Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimukai

QUOTE(krija @ 2007 07 30, 12:47)
Na stai, vakar nusipirkome automobiline kedute prie X-lander'rio XA modelio. Padareme isvada, kad vienam zmogui neimanoma uzsideti ir nusiimti kedutes nuo ratu. Tuo labiau, kad keduteje butu vaikas g.gif . Noreciau sulaukti patarimu mamyciu kaip man reikia elgtis, ir ar jum neatrodo per daug sudetinga nuimineti sportine dali ir uzdeti kedute, kiekviena karta kai norite kur nors trumpam nuvaziuoti?

man tai atrodo,kad jau kai uzsidesiu sportine dali,tai nebus reikalo kedutes deti bigsmile.gif ar jus be lopsio pirkot vezima g.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 07 30, 13:41)
man tai atrodo,kad jau kai uzsidesiu sportine dali,tai nebus reikalo kedutes deti  bigsmile.gif ar jus be lopsio pirkot vezima  g.gif

Pirkome pilna komplekta 4u.gif Sportine dali desime nuo puses metu mazdaug, o kedute yra iki metu.
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad kai uzdesim sportine dali, tai kedute naudosim tik masinoj. O kedute ant ratu desim pakaitom su lopsiu.
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2007 08 01, 11:07)
Man irgi atrodo, kad kai uzdesim sportine dali, tai kedute naudosim tik masinoj. O kedute ant ratu desim pakaitom su lopsiu.

drinks_cheers.gif as butent apie tai ir sakau mirksiukas.gif bet gal cia geriau patartu,kas jau naudoja g.gif
Atsakyti
Niu va,apzavejo ir mane sios firmos vezimaiciai wub.gif tikiuosi,kad kai pamatysiu juos gyvai,neteks nusivilt.atrodo tvirti erdvus ir patikimi,juolab kad ir jusu atsiliepimai apie juos puikus mirksiukas.gif nekrinta ratai,neluzta renkenos ir panasiai.
Taigi,Kamilyte tikriausiai rudeni pas jus apsilankysim mirksiukas.gif patiko x1 ir xA modeliukai.sirdis labiau linksta link x1,nes vaikutis gims ziema,pas mus kiemas prastai valomas,o su tokiu dzipu,manau jokios pusnys bus ne baisios biggrin.gif ir vyrui sis vezimas labiau patiko thumbup.gif isvaizda ju gan ispudinga bigsmile.gif tik vienas klausimukas iskilo: iki kokio laiko galima vaikuti det i ta keduke,kur prie vezimo yra?kiek laiko jusu leliukai i ja tilpo?
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2007 08 05, 13:27)
Niu va,apzavejo ir mane sios firmos vezimaiciai  wub.gif  tikiuosi,kad kai pamatysiu juos gyvai,neteks nusivilt.atrodo tvirti erdvus ir patikimi,juolab kad ir jusu atsiliepimai apie juos puikus  mirksiukas.gif  nekrinta ratai,neluzta renkenos ir panasiai.
Taigi,Kamilyte tikriausiai rudeni pas jus apsilankysim  mirksiukas.gif  patiko x1 ir xA modeliukai.sirdis labiau linksta link x1,nes vaikutis gims ziema,pas mus kiemas prastai valomas,o su tokiu dzipu,manau jokios pusnys bus ne baisios  biggrin.gif  ir vyrui sis vezimas labiau patiko  thumbup.gif isvaizda ju gan ispudinga  bigsmile.gif tik vienas klausimukas iskilo: iki kokio laiko galima vaikuti det i ta keduke,kur prie vezimo yra?kiek laiko jusu leliukai i ja tilpo?

Į kėdutę nuo 0 iki 13 kg vaikutis tilps oi oi kaip ilgai, nes mūsų dukrytei metukai - sveria dešimt kg, bet ar jis norės suriestoj pozicijoj būti ir nugara į sėdynę??? schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Mes naudojom kėdutę iki metukų, bet jau buvo labai nelaiminga joje, o tilpti tai dar tilpo. Taigi, čia ne tilpimo klausimas,o ar nešauks nesavu balsu toje kėdutėje arba turėsi klounui dirbti, kol nuvyksit kur suplanavę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 05 rugpjūčio 2007 - 18:17
Aciu uz atsakyma 4u.gif
kedute mum daugiau gal bus masinoj reikalinga,ziema bus per salta vaika joje po lauka veziot.tam naudosim lopsi,o kaip orai atsils leliui bus smagiau ir laisviau sportinej daly,nei susirietusiam kedutej sedet mirksiukas.gif nebent jam joje patiktu biggrin.gif vaikas gi vaikui nelygus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2007 08 05, 20:01)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
kedute mum daugiau gal bus masinoj reikalinga,ziema bus per salta vaika joje po lauka veziot.tam naudosim lopsi,o kaip orai atsils leliui bus smagiau ir laisviau sportinej daly,nei susirietusiam kedutej sedet  mirksiukas.gif nebent jam joje patiktu  biggrin.gif vaikas gi vaikui nelygus  mirksiukas.gif

