Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimukai

QUOTE(Karmen @ 2007 11 11, 23:18)
Gal kas žinot ar X-landeris nenumato naujų spalvų 2008 metais?  ax.gif

apie naujas spalvas jau rašė kad 2008 metų spalvos bus pristatinėjamos parodoje VAIKŲ ŠALIS mirksiukas.gif man irgi įdomu ar bus naujų spalvų na žiūrėsim kaip ten bus parodoje g.gif
Atsakyti
as irgi laukiu nauju spalvu ir nauju ratu biggrin.gif nes man tie ratai kazkokie per stori, per apvalus lotuliukas.gif, tie spykiai tokie ne itin
kazin ar bus kokiu kitu pakeitimu, isskyrus spalvas
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2007 11 11, 19:46)
Ziurineju vezimukus ie beveik apsistojau ties x lander. Noriu paklausiti tu, kurios gyvena daugiaauksciuose, ar jie normaliai i lifta telpa? ar nereiks tampyti laiptais? nes jeigu paaiskes,kad jie netelpa i lifta, tai as vezimo i 7-ta auksta tikrai nenoresiu tampyt  doh.gif

Kiek aš domėjausi, tai panašu, kad į liftą telpa vienintelis modeliukas
X-Lander X3 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Know'how @ 2007 11 11, 12:06)
Mano maziukas turetu pasirodyt vasari, tai jauciu kaip tik bus lopsys keleta meneseliu o paskui sportinis variantas ane?nelabai dar gaudaus jauna mamyte  doh.gif  smile.gif

Maniškis irgi gimė vasarį, sportinę dalį pradėjom naudoti rugpjūtį. Anksčiau 6 mėn. ir nerekomenduojama, kol nepradeda po truputį sėdėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picea: 12 lapkričio 2007 - 11:17
Gal kuri turit X-Lander X1 ?
Noriu kad būtu platesnė sportinė dalis, nes dabar su Emmaljunga
storiau aprengta labai jau nepatogiai sėdi pana, tai gal X-Lander
platesnis ? O gal yra dar koks modeliukas platus ?
Atsakyti
QUOTE(citrina3 @ 2007 11 12, 18:01)
Gal kuri turit X-Lander X1 ?
Noriu kad būtu platesnė sportinė dalis, nes dabar su Emmaljunga
storiau aprengta labai jau nepatogiai sėdi pana, tai gal X-Lander
platesnis ? O gal yra dar koks modeliukas platus ?

X-landeris už Emmaljunga nebus platesnis schmoll.gif
O tikrai platesnis, yra Jane Nomad arba Slalom sportinukas - sėdimos dalies plotis (grynai matuojan vežimo viduj) net 36 cm thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 11 12, 18:21)
X-landeris už Emmaljunga nebus platesnis schmoll.gif
O tikrai platesnis, yra Jane Nomad arba Slalom sportinukas - sėdimos dalies plotis (grynai matuojan vežimo viduj) net 36 cm thumbup.gif .

Aciu uz info, o gal zinai ju kainas ?
Atsakyti
Na,mes siuo vezimeliu esam labai patenkinti,pravaziuojam per visus Norvegijos zvyrkelius(o aplink tik jie) thumbup.gif vezimas labai minkstai vaziuoja,lelka net nejaucia,kad duobes,ar akmenys kokie bigsmile.gif tik va,beda mum,kad lopsio tikriausiai neuzteks per ziema blush2.gif dabar,jei kombinzona uzdedu-dar dar,bet jei Kamilytes vokeli itiesiu,tai maziukas kaip silke statinej,tik susinervina,kad vietos nera ir supyksta ph34r.gif na,ziuresim,kaip cia mums bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justynka @ 2007 11 13, 09:45)
Na,mes siuo vezimeliu esam labai patenkinti,pravaziuojam per visus Norvegijos zvyrkelius(o aplink tik jie) thumbup.gif vezimas labai minkstai vaziuoja,lelka net nejaucia,kad duobes,ar akmenys kokie bigsmile.gif tik va,beda mum,kad lopsio tikriausiai neuzteks per ziema blush2.gif dabar,jei kombinzona uzdedu-dar dar,bet jei Kamilytes vokeli itiesiu,tai maziukas kaip silke statinej,tik susinervina,kad vietos nera ir supyksta ph34r.gif na,ziuresim,kaip cia mums bus ax.gif

O kurį modeliuką turit? ax.gif
Atsakyti
o man idomu pasidare ar naujai kolekcijai pasirodsiu nebus taip, kad senieji modeliai dings? ta prasme, na juos modifikuos ir taip kaip jie seniau atrode jau nebeatrodys. man ratai labai patinka, as noriu XA modeliuko. ir spalvos normalios, bet nenoreciau, kad ratus jie modifikuotu.
as planuoju pirkti sausio gale, vasari tik, nes maniskia laukiamas kovo men.
Atsakyti
Jo, senovėje lopšiai didesni būdavo biggrin.gif Jei planuojat tutėti dičkius vaikiukus, arba lopšio naudojimą baigti žiemą, gali būt per maži x-landeriai. Bet jei 6 mėn. sueina iki kombinzonų dėvėjimo, tai jokių problemų su lopšio dydžiu nematau mirksiukas.gif

Mano vaikelis turi gimti jau dabar ... t.y lapkriti ir as maniau, kad atvirksciai bus labai gerai kad toki mazuti iki pavasario i ta nedideli lopsi guldysim .. tilps ir storesni kombinezonai ar vokeliai.. na o birzeli jau busim 6 men ir turbut i sportinuka sesim ..? ar teisingai suprantu .. ar man naudinga pirkt xa ..? baisiai bijau del to nedidelio lopsio ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Justic @ 2007 11 13, 22:20)
Mano vaikelis turi gimti jau dabar ... t.y lapkriti ir as maniau, kad atvirksciai bus labai gerai kad toki mazuti iki pavasario i ta nedideli lopsi guldysim .. tilps ir storesni kombinezonai ar vokeliai.. na o birzeli jau busim 6 men ir turbut i sportinuka sesim ..? ar teisingai suprantu .. ar man naudinga pirkt xa ..? baisiai bijau del to nedidelio lopsio ? g.gif

Teisingai mąstot, turėtų užtekt drinks_cheers.gif
Atsakyti