvojo dar ir Folio rūgšties išrašyti. Vat tame ir bėda, kad planuojantiems pastoti reikia vartoti tą rūgštį. Matai, jeigu jau aš ir lyties organų neturiu, tai... gal ir pastojęs būčiau?
Nejuokinga.
Nejuokinga.