Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

QUOTE(amberita @ 2005 03 15, 21:16)
Mano pora geru draugiu bendrauja su iranieciais. Nu ka as zinau... Priklauso nuo zmogaus. Bet as ju vietoj nenoreciau but. Turbut reikia but tam tikro chrakterio. Karta viena drauge gavo antausi visu draugu akivaizdoje, atseit jam pasirode, jog ji flituoja su jo geriausiu draugu. O tas draugas tai velnio nestas ir pamestas. Pats akis smailina i visas moteriskos lyties atstoves. O jam ne motais, moteris niekada nebuna teisi. Kitai jos vaikinas draudzia devet sijonus. Tik kai jie namie ir dviese. Kad negundytu aplinkiniu. Na zodziu tokios ir panasios keistenybes tu poru santykiuose.

kai susituoks, bus dar blogiau sad.gif
Atsakyti
Jei kalbėčiau apie save, tai išsyk galiu pasakyti, kad jokie artimi santykiai su musulmoniškų šalių atstovais man yra neįmanomi. Paflirtuot, pasikrkint taip, bet ne daugiau. Esu per daug laisva, manęs net stereotipinio mąstymo lietuviai vyrai nevirškina, tad ką jau kalbėt apie musulmonus.

Iki šiol virtualiai bendrauju su turku, su kuriuo susipažinau parėjusią vasarą Turkijoje. Išsidirbinėju, kaip turi būt tongue.gif Jis žino, kad turiu vyrą ir jį labiausiai šokiruoja vien tas faktas, kad aš keliauju net ir tuo atveju, jei vyras man neleidžia to daryti. O kai pasakau, kad man niekas negali to uždraust, tai išvis netenka amo.
Atsakyti
mano drauge istekejusi uz turko , na, ne iranietis, bet labai jau panasu smile.gif tai Jezus ir Marija blink.gif nuo pazinties pradzios jis jai liepe atsisakyti bendravimo su tokiomis draugemis kaip as (tokiomis, kurios visada randa laiko iseiti i kabaka, i sokius ir t.t.), nes jam vaidenosi, kad bet kada ji isduos blink.gif dabar tikrina ja kiekviename zingsnyje - nu pavydumas pas tuos musulmonus neispasakytas, iauges i ju krauja, ir nieko nepadarysi schmoll.gif arba taikytis visa gyvenima prie pykcio ar pavydo ispuoliu, arba issiskirti - dazniausiai taip baigiasi santuokos musu,lietuvaiciu, su tais visais turkais,libanieciais ir t.t. Isskirtinis atvejis - jei tas musulmonas gimes ir auges vakaru Europoje - tada siek tiek "supasauleja" smile.gif
Atsakyti
Aš pritariu Smurkai 4u.gif Esu gimusi laisva, manau, kad esame vienodi - tiek vyrai tiek moterys. Ir visai nesvarbu, kad mes gimdome, o jie tik daro. Ir esu prieš visokias nesamones apie "moters vietą". Nesu fanatiškai nusistačiusi prieš musulmonus, bet mane šiurpina jų požiūris į moteris. Bijau, kad anksčiau ar vėliau jis gali "išlįsti" schmoll.gif

Tačiau, jeigu esi laiminga su savo vyru, man atrodo, nesvarbu ar jis iranietis ar turkas 4u.gif Kuo dideliausios sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Smurkos nuomonei visu 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(murziukas @ 2005 03 16, 00:58)
as anglijoje einu i mamu vaikuciu grupe,tai moterys kurios yra musulmones nusiema skara grupej,bet kaip eina namo vel uzsirisa,as manau kad joms irgi nelabai patinka tas skaras nesioti bet kad reikia,jai ne del vyro tai del tevu.norejau jusu bravada paklaust tas vyras is kokios salies,ne musulmonu visokiu yra.viena motery zinau ji musulmone,ir meldziasi,ir skara dedasi kaip buna ramadanas,bet kaip praeina jis tai buna apsirengus trumpu sijonu,ir trumpa aptemta bliuskute. mirksiukas.gif

