Įkraunama...
Įkraunama...

"Teletabiai"

QUOTE(Incė @ 2007 02 21, 00:21)
Aš jau mintinai viską moku doh.gif  verysad.gif

Aš irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palma @ 2006 04 05, 14:39)
Laiką kai rodo teletabius vadinu "ramybės pusvalandis". Tuomet nors truputį galiu pailsėti nuo dukros siautėjimų.

va va aš irgi tuomet atsipučiu nors pusvalandžiui. O manau kad teletabiai naudingi kažkuom vaikams, juk jokia kita laidelė ar animacija nepatraukia vaiko kaip teletabiai. Nors esu įvairių nuomonių apie juos girdėjusi, kad ir tai jog tai buvo sukurta Dauno liga sergantiems vaikams, bet aš manau kad tai negeri pletkai doh.gif
Atsakyti
O mes savaitgalį, jei dar miega, įjungiam teletabius, tai iškart prabunda ir nuotaikos geros būna. Nieko blogo aš juose nematau. Mano vaikas išmoko ,,stipriai apsikabinkime" ir karts nuo karto ateina apsikabinti biggrin.gif . O namuose bijodavo siurblio, dabar jau nebebijo, nes šnekam, kad per teletabius geras siurblys ,,nu nu''. Dabar jau pati siurbti nori biggrin.gif . Manau svarbu vaikus pastūmėti link gerų dalykų iš to ką rodo ir viskas bus gerai biggrin.gif
Žinoma man jau atsibodo, nes tik pradžią pamačius jau žinai apie ką bus ta serija, bet jei vaikui patiko, tai džiaugiasi jis ta pačia serija.
Atsakyti
O gal kuri nors turit isirasiusios tu laideliu is 5-to kanalo? Nes mes turim tas tradicines: sniegas, pasokim, mylimi daiktai... O vat per telika jie vis tirk kitokie, kazkaip ivairesniu tu intarpu su gyvais zmonemis g.gif Butume dekingi, jei gautume nusipirkt, persirasyt ar parsisiust drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
teletabius pradejo stebeti jau budamas 3-4men ir iki siolei ziuri kas ryta,emociju daug,vis nauju ir nauju. per BBC mes ziurime. kiekviena miela dienele rodo rytais.
Atsakyti
4u.gif Šaunūs tie teletabiai! Nematau aš juose nieko blogo, tai kad kelis kartus pakartoja vaikams tik patinka, juk čia vaikams juos sukūrė, o ne tėveliams. Mano sūnus mažesnis būdamas labai dažnai žiūrėdavo, dabar daug rečiau, bet kai netyčia pamato, tai labai noriai žiūri.
Atsakyti
Kai neturejau dar sunaus,kriksto dukra ziurejo teletabius pamastydavau kaip tokia nesamone gali ziureti vaikai.Kai atsirado mano pipiras drauge kelis sykius ziurejau kartu ir zinote mastau kad jie vaikus traukia,mano Laurynas kai pamato saulyte kartu sypsosi ir krykstauja,oi man tada tikrai pusvalandis ramybes nes jis nekrust nuo lovos. thumbup.gif teletabiai
Atsakyti
Na su mano vaikiukais irgi tas pats efektas bigsmile.gif thumbup.gif ir didysis kai augo tai teletabius ltv rode o mazylis ziuriu irgi tik sustingsta kai isgirsta ta muzikyte o po to ir pats juokiasi ir laimingas visa pusvalandi. Na mazylis dar ir nuo reklamu apsvaigsta, ramybe buna 2.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot per kuri kanala dabar rodo teletabius (jeigu isvis rodo g.gif ). Buvau viena diena netycia kazkur pataikiusi ijungt ir juos rode na bet nepamenu kur rode doh.gif
Atsakyti
mano mazyliui teletabiai labai patinka thumbup.gif o dar labiau reklama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 11 22, 16:44)
Gal kuri zinot per kuri kanala dabar rodo teletabius (jeigu isvis rodo g.gif ). Buvau viena diena netycia kazkur pataikiusi ijungt ir juos rode na bet nepamenu kur rode doh.gif

Rodo per penkių rutuliukų kanalą, na per 5kanalą šeštadieniais ir sekmadieniais puse dešimtos ryto o ketvirtadieniais ir penktadieniais 15h.15min. kartoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiaLiaka @ 2007 11 23, 12:58)
Rodo per penkių rutuliukų kanalą, na per 5kanalą šeštadieniais ir sekmadieniais puse dešimtos ryto o ketvirtadieniais ir penktadieniais 15h.15min. kartoja mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti