Įkraunama...
Įkraunama...

"Teletabiai"

QUOTE(langana @ 2004 10 23, 14:03)
O tą kanalą tik Vilniuje ir aplink rodo?

Vilniuje, Kaune ir Alytuj (ir 70 km spinduliu aplink) mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniske ziuri ta laidele ibestom akim. Sok dainuok rek aplink ja - nulis emociju. O ta siurbli kai pamato - krykscia is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet ka galiu pasakyti, va pries kokius 2-3 menesius atradom sita laidele, tai mano pupa isziuredavo 10-15 min, o tada jai atsibosdavo. O kuo didyn, tuo laikas ilgesnis. Dabar jau paziuri beveik visa laidele ir labai nusimena, kai baigia ja verysad.gif Net man graudu i vaika ziuret verysad.gif Sitie teletabiai labai naudingi besimokanciam sneket vaikuciui. Jie juk ir buvo ne siaip sukurti kaip eilinis koks multikas, o rimtai atliekant tyrimus su vaikuciais.
Atsakyti
IR MES ZIURIM TELETABIUS
Atsakyti
o aš greit vemsiu nuo tų teletabių doh.gif
Atsakyti
Laiką kai rodo teletabius vadinu "ramybės pusvalandis". Tuomet nors truputį galiu pailsėti nuo dukros siautėjimų.
Atsakyti
pas mus sventa ramybe turi buti kai mergina ziuri doh.gif visus tyldo ir rekia SAAAA! tai ramu buna,o jei noriu ilgiau ramybe islaikyti namie tai per kompa paleidziu tai dar pusvalandi buna ramu thumbup.gif
Atsakyti
mane ši laida pribaigia
000189.gif
bet kai pirmą kartą rodė mano dukrai buvo pusė metų, prilipdavo prie televizoriaus. ramu, tylu, gera namuose thumbup.gif
Atsakyti
O mūsų 2 metų panelė Teletabių visškai nemėgsta žiūrėti. Aš jau seniai vyrą prispaudžiau, kad iš kur nors gautų, įsirašėm į diską ir nieko. Pradžia pažiūrėjo , veiksmas vyksta lėtai, vaizdai tie patys - nesudomino.
Labai žiūrėjo savo vaidinimą įrašytą, po to atėjo eilė viščiukui Cypai ( žiūrėdavom po 5 kartus per dieną ir nesvarbu, kad ji kitam kambary garsas turėdavo būti) , o dabar miršta dėl kito filmuko - pavadinimo nežinau, bet Disnejaus- rodo įvairius žaislus su garsais, po to supažindina su gyvūnais, daržovėm ir angliškai taria po vieną žodį. Tai mūsiškė kai kuriuos žodžius geriau ištaria negu lietuviškus ir labiau kartoja kai girdi per televizorių. bigsmile.gif
Atsakyti
Teletabius per 5 kanalą kartoja, jei neklystu- antradieniai ir trečiadieniais apie 13.30, bet tai toks nepatogus laikas- dauguma vaikų miega schmoll.gif
Atsakyti
O mano dukryte teletabius ziuri jaunuo puses metu. Kiekviena diena, kai tik atsikelia ijungiu, kad galeciau dar pasnausti. Ir vakarais pries miega pasiziuri. Nelabai suprantu ka ji ten izvelgia, bet tik isgirsta ju dainele, iskart sypsena iki ausu. smile.gif
Atsakyti
Aš jau mintinai viską moku doh.gif verysad.gif
Atsakyti
maniškis mažius irgi labai žiūri Tabius biggrin.gif , visada, kai jau nesusitvarkau su juo, arba reikia ką nors namuose pasitvarkyti įjungiu įrašą ir žiūri jis akis išpūtes, na man regis, kad ta programa vaikams, o ypač iki kokių 2-3 metū, tai yra thumbup.gif , nes labai daug kartoja, tuos pačius veiksmus, sako tuos pačius žodžius, na žodžiu naudinga programa

ai dar žiūri ir tuos Baby Enstein, apie kuriuos, keliais postai aukščiau apraše kažkuri mamytė, tai te irgi thumbup.gif , bet kadangi, ten nėra lietuviško įgarsinimo, tai kartais žiūriu kartu su vaikais ir sakau lietuviškus pavadinimus žvėrelių, vaisių ar daržovių biggrin.gif
Atsakyti