Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

QUOTE(GERAS VYRAS @ 2009 08 29, 22:34)
As vis gi ne kaip ziuriu i misrias seimas . Vis gi mintalitetai vistiek skirtingi .  g.gif

Nezinau, kaip kitiems, bet pav. mano vyras skandinavas ir nematom mentalitetu skirtumo visai. Manau nuo auklejimo daug kas priklauso. Na dar truputi is kokios salies kilusi ta antra puse. Gali arabas buti daug daugiau pasaulietiskas, nei koks Jonas is Pilipu. biggrin.gif

P.s. Parasiau apie Jona ir vaizdas toks iskilo. Besikeikiancio lietuvaicio, beje rusiskais keiksmazodziais. Nesakau, kad visi keikiasi, bet taip atpratau girdeti tokius dalykus, kad kai netycia tenka isgirsti, tai ausi labai rezia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2009 08 29, 22:15)

P.s. Parasiau apie Jona ir vaizdas toks iskilo. Besikeikiancio lietuvaicio, beje rusiskais keiksmazodziais. Nesakau, kad visi keikiasi, bet taip atpratau girdeti tokius dalykus, kad kai netycia tenka isgirsti, tai ausi labai rezia.  doh.gif

tai va, kad palaikau drinks_cheers.gif o va mano vyro draugai rusai, tai tikrai nesikeikia ir negeria net, cia irgi sukurtas kazkoks mitas gal... o gal Lietuvos rusai kitokie, nei tikri rusai? irgi nieko blogo pasakyt nenoriu, bet nlb man tie lietuviai, nors as pati lietuve
Atsakyti
QUOTE(GERAS VYRAS @ 2009 08 29, 21:34)
As vis gi ne kaip ziuriu i misrias seimas . Vis gi mintalitetai vistiek skirtingi .  g.gif

Gal ir pyktelsi, bet tu savąjį šiuo postu jau kažkiek atskleidei mirksiukas.gif . Ir raštingumas, ir nuostatos šį tą sako... Gal man tada tikrai geriau apsiskaičiusio, įvairiapusio, pasaulietiško ruso, skandinavo ar kt. mentalitetas; nemanau, kad jis labiau pyktųsi su manuoju mentalitetu, nei manasis su, pvz., tavuoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 29 rugpjūčio 2009 - 23:04
Mano vyras baltarusės ir ukrainiečio meilės vaisius. ax.gif Vaikystę praleidęs Baltarusijojs ir Ukrainoj (didžiąją dalį), jaunystę- Tolimojoj Rusijoj prie Baikalo ežero. mentaliteto skirtumų tikrai nejaučiu. Vis tik dalis gyvenimo prabėgo toje pačioje šalyje- SSRS vadinama. MB gerbia mano kalbą (ir intensyviai mokosi jos), labai domisi LT istorija (jis šiaip pamišęs dėl istorijos), ne tik kad nedraudžia man būti katalike (jis provoslavas), bet ir tuokėmės mes katalikų bažnyčioj ir dukrytes krikštijom joje. Ir dukrytėm vardus jis išrinko. wub.gif

QUOTE(R_Ko @ 2009 08 29, 22:46)
tai va, kad palaikau  drinks_cheers.gif  o va mano vyro draugai rusai, tai tikrai nesikeikia ir negeria net, cia irgi sukurtas kazkoks mitas gal... o gal Lietuvos rusai kitokie, nei tikri rusai? irgi nieko blogo pasakyt nenoriu, bet nlb man tie lietuviai, nors as pati lietuve

drinks_cheers.gif Daug laiko praleidžiam RU, tad tenka nemažai bendrauti su tais tikraisiais rusais. Tai didelio labai skirtumo nesu pastebėjusi. Mūsų pažįstamų tarpe tikrai niekas nesikeikia ir negeria, bet aplinkoje kaip ir danguje, taip ir ant žemės- yra visko. Yra ir geriančių, ir besikeikiančių, ir dirbti nenorinčių. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 29 rugpjūčio 2009 - 23:54
QUOTE(Atogrąža @ 2009 08 30, 00:03)
Gal ir pyktelsi, bet tu savąjį šiuo postu jau kažkiek atskleidei  mirksiukas.gif . Ir raštingumas, ir nuostatos šį tą sako...  Gal man tada tikrai geriau apsiskaičiusio, įvairiapusio, pasaulietiško ruso, skandinavo ar kt. mentalitetas; nemanau, kad jis labiau pyktųsi su manuoju mentalitetu, nei manasis su, pvz.,  tavuoju  smile.gif

drinks_cheers.gif tu saunuole, cia kaip pirstu i aki, cia nieko jau nepridursi net smile.gif
Atsakyti
As ruse,vyras lietuves. Gyme vaikai : lietuveski vardai (is rusu jam nekas ne tiko) biggrin.gif Darzelis ir lietuviskas. Man gerai,jam irge (sako jai antra zmona tures bus ruse g.gif )
Atsakyti
As pusiau lietuve pusiau ruse. Mano busimasis arabas. biggrin.gif argi ne puikus derinys? Baje , pritariu merginom , ,negeria rusai tiek daug kaip kalbama... nesikeikia amzinai. mano seima ir draugai issilavine zmones. Buna pageriam , buna pasikeikiam.... bet ne tai kaip visi kalba
Atsakyti
o mano sunus supranta tris kalbas, nes as su vyru kalbuosi ne lietuviskai, ar jo gimtaja kalba, bet angliskai, mums taip geriau, be to abu ja geriau mokame.. aisku, sneketi tai vaikas daugiau pradejo kai teko eiti i darzeli... o dabar tai labai smagu kad atskiria kokia kalba jam reikia su kuo kalbeti... su manim lietuviskai, su teciu lenkiskai, o kartais isgirstu ji snekant ir angliskai smile.gif smile.gif (bet tik tuomet kai esame su vyru kartu smile.gif)
Atsakyti
Mano vyras uzienietis smile.gif super! esu kaip karaliene tongue.gif labai gerbia, padeda, uzjaucia ir pan. neturi zalingu ydu thumbup.gif esu labai labai laiminga 4u.gif
Atsakyti
Siaip niekas specialiai kitatauciu vyru neiesko, viskas ivyksta savaime, svarbu atrasti antra obuolio pusele ir nesvarbu kokios tautybes ar rases, kad tik laimingai kartu gyventi sekasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 21, 04:20)
Siaip niekas specialiai kitatauciu vyru neiesko

oi patikek, tikrai iesko ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 21, 11:47)
oi patikek, tikrai iesko ...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na tada toms visai fool.gif
as is savo patirties kalbejau, tai net nepamasciau kad kitos spec. iesko biggrin.gif
Atsakyti