Mes naudojom tik mašinoj, o patikti tai patiks, bet kai paaugs - jau ne, norės sėdėti tiesia nugara ir dairytis pro langus.
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 08 05, 21:45)
Mes naudojom tik mašinoj, o patikti tai patiks, bet kai paaugs - jau ne, norės sėdėti tiesia nugara ir dairytis pro langus.

Tada ieskosim kitos iseities thumbup.gif svarbu iki metuku ji tiks,o paskum manau vistiek reiks kita jau pirkt.
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2007 08 05, 12:27)
Niu va,apzavejo ir mane sios firmos vezimaiciai  wub.gif  tikiuosi,kad kai pamatysiu juos gyvai,neteks nusivilt.atrodo tvirti erdvus ir patikimi,juolab kad ir jusu atsiliepimai apie juos puikus  mirksiukas.gif  nekrinta ratai,neluzta renkenos ir panasiai.
Taigi,Kamilyte tikriausiai rudeni pas jus apsilankysim  mirksiukas.gif  patiko x1 ir xA modeliukai.sirdis labiau linksta link x1,nes vaikutis gims ziema,pas mus kiemas prastai valomas,o su tokiu dzipu,manau jokios pusnys bus ne baisios  biggrin.gif  ir vyrui sis vezimas labiau patiko  thumbup.gif isvaizda ju gan ispudinga  bigsmile.gif tik vienas klausimukas iskilo: iki kokio laiko galima vaikuti det i ta keduke,kur prie vezimo yra?kiek laiko jusu leliukai i ja tilpo?

na taip, vežimas tikrai neblogas. Ir, atrodo, lopšys irgi erdvus ir pan. Tačiau dabar žiūrime, kad mūsų mažiukas vargu ar tilps jame iki 6 mėn. Jis dabar vasarą neaprengtas (jam vos daugiau 1 mėn.) užima daug vietos ir iki kraštų (pagal ilgį) ne tiek jau ir daug laisvos vietos. Neįsivaizduoju, kaip jis būtų tilpęs į kokį Quinny vežimuką doh.gif
Atsakyti
Puikus vezimelis. Turime XA, pirkome pilna komplekta. Na musu mergytei du su puse menesio,sveria 6kg ir kuo puikiausiai telpa i gulima lopsi, dar ir vietos yra:) gal jusu vaikiukas labai didelis?; automobiline kedute taip pat super. Pats vezimukas labai manevringas, vazinejant miske ar kokiu nelygiu keliu labai patogu, nes dideli ratai. Tik siaip sunkokas, tai kam jau tektu nesioti i koki 4 auksta ar 5, uzjauciu. O gyvenantiems nuosavam name ar pirma aukste super.
Atsakyti
Mes irgi XA turim. Vyras buvo uzsikeper X1, bet kai abu gyvai pamatem, tai praejo tas uzsikepimas. Ne ka jis ten ispudingesnis tongue.gif O kedutej seip ir nereikia vezioti pastoviai. Inai ne tam skirta. Kedute, mano manymu, skirta tokiems atvejams, kai pvz. varot i koki akropoli. Vaikas masinoj vaziuoja kedutej, o kai einat i parduotuve, tai kedute uzmetat ant remo ir "gulialinat". Cia geras variantas, kai mama viena kur nors vaziuoja. Nereikes nesiot tos kedutes ar i parduotuvini vezimeli deti tongue.gif bet mes to varianto dar neisbandem lotuliukas.gif

Seip vienintelis dalykas kuris man kliuna, tai kad rankena nepersimeta verysad.gif niu ir aisku, kad sunkus (gyvenu 5 aukste). Tai kol kas rema palieku masinoj ir nesiojuos tik lopsi. Paskui ziuresim kaip bus tongue.gif
Atsakyti