Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimukai

Gal galėtumėt pasakyti kur X - lander galima gyvai pamatyti Kaune? 4u.gif
Atsakyti
Kazkas sake,kad bazesa yra,5 sandely.as pati igi dar nemacius.reik nulekt paziuret kaip jis ''gyvai''atrodo biggrin.gif
Mergaiciukes,kurios turit X1,ar jis tikrai sveria 20 kg. blink.gif ?mano vyrui gariunuose taip sake.as liepiau jam pakilnot,bet butent X1 nebuvo.pardavejas taip nuteike,kad nelabai einamas tas vezimas,nepatogus ir tas jo svoris...nors as gyvenu antram aukste,man 20 kg.but per sunku tampyt doh.gif o dar vaikucio svoris...parasykit kaip ten is tikruju su tuo vezimu 4u.gif ar tikrai jau jis toks sunkus ax.gif nes butent si modeliuka mes nusiziureje.meciausi tarp X1 ir XA.vyrui X1 labiau patiko,tai taip ir pasirinkom si.bet jei jis tikrai toks sunkus...tai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2007 08 16, 10:44)
Kazkas sake,kad bazesa yra,5 sandely.as pati igi dar nemacius.reik nulekt paziuret kaip jis ''gyvai''atrodo  biggrin.gif 
Mergaiciukes,kurios turit X1,ar jis tikrai sveria 20 kg.  blink.gif  ?mano vyrui gariunuose taip sake.as liepiau jam pakilnot,bet butent X1 nebuvo.pardavejas taip nuteike,kad nelabai einamas tas vezimas,nepatogus ir tas jo svoris...nors as gyvenu antram aukste,man 20 kg.but per sunku tampyt  doh.gif  o dar vaikucio svoris...parasykit kaip ten is tikruju su tuo vezimu  4u.gif  ar tikrai jau jis toks sunkus  ax.gif  nes butent si modeliuka mes nusiziureje.meciausi tarp X1 ir XA.vyrui  X1 labiau patiko,tai taip ir pasirinkom si.bet jei jis tikrai toks sunkus...tai nezinau  g.gif

Pažiūrėk anksčiau, apie svorį jau buvo diskusija 4u.gif Geriausia būtų patiems pasverti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2007 08 16, 08:44)
Kazkas sake,kad bazesa yra,5 sandely.as pati igi dar nemacius.reik nulekt paziuret kaip jis ''gyvai''atrodo  biggrin.gif 
Mergaiciukes,kurios turit X1,ar jis tikrai sveria 20 kg.  blink.gif  ?mano vyrui gariunuose taip sake.as liepiau jam pakilnot,bet butent X1 nebuvo.pardavejas taip nuteike,kad nelabai einamas tas vezimas,nepatogus ir tas jo svoris...nors as gyvenu antram aukste,man 20 kg.but per sunku tampyt  doh.gif  o dar vaikucio svoris...parasykit kaip ten is tikruju su tuo vezimu  4u.gif  ar tikrai jau jis toks sunkus  ax.gif  nes butent si modeliuka mes nusiziureje.meciausi tarp X1 ir XA.vyrui  X1 labiau patiko,tai taip ir pasirinkom si.bet jei jis tikrai toks sunkus...tai nezinau  g.gif

Jei rasi bazėje vežimėlių parašyk kurioje vietoje
Atsakyti
Niu nepavyko ten man ju rasti verysad.gif ismaisem visas bazes. vienoj vietoj,tik daba nepamenu kuriam sandely radau maza lopsiuka,toks zemutis,nezinau kuris ten modelis ir viskas.kiek valiojau pati perejau,o pabaige ieskot vyras.bet ir jis nerado doh.gif ai,dar vienam sandely radom vadunamu x-landerio kopiju,daba nepamenu kaip jie vadinasi,bet man tokiu nereikia schmoll.gif kiek teko apie juos skaityt,tai jie nepatikimi schmoll.gif ,nors ir pigesni ir mazesni ir lengvesni,bet man jie tokie zaisliniai,netvirti.
Kur dar Kaune X-LANDERIU ieskoti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(gustaine @ 2007 08 16, 15:38)
Pažiūrėk anksčiau, apie svorį jau buvo diskusija  4u.gif Geriausia būtų patiems pasverti  bigsmile.gif

