QUOTE(Gilaja @ 2007 11 19, 09:24)

nors žadėjo
na ir aš pasidalinsiu info apie vadinamų X-Lander atstovų stendą parodoje.
tai labai nusivyliau aš tuo X-Lander stendu

Jokios info nesuteikė, buvo mano monologas pačios su savim, nes aš pati, ko paklausiau, tai pati sau ir atsakiau

iš naujos kolekcijos jokių naujų spalvų, nors žadėjo tą, išskyrus juodą ir dar tą kareivišką, jokios info apie tai, kuo patobulintas naujos kolekcijos vežimas. Nu vienu žodžiu labai nusivyliau, ir dar vadinasi jie atstovais

Tik tiek sužinojau, kad vežimai dar labiau brangs, nes ir taip jie per pigūs

O kai pasakiau, kad kol nebuvot atstovais, tai kaina jų buvo 300 Lt mažesnė būtent tos 2007 kolekcijos, tai tik susimėtė ir nebežinojo ką atsakyti
Jo aš irgi nusivyliau jų stendų konsultantės nebuvo mielos kiek pati apžiūrėjau tai tiek ir atsakiau į savo klausimus

spalvos labai baisios buvo nekalbu apie tai kad beprotiškai sunkūs ypač Xlander Xa viskas senos kolekcijos ir dar kaina parodos metu

suprantu kad nori iškišti senus modeliukus bet ir kaina turėtų būti atitinkama senos kolekcijos

tas pats ir deltimų puma kokybė pasirodė tikrai prasta ypač rėmo

vienu žodžiu atsikandau aš tų Xlanderių buvo parodoje daug lengvesnių vežimų ir įspūdingesnių nors šiek tiek brangiau

bet mano MB irgi nepatiko Xlanderiai sako ne mano žmonai užsitempti tokį svorio gabalą supratingas vienu žodžiu

beje jei ką sudomins gariūnuose tokie pat Xlanderiai 1200 už visą kompl..

čia mano tokia nuomonė