Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimukai

QUOTE(Brunetike @ 2007 09 16, 14:00)
Sveikutes, na kaiptik grįžom su MB iš gariūnų kur buvom nuėję apžiūrėti vežimėlių gyvai  ax.gif , nežinau ar čia man neužstrigo už akių ar jūs tame minusiuko nematot? kad tarkim xa ir visi kiti išskyrus x1 (jei neklystu) yra be amortizatoriu? vyras iškart sako: o kaip pakačelinti reikėtu?  g.gif (nu čia tipo pasupti) g.gif 
Ir dar norėčiau atsiliepimų iš tų mamyčių kurios turi xa modeliuką ir ji tarkim naudojo praėjusią ar šiaip žiemą? nesunku jeigu biškuti per sniegą su tais besisukinėjančiais ratais priekiniais nori pavažiuoti?  g.gif  ta prasme nemėto kaip per koki žvyrą ar smėlį su dviračiu važiuoti?  g.gif

Na del supimo, kazkaip net nepagalvojau g.gif Gal uzteks pastumdyti pirmyn - atgal... ax.gif O del priekiniu ratuku - juk juos galima uzfiksuoti ir tada jie nesisukios jei jau per sunku pasidarys vaziuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Winde @ 2007 09 16, 16:20)
Na del supimo, kazkaip net nepagalvojau  g.gif Gal uzteks pastumdyti pirmyn - atgal... ax.gif  O del priekiniu ratuku - juk juos galima uzfiksuoti ir tada jie nesisukios jei jau per sunku pasidarys vaziuoti  thumbup.gif

niu nžn, kiek vežimų bandėm, tai vsur kur fiksuojami ratai, toks jausmas, kad tada dar labiau vežimas pradeda "blaškytis" g.gif Gal kam kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Winde @ 2007 09 16, 16:20)
Na del supimo, kazkaip net nepagalvojau  g.gif Gal uzteks pastumdyti pirmyn - atgal... ax.gif  O del priekiniu ratuku - juk juos galima uzfiksuoti ir tada jie nesisukios jei jau per sunku pasidarys vaziuoti  thumbup.gif

Kaip pripratinsit taip ir bus,mūsiškiui užtenka pastūmdymo wub.gif tai tų amortizatorių ir nepasigendu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepaisant to, kad X1 turi amortizatorius, jis nesisupa verysad.gif (bet tai nera trūkumas). Tačiau pravažumas thumbup.gif , įvertinant šaligatvių būklę.
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2007 09 16, 12:21)
Man sis vezimukas pasirode irgi labai  thumbup.gif  Bet kol kas dar abejones del lopsio ar jame vaikuciui nebus per salta, nes reikes isvazineti visa rudieni ziema?

Na juk vaikutį vis tiek aprengsi ir kombinzonu ir užklosi. Aš dar galvoju, kad kai bus šalta įklosiu į lopšį vaikišką avikailio pagalvę, aišku išėmus vidurius - turėtų būti šilta ir ne per minkšta ax.gif

QUOTE(Brunetike @ 2007 09 16, 14:00)
Sveikutes, na kaiptik grįžom su MB iš gariūnų kur buvom nuėję apžiūrėti vežimėlių gyvai  ax.gif , nežinau ar čia man neužstrigo už akių ar jūs tame minusiuko nematot? kad tarkim xa ir visi kiti išskyrus x1 (jei neklystu) yra be amortizatoriu? vyras iškart sako: o kaip pakačelinti reikėtu?  g.gif (nu čia tipo pasupti) g.gif 

Mes važinėjam su XT, tai man kažkaip išeina truputi pasupti į šonus, nors ir nėra amortizatorių - tai maniškiam to ir užtenka, jei ne dar galima pavežioti pirmyn atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gauda @ 2007 09 10, 09:26)
Kaip suprasti į namus atvežė?

Na, taip. Paskambinau susitarti, kada galėtume atvažiuot nusipirkti (nes jau žinojau, kad tikrai xa noriu), tai vyrukas pasisiūlė atvežti. Žinoma, aš ir nesiginčijau smile.gif
Atsakyti
Tai va: po "ilgo sunkaus darbo"- koki vezima vis tik pirkti ( gavosi vos ne kaip perkant masina!! lotuliukas.gif ), musu seima nusprende vis tik X-Landeri XA.