Tiesiog negaliu pasakyti iš kur tas musulmonas,ta mergina gyvena Prancuzijoje ir jis su tevais Prancuzijoje nors turi buta atskirai ,bet sake kad jis labai gerbia tevus ir ju nuomone.nors jie gyvena europoje ,bet tradicijos labai gajos.
Atsakyti
na as irgi susidurusi su tu krastu zmonemis buvau....gerai kad netaip betarpiskai kaip kad mano klasiokes.... nu ka, galeciau tik pasakyti, kad as tikrai nenoreciau su tu krastu ir tose tradicijose augusiu zmogumi gyventi visa gyvenima.... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
As uzvedziau kalba apie moteris istekejusias uz iranieciu,bet jus paneles ir vel uzvedet kalba apie musulmonus.o turkai ir iranieciai tai tikrai ne tas pats.jus man parasykit kurios is jusu gyvenanat lietuvoje .turiu kaimyna kuris yra turkas,o jo zmona angle ir labai jie ten laisvai gyvena.bukit geros nekabykit tu pavadinimu musulmonas.
Atsakyti
QUOTE(murziukas @ 2005 03 17, 20:50)
As uzvedziau kalba apie moteris istekejusias uz iranieciu,bet jus paneles ir vel uzvedet kalba apie musulmonus.o turkai ir iranieciai tai tikrai ne tas pats.jus man parasykit kurios is jusu gyvenanat lietuvoje .turiu kaimyna kuris yra turkas,o jo zmona angle ir labai jie ten laisvai gyvena.bukit geros nekabykit tu pavadinimu musulmonas.

Murziukas,

radau "Vyrų ir moterų" skyrelyje senesnių temų apie mišrias šeimas, todėl sujungiau tavo temą su jomis (senesnės temos dabar pagal žinučių paskelbimo laiką, datą, atsidūrė pirmuose temos puslapiuose).
Ištekėjusių už iraniečių nėra labai daug, todėl kad ši tema "nenunyktų", o ir diskusija savaime plėtojasi ne vien apie iraniečius, geriau bus, jei toliau ši tema vadinsis "Mišrios šeimos".

Moderatorė Aurėja
Atsakyti
Mano vyras skandinavas, kartu gyvenam virš 10 metų. Kultūriniai skirtumai yra, bet po ilgesnio kartu praleisto laiko, jie sumažėja. Aš įgijau kažkokių skandinaviškų bruožų, o jis, kaip tikras lietuvis, pamėgo alų. Kai susipykstam, tai kiekvienas bandom įrodinėti , kurio šalis geresnė smile.gif. Tenka išgirsti klausimų, ar gerai su užsieniečiu gyvent, bet aš gi su lietuviu negyvenau, tai ir palyginti negaliu. Negerai yra dėl kalbos, nes su vaiku kiekvienas kalbam sava kalba, o tarpusavy - angliškai. Tai gaunasi kažkokia balandžių kalba - 3 kalbų maišalynė. Super tėčio mintis, kad skirtingų tautų santuoka pasmerkta mirčiai, man atrodo neteisinga. Tai priklauso nuo žmogaus.
Atsakyti
Manau, kad daug kas priklauso nuo žmonių - nors aš nenorėčiau, kad mano šeima būtų mišri ir tiek, na nesakyk niekada kaip sakoma, ko gyvenime nebūna, bet visų pirma jei būčiau svetur pasiilgčiau saviškių iki išprotėjimo, o jie jis būtų čia - man paprasčiausiai būtų gaila jį čia laikyti...vienu žodžiu teikiu pirmenybę lietuviams...kokie užsieniečiai geresni bebūtų
Atsakyti
QUOTE(rosa @ 2005 04 09, 20:25)
Negerai yra dėl kalbos, nes su vaiku kiekvienas kalbam sava kalba, o tarpusavy - angliškai. Tai gaunasi kažkokia balandžių kalba - 3 kalbų maišalynė. Super tėčio mintis, kad skirtingų tautų santuoka pasmerkta mirčiai, man atrodo neteisinga. Tai priklauso nuo žmogaus.

O man visai faina kalbėti 3 kalbom:), na aišku mes dar vaikų neturime, bet bus taip pat, as savo kalba su vaiku kalbės, jis - savąja, tarpusavyje dar kita. Visokių kurijozų būna kalbant mixu biggrin.gif
Atsakyti