Dabar jau mano eile su klausimu: tuoj tuoj pirksim vezima. Kuo toliau tuo daugiau informacijos ir galva dideja. Pirma, maniau turesim Tuti (!!!Stabilu!!!). Apsigalvojau. Paskui Deltim (zymiai lengvesnis!!!). Kai pamaciau X-Landeri, jau ano nebenoriu (koks dizainas!!!).
Ir galvoju dabar: Mamos!! Jei mano lelius gims sausio 10-14, as tikrai 3-4 sav. per salcius i laukus neleksiu is savo 4 a. Paskui pavasares. GAL MAN TO LOPSIO IR NEREIKIA? Tos miegamosios dalies? Varinet galesiu su auto kedute, jei ka.. O paskui ir su sportinuku. Be to, GAL SPORTINUKE GALIMA TAIP PADARYT PADETI, kad vaikas pusiau guletu?? GAL TO LOPSIO NEREIKIA??? Kaip manot?
QUOTE(busVakare @ 2007 09 20, 11:16)
Dabar jau mano eile su klausimu: tuoj tuoj pirksim vezima. Kuo toliau tuo daugiau informacijos ir galva dideja. Pirma, maniau turesim Tuti (!!!Stabilu!!!). Apsigalvojau. Paskui Deltim (zymiai lengvesnis!!!). Kai pamaciau X-Landeri, jau ano nebenoriu (koks dizainas!!!).
Ir galvoju dabar: Mamos!! Jei mano lelius gims sausio 10-14, as tikrai 3-4 sav. per salcius i laukus neleksiu is savo 4 a. Paskui pavasares. GAL MAN TO LOPSIO IR NEREIKIA? Tos miegamosios dalies? Varinet galesiu su auto kedute, jei ka.. O paskui ir su sportinuku. Be to, GAL SPORTINUKE GALIMA TAIP PADARYT PADETI, kad vaikas pusiau guletu?? GAL TO LOPSIO NEREIKIA??? Kaip manot?
Vat sis klausimas ir man buvo iskiles

QUOTE(R@skil@ @ 2007 09 20, 13:52)
Iš principo galima taip daryt. Aš visada buvau tokio dalyko šalininkė, ypač jeigu vaikas gimsta vasarą - tai kartais lopšyje jam tvankiau nei atviresniame sportinuke su pilnai gulima padėtimi

P.S. Autokėdutėje vaiko nepavežiosi, nes joje galima ribotą laiką laikyti, tuo labaiu ji žiemai ir pavasariui per daug atvira.... Be lopšio galima apsieiti tik turint sportinuką su pilnai gulima padėtimi, tinkančia ir naujagimiams

Aciu uz nuomone! Apie vejuotus orus kazkaip nepagalvojau...Tikrai tada TIK lopsys!
Iš principo galima taip daryt. Aš visada buvau tokio dalyko šalininkė, ypač jeigu vaikas gimsta vasarą - tai kartais lopšyje jam tvankiau nei atviresniame sportinuke su pilnai gulima padėtimi
. Bet BUsVakare vaikiukas gimsta sausį, tai vis tik geriau būtų lopšys, nes pavasaris dabar vėlokai ateina, kartais ir balandį dar sniego būna, o šiluma pasirodo tik birželį
. Gal geriau nepagailėti ir nusipirkti lopšį, nes pavasarį, kai lauke papastai labai vėjuota, tai geriau uždaras lopšys
. Juk galima naudoto lopšio už mažesnę kainą paieškoti 
P.S. Autokėdutėje vaiko nepavežiosi, nes joje galima ribotą laiką laikyti, tuo labaiu ji žiemai ir pavasariui per daug atvira.... Be lopšio galima apsieiti tik turint sportinuką su pilnai gulima padėtimi, tinkančia ir naujagimiams
[/quote]
, atsakei lygiai taip kaip ir aš galvoju

[/quote]

Tai ar X- lander XA modelis sportinis variantas turi gulima padeti kudikiams?
QUOTE(busVakare @ 2007 09 20, 10:16)
Visų pirma, XLander XA bent jau neturi sportinė dalis visiškai gulimos padėties, o ir autokėdutėje nėra tiesu, tai kaip jau rašė ilgai nepagulėsit. Tai aš ir rinkaus lopšinį vežimą, kad be problemų mažulį pirmais mėnesiais galėčiau be laiko ribojimo vežiot lopšyje. Nors ir turim Tutį universalą namie likusį nuo dičkės, bet jame gi nėra lopšio kieto

O mes jau atsisveikinome su savo x lander
, labai greit prėjo laikas, jau po truputi vaikštome ir naudojamės skėtuku
Labai gaila buvo parduoti, atrodo tarsi su šeimos nariu atsisveikinome

QUOTE(Loretute @ 2007 09 25, 14:19)
O mes jau atsisveikinome su savo x lander
, labai greit prėjo laikas, jau po truputi vaikštome ir naudojamės skėtuku
Labai gaila buvo parduoti, atrodo tarsi su šeimos nariu atsisveikinome 

na nereikia taip gailėtis

Šiaip mane irgi sudomino modeliukas Xlander Xa jaučiu reiks gal rinktis iš šio modeliuko tik va nežinau ar jis nors kiek linguoja į šonus (supasi) ar ne

QUOTE(Lina444 @ 2007 09 26, 17:11)
na nereikia taip gailėtis
o kodėl pardavėt ,juk vežimėlis skirtas iki trejų žiemą tai bus sunkokai pravažiuoti su sportinuku 

Tikrai įdomu kodėl pardavėt? Dėl gabaritų ir svorio

Nes šiaip tie X-lander pagal kainą, tai visai neblogas variantas, bet man jie labai griozdiški ir sunkūs pasirodė

o man tai idomu ar kas turi kokiu atsiliepimu apie Xgo. pažiūrėjau dabar, kad labai mielas vežimukas, tik kad jokių atsiliepimų nėr

QUOTE(ketti @ 2007 09 26, 17:15)
Tikrai įdomu kodėl pardavėt? Dėl gabaritų ir svorio
?
Nes šiaip tie X-lander pagal kainą, tai visai neblogas variantas, bet man jie labai griozdiški ir sunkūs pasirodė
. Na ir funkcionalumo trūksta, bent jau sportinėje dalyje 

Pargavėm todėl, kad vasarą kelionei buvom pirkę sportinuką, kad sutaupyti vietos bagažinėje, tai namai virto garažu