Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

QUOTE(Nerytė @ 2005 04 11, 08:38)
O man visai faina kalbėti 3 kalbom:), na aišku mes dar vaikų neturime, bet bus taip pat, as savo kalba su vaiku kalbės, jis - savąja, tarpusavyje dar kita. Visokių kurijozų būna kalbant mixu biggrin.gif

Kalbėjimas kalbėjimu, bet va su rašytine kalba problemų yra. Vaikas rašo tik tos šalies kalba, kurioje gyvena. Tėvo kalba rašyti nemoka. Aišku, galima būtų ieškoti mokytojos ir mokyti, bet gi mokyloje jau ir taip 1 užsienio kalbą mokosi, tuoj ir antros pradės. Nemokėdamas rašyti vieno iš tėvų gimtaja kalba, jis, kaip ir praranda dalį savo tautiškumo. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosa: 11 balandžio 2005 - 09:09
QUOTE(amberita @ 2005 03 16, 03:15)
Mano pora geru draugiu bendrauja su iranieciais. Nu ka as zinau... Priklauso nuo zmogaus. Bet as ju vietoj nenoreciau but. Turbut reikia but tam tikro chrakterio. Karta viena drauge gavo antausi visu draugu akivaizdoje, atseit jam pasirode, jog ji flituoja su jo geriausiu draugu. O tas draugas tai velnio nestas ir pamestas. Pats akis smailina i visas moteriskos lyties atstoves. O jam ne motais, moteris niekada nebuna teisi. Kitai jos vaikinas draudzia devet sijonus. Tik kai jie namie ir dviese. Kad negundytu aplinkiniu. Na zodziu tokios ir panasios keistenybes tu poru santykiuose.

bet tokiu atveju kaip sijonu nesiojima draudzia ir lietuviai ir kas tik nori....zinau ne viena atveja

as pati esu istekejusi uz musulmono.galiu pasakyti, kad kiekvienam savo...jei kam nepatinka musulmonai , tai ir nebendraus...o siaip jie zmones kaip ir visi...
Atsakyti
mano sesuo norėjo tekėt už karelo (kažkas tarp suomio ir ruso), tai tevas tooooki veja pakele, kad buk sveikas doh.gif tada dar buvo geri laikai, kai tėvai teisingai auklėjo vaikus, o vaikai - klausė tėvų
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 04 12, 11:51)
mano sesuo norėjo tekėt už karelo (kažkas tarp suomio ir ruso), tai tevas tooooki veja pakele, kad buk sveikas  doh.gif  tada dar buvo geri laikai, kai tėvai teisingai auklėjo vaikus, o vaikai - klausė tėvų

Ar nori pasakyt, kad aš blogai išauklėta, jei vyras užsienietis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa @ 2005 04 12, 12:47)
Ar nori pasakyt, kad aš blogai išauklėta, jei vyras užsienietis?

Ar aš sakiau, kad rosa blogai išauklėta? galiu pasakyt tik tiek, kad ji tikrai nepadarė nusikaltimo ištekėdama už užsieniečio drinks_cheers.gif

tačiau idealiu atveju lietuvės turėtų smileysex.gif su lietuviais, turkės - su turkais ir t.t.t. jei ištekate už kitataučio susikuriate tik sau problemas (mentalitetų skirtumas, religijų ir t.t.t.). meilė? niekas man neįrodys, kad yra nepakeičiami žmonės, reikia mylėt ir smileysex.gif su galva...
Atsakyti
QUOTE(rosa @ 2005 04 11, 10:08)
Kalbėjimas kalbėjimu, bet va su rašytine kalba problemų yra. Vaikas rašo tik tos šalies kalba, kurioje gyvena. Tėvo kalba rašyti nemoka. Aišku, galima būtų ieškoti mokytojos ir mokyti, bet gi mokyloje jau ir taip 1 užsienio kalbą mokosi, tuoj ir antros pradės. Nemokėdamas rašyti vieno iš tėvų gimtaja kalba, jis, kaip ir praranda dalį savo tautiškumo. sad.gif

aha g.gif , nu matai vaikų dar neturiu tai ir tokių klausimų neiškilo....nu bet čia buvo pastaba pamąstymui ateičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 04 12, 14:24)
Ar aš sakiau, kad rosa blogai išauklėta? galiu pasakyt tik tiek, kad ji tikrai nepadarė nusikaltimo ištekėdama už užsieniečio

Oi kaip ačiū, kad nesu nusikaltėlė. O dėl problemų - kitos ir su lietuviais turi jų nemažiau, na ne dėl mentaliteto, bet dėl kitų dalykų, visai nesusijusių su tautybe.
Atsakyti
Pritariu tau rosa dėl problemų iškylančių drinks_cheers.gif , manau, kad dėl žmonių charakterių, išauklėjimo, požiūrio į gyvenimą ir pagarbos kitam asmeniui kyla problemos, o ne dėl religijos, tradicijų ir t.t. jei gyvena žmonės su skirtingomis religijomis jų susitarimo reikalas laikytis tų ar anų tradicijų ir kaip jas derinti
Atsakyti
dviejų žmonių problemos slypi dažnai daug giliau nei tautybės skirtingume... pasaulyje matyti daug visokių pavyzdžių, čia gal niekada ir nebus vieningos nuomonės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dambi @ 2007 05 05, 19:13)
dviejų žmonių problemos slypi dažnai daug giliau nei tautybės skirtingume... pasaulyje matyti daug visokių pavyzdžių, čia gal niekada ir nebus vieningos nuomonės  blink.gif

tai aisku nebus vieningos nuomones drinks_cheers.gif visame pasaulyje,kad ir kokios tautybes zmogus bebutu neera ir nebus taip kad visi vienodi butu drinks_cheers.gif
meile neziuri i tautybe,odos spalva ar akiu spalva ar klisuma zvairuma,meile aklina ir nieko cia nepadarysi.Kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 05 05, 18:33)
tai aisku nebus vieningos nuomones  drinks_cheers.gif visame pasaulyje,kad ir kokios tautybes zmogus bebutu neera ir nebus taip kad visi vienodi butu  drinks_cheers.gif
meile neziuri i tautybe,odos spalva ar akiu spalva ar klisuma zvairuma,meile aklina ir nieko cia nepadarysi.Kiekvienam savo  4u.gif

esme manau yra kaip tas visas problemas issprendziam patys ...
o kad tautieciui su tautieciu geriau... hmmm g.gif ilga diskusija..
mums geriausia, tai kas mums geriausia... kazkodel dar zmones netiki kad galima nuosirdziai myleti kitatauti .. kaip ir galima nemyleti tautiecio...
Atsakyti
Man tie kulturiniai skirtumai pasireiskia kartais absoliuciu nesusikalbejimu...bet as labai dziaugiuosi, kad maniskis turi nuostabu humoro jausma, tad juokauja, kad mes kartu, nes nesusikalbam ir nesuprantam ka vienas kitam sakom biggrin.gif kartais aiskini savaime suprantamus mums dalykus... doh.gif o jam neaisku...bet man atrodo, kad nuo zmoniu priklauso ir nuo poziurio i tuos nesusikalbejimus smile.gif man tai taip dar idomiau...as daug ismokstu ir suzinau is jo, o jis is manes...viskas super thumbup.gif
Atsakyti