Vyras partempe lankstinuka is to zmogeno,tai jis kazka bus sumaises.X1 tikrai nesveria 20 kg schmoll.gif lygtais 16 kg.negaliu tiksliai pasakyt,nes lankstinukas masinoj liko.ten yra svoris parasytas su ratais ir be ju.
Atsakyti
QUOTE(kriaušė @ 2006 09 08, 10:32)
Myma, lopšio išmatavimai Ilgis 73 cm, plotis 30 cm. Vidutins vaikas 6 men sveria apie 8 - 8 ,5 kg, ugis 70 - 73 cm. Taigi vaikelis iki 6-7 mėn laisvai telpa į šį lopšį.

gal kas mors gali patarti ka pirkti geriau ar x-landery ar moon vezimeli ir is vis ka geriau dvigubi ratukai ar dideli bet viengubi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linsiuke @ 2007 08 17, 07:38)
gal kas mors gali patarti ka pirkti geriau ar x-landery ar  moon vezimeli ir is vis ka geriau dvigubi ratukai ar dideli bet viengubi?  g.gif

viengubus patogiau valyti bigsmile.gif aš rinkausi x-landerį, viengubais ratais. moon sportinė dalis nepatiko
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2007 08 16, 22:01)
Niu nepavyko ten man ju rasti verysad.gif ismaisem visas bazes.
Kur dar Kaune X-LANDERIU ieskoti?  g.gif

Nežinau kaip jums nepavyko, bet X-landeriais tikrai 5 sandėly nuo Kraft'o pusės prekiauja. Dar XA modeliukas prie lango stovi. Prieš porą savaitėlių toje parduotuvėje pirkom čiužinuką, tai pati savom akim mačiau. Dabar kai įėjimas tik nuo Kraft'o pusės į tą sandėlį tai įėjus reikia eiti į kairę ir ant kampo ta parduotuvėlė randasi. Jie dar prekiauja ir kitais vežimukais, bei lovelėmis, drabužėliais....
Daugiau Kaune jų nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
Kaune bazėse 5 sandėly tikrai yra x-landerių. Mes turi XT modeliuką ir kol kas esam patenkinti - manevringas vežimas. Aišku svoris nemažas, dar kai prisideda ir vaiko svoris, tai aš kol kas ratus palieku mašinoj, nes nors ir turim liftą, bet be ratų nuėmimo neįtelpa, tad kol važinėjam su lopšiu, tai tikrai nenešiu vežimo su rėmu. Kai persėsim į sportinę dalį, tai manau bus lengviau ir vieną ratą nuimti, nors vaikas ne lengvėja biggrin.gif važinėjom po parduotuves ir su auto kėdute ant rėmo - visai smagu - lengvai vairuojasi. Tai va tiek įspūdžių po pirmo mėnesiuko 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite X-Run, trirati dideliais ratais g.gif Kaip ten jo sedyne, iki kiek vaikas telpa, man akrualu iki kokiu 3 metu kad tilptu, po miskus varinet g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif

gal žinot, kaip užsifiksuoja sulankstytas X-Lander XA rėmas? Buvom parduotuvėj e "Vaikutis", Kaune, Savanoriu pr., apžiūrėjom modeliuką, bet va niekaip nesupratom, kaip tą sulankstytą rėmą užfiksuoti.. blush2.gif

Dar vienas klausimukas:
ar kur nors parduodamas tik rėmas su kietu lopšiu? Kėdutę į mašinuką turime (palikimas), o sportinuką galvotume pirkti vėliau (lengvesnį).

Atsakyti
Na x-lander vezimuka turiu pora menesiuku, tai isties dizianas grazus, bet man jis sunkokas ir labai nepatogu, kad lopsys be rankenu, tai siulyciau atkreipti i tai demesi, nes bent jau man tai nepatogu nesti uz lopsio virsaus.
Na jei lieptu rinktis tai dar pagalvojau ar tikrai verta pirkti si vezimuka
Atsakyti