Gyvai apziurejom ir stumdem Kauno bazese 5 sand. Vyrui uzkibo ir tai, kad be amortizatoriu ir ratukai lyg ir per daug sukiojasi ir pastoviai reiktu taisyti krypti...

Nuvaziavom i Akropoli. Pamaciau mamyte ir uzkalbinau: o ji patvirtino, kad grizo ka tik is kokios tai parodos, kur veziojo dukryte po kelius pilnus purvu- ir vezimas istvere! Supti jai net mintis nekilo, nes gali pavezioti pirmyn atgal, ratai tokie manevringi, kad ji bute su vezimaiciu net i virtuve ivairuoja be jokiu pakelimu ir t.t. Josios vyras kaip ir mano buvo uz stabiluma, t.y. Tuti ir lietuviska garantija. Tiek as tiek ji- spyriojomes griozdiskumui...Ir musu pasirinkimas nugalejo!!! Vyrai sutiko pirkti modernesni ir su gerais ivertinimais apdovanota vezima XA!!!

Mes pas Kamilyte uzsisakom geltona vezimaiti. Vos tik apsisprendziau- kituose vezimuose matau daug trukumu nei savo pasirinkime. Jus tik pasiziurekit i chicco ar kaip ten... 1999 lt, universalas...bet liulka is plastmases (o!!!kaip stabilu!!1) - kaip grabas. O atrodo, tai jau chicco!!!

bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Josios vyras kaip ir mano buvo uz stabiluma, t.y. Tuti ir lietuviska garantija.

Nenoriu nieko izeisti, bet Tutis ir lietuviska gatrantija yra kazkokia katastrofa! blink.gif Dvi drauges turi ir abi skundziasi, vienai po menesio barsketi pradejo, kitai po poros menesiu rankena visiskai suluzo doh.gif Jau nekalbant apie svori, dydi ir permetamos rankenos "privalumus" (abi sake, kad vezimas tampa nevaldomas) blink.gif Tokia ta lietuviska kokybe.... doh.gif
Gal ir piktokai as cia ar biski "ne i tema" ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Winde @ 2007 09 17, 19:16)
Josios vyras kaip ir mano buvo uz stabiluma, t.y. Tuti ir lietuviska garantija.

Nenoriu nieko izeisti, bet Tutis ir lietuviska gatrantija yra kazkokia katastrofa!  blink.gif  Dvi drauges turi ir abi skundziasi, vienai po menesio barsketi pradejo, kitai po poros menesiu rankena visiskai suluzo  doh.gif  Jau nekalbant apie svori, dydi ir permetamos rankenos "privalumus" (abi sake, kad vezimas tampa nevaldomas)  blink.gif  Tokia ta lietuviska kokybe....  doh.gif
Gal ir piktokai as cia ar biski "ne i tema"  ax.gif  4u.gif

Ne piktokai bigsmile.gif Cia del to, kad pacios norim X-Landeriu, o vyrai lietuviskos garantijos ir stabilumo g.gif . Bet maniskis jau uzsikrete mano noru. cool.gif
Atsakyti
gal galit atsakyti i liftus rašot, kad netelpa ir reikia nuimti viena ratą, tai jei vezimas 4 ratų ir nuimsi viena, tai ka tada jau telpa , nesuprantu as doh.gif
ir dar klausimelis, sakot, kad perkat pas Kamilytę, o kaip ją rasti ir kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikutė @ 2007 09 18, 10:46)
gal galit atsakyti i liftus rašot, kad netelpa ir reikia nuimti viena ratą, tai jei vezimas 4 ratų ir nuimsi viena, tai ka tada jau telpa , nesuprantu as doh.gif
ir dar klausimelis, sakot, kad perkat pas Kamilytę, o kaip ją rasti ir kur? g.gif

kamilytei rašyk až arba eik į www.vaikams.eu ir ten užsisakyk bigsmile.gif

o į liftą tikrai telpa nuėmus tik vieną ratą bigsmile.gif
Atsakyti
O kaip manot ar verta prie to vezimuko pirkti ir automobiline kedute, nes vaikiukas gims rugsejo gale tai galvoju per ziema nelabai su ja pasivaiksciosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEDINE20: 18 rugsėjo 2007 - 10:07