Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimukai

Mes pirkom irgi iš Kamilytės. Vis negalėjau apsispręst, ar raudono, ar oranžinio noriu, tai vyrukas net abu lopšius atvežė, kad išsirinktume blush2.gif
O dėl populiarumo - teisybė. Vien mūsų kieme jau dvi XA stumdome.
[/quote]

Kaip suprasti į namus atvežė? O siauro varianto jei neklystu X3 niekas neturi, bent tinklalapyje rašo, kad jis telpa į liftą.
Atsakyti
pagaliau ir mes nusipirkom XA biggrin.gif džiaugiamės su vyru kaip maži vaikai bigsmile.gif biggrin.gif kol kas jokių minusų nematau schmoll.gif pirkom iš Kamilytės, vyrukas viską kantriai išaiškino, aprodė, išmatavom ar į bagažinę telpa rolleyes.gif viskas tiesiog thumbup.gif

laukiam nesulaukiam kada galėsim pradėt naudot blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mes savaitgali XA isigijom! thumbup.gif biggrin.gif . Vezimukas tikrai supermanevringas thumbup.gif Jau isbandem pro visas kambariu duris pratelpam ir i balkona lengvai ivaziuojam thumbup.gif thumbup.gif . Beliko sulaukti kada bus galima ir lauke ismeginti biggrin.gif
Tiesa, vyrui patiko kad padangose slegis turi buti 2 atmosferos, sako kaip tikros masinos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Is naudojanciu jau X-Landeriu vezimu ar niekas nesusidure su sunkumais autokedutes tvirtinimu masinoje? Nes man ant priekines sedines nesitvirtina (dirzai atrodo pertrumpi) ir gale ziauriai sunkai sekasi uzsegt dirza... tai nesuprantu ar cia su kedute kas nors ar cia su mano masina...
Atsakyti
Mes dar neisbandem, bet reikes nusitempti iki masinos kedute ir paziureti. Kazkaip net nepagalvojau, kad gali kas netikti blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Winde @ 2007 09 13, 19:13)
Mes dar neisbandem, bet reikes nusitempti iki masinos kedute ir paziureti. Kazkaip net nepagalvojau, kad gali kas netikti  blink.gif  ax.gif

As jau vazinejau siandien, gale tvirtinau. Bet man jau taip sunku doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kamilyte, labai reikia info:

26. 09 parskrendu i Vilniu ir mielai apziureciau X-Landeriu XA (niu taip mamos isgyre, kad atrodo jog kitu vezimu kaip ir nera). Ar turesit? Patys ir pasiveztume? Sedinciau ir grizima ir vezimuka.

Aciu mamaitem uz smulkia informacija!
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2007 09 13, 15:47)
Sveikos smile.gif
Is naudojanciu jau X-Landeriu vezimu ar niekas nesusidure su sunkumais autokedutes tvirtinimu masinoje? Nes man ant priekines sedines nesitvirtina (dirzai atrodo pertrumpi) ir gale ziauriai sunkai sekasi uzsegt dirza... tai nesuprantu ar cia su kedute kas nors ar cia su mano masina...

bandžiau talpinti į 3 skirtingas mašinas, tai išvada tokia - ne visose mašinose diržas pakankamo ilgio. Tai kad tikrai gali būti, kad diržas per trumpas
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2007 09 13, 16:47)
Sveikos smile.gif

Aš tvirtinau dviejose mašinose ant galinių sėdynių, tai buvo viskas gerai - aišku pirmieji kartai sunkesni, bet paskui įgundi mirksiukas.gif Pradžioj dviese su vyru tvirtindavom, o dabar ir pati greit viską padarau, o ypač kai būna įjungta sūnelio sirena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2007 09 15, 12:21)
Aš tvirtinau dviejose mašinose ant galinių sėdynių, tai buvo viskas gerai - aišku pirmieji kartai sunkesni, bet paskui įgundi  mirksiukas.gif  Pradžioj dviese su vyru tvirtindavom, o dabar ir pati greit viską padarau, o ypač kai būna įjungta sūnelio sirena  biggrin.gif

Po keliu dienu vazinejimo man irgi jau ne taip sunku, kaip pirma karta... bet noretusi, kad lengviau segtusi. Isvada aiski, nuo masinos dirzu priklauso, o ne nuo autokedutes smile.gif
Atsakyti
Man sis vezimukas pasirode irgi labai thumbup.gif Bet kol kas dar abejones del lopsio ar jame vaikuciui nebus per salta, nes reikes isvazineti visa rudieni ziema?
Atsakyti
Sveikutes, na kaiptik grįžom su MB iš gariūnų kur buvom nuėję apžiūrėti vežimėlių gyvai ax.gif , nežinau ar čia man neužstrigo už akių ar jūs tame minusiuko nematot? kad tarkim xa ir visi kiti išskyrus x1 (jei neklystu) yra be amortizatoriu? vyras iškart sako: o kaip pakačelinti reikėtu? g.gif (nu čia tipo pasupti) g.gif
Ir dar norėčiau atsiliepimų iš tų mamyčių kurios turi xa modeliuką ir ji tarkim naudojo praėjusią ar šiaip žiemą? nesunku jeigu biškuti per sniegą su tais besisukinėjančiais ratais priekiniais nori pavažiuoti? g.gif ta prasme nemėto kaip per koki žvyrą ar smėlį su dviračiu važiuoti? g.gif
Atsakyti