Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Rasytė"

QUOTE(ingute20 @ 2009 02 22, 22:07)
bet dabar tu pati pagalvok, kaip tu dirbsi?jai truputi suslogavus tavo vaiko nepriims i grupe, na as nemanu, kad tavo darbdavys bus patenkintas jai tu savaite padirbus trims ant biliotenio iseisi, zinai taip ilgai nepadirbsi, nebent turi, kas paziuretu sirguliuojanty vaika, o kad vaikas uzsikrestu, nebutinai kitas turi sirkti, jis gali is namu ta bakterija atsinesti ir dar nesirkdamas, jai tavo vaikas yra silpnesnio imuniteto, tai jam greiciau ta bacila prilips, nei tam kas ja atsinese

Teisingai kad nepriima ... as tik uz kad nepriimtu.
Ir dabar pagalvok tu pati ar geriau paimt vaika ir pagydit per kelias dienas ar geriau susargdinti iki tiek kad poto be antibu neisisuksit ir vietoj 3 dienu namie praleisit 2 savaites o prie to dar ir puse grupes tures sirgti gerti vaistus ir imti bilietunius. o isivaidzuokit tik pasveikot atevedat o ten ir stovi toks vaikas kurio mama apie darba labjau galvoja nei apie vaika ir jusu vaikas vel bacila gauna ir atkrenta... ne visada ir jusu vaiko imunitetas bus stiprus... lazda turi du galus...
as zinau cia neisemiama tema bet man tas pasakymas kad negalesi dirbti jei vaiko nelaikysi darze iki kol jau jis koses snarglesis ir uzkils tempa... cia tik bukuma zmogaus parodo... man mano vaikas svarbiausias ir jei negalesiu ridbti (o ir negaliu tokiu mamu deka) ka padarysi kazko atsisakysiu sumazinsiu islaidas ir kaipnors isisuksim su tvelio alga. Nera padeties be iseities o vaikas man svarbesnis uz viska ir jo sveikata juolabjau ir netikiu tais kliedesiais kad vaikas sirgdamas igauna imuniteta ir panasiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirduliuke: 23 vasario 2009 - 14:57
QUOTE(Beiker @ 2009 02 23, 11:09)
tada klausimas, kokia aukletoja rekomendujate lopselio grupeje?

Mes tik į darželio grupę ėjom, lopšelio nelankėm. Darželyje buvom Voveriukų grupėje.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 02 23, 18:59)
Mes tik į darželio grupę ėjom, lopšelio nelankėm. Darželyje buvom Voveriukų grupėje.

Kaip aukletojos Voveriuku grupej? 4u.gif
Atsakyti
I darzeli eisim nuo rugsejo, o tai kada jau galima suzinoti i kokia grupe papuolem?
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 02 23, 18:59)

Bet juk Voveriukai yra paruošiamukų grupė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 02 27, 11:33)
Bet juk Voveriukai yra paruošiamukų grupė  g.gif

Tada nebuvo dar g.gif Nuo trejų iki paruošiamukų pas tas pačia auklėtojas prabuvom. Gal pasikeitė situacija. Auklėtojos tai thumbup.gif Danutė viena, o kitos nors tu ką užkrito vardas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 02 27, 22:47)
Tada nebuvo dar g.gif Nuo trejų iki paruošiamukų pas tas pačia auklėtojas prabuvom. Gal pasikeitė situacija. Auklėtojos tai  thumbup.gif Danutė viena, o kitos nors tu ką užkrito vardas doh.gif

Tai dabar jau pasikeitę, Voveriukai paruošiamukų grupė. O ten auklėtoja pagrindinė Aušra, o kita - neatsimenu vardo, bijau pameluoti, bet gal ir Danutė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 02 25, 18:47)
I darzeli eisim nuo rugsejo, o tai kada jau galima suzinoti i kokia grupe papuolem?

Mes irgi uzsirase i Rasyte, kad nuo rugsejo, tai mergina, kuri dokumentus prieme aiskino, kad grupiu sarasai bus iskabinti kovo pab.-baladzio pradz. Kaip bus is tikriju, nezinau?!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2009 03 04, 23:54)
Mes irgi uzsirase i Rasyte, kad nuo rugsejo, tai mergina, kuri dokumentus prieme aiskino, kad grupiu sarasai bus iskabinti kovo pab.-baladzio pradz. Kaip bus is tikriju, nezinau?!!!!!!!!!!

Aisku, tai reikes po velyku eit apsisniukstineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirduliuke @ 2009 02 23, 15:49)
Teisingai kad nepriima ... as tik uz kad nepriimtu.
Ir dabar pagalvok tu pati ar geriau paimt vaika ir pagydit per kelias dienas  ar geriau susargdinti iki tiek kad poto be antibu neisisuksit ir vietoj 3 dienu namie praleisit 2 savaites o prie to dar ir puse grupes tures sirgti gerti vaistus ir imti bilietunius. o isivaidzuokit tik pasveikot atevedat o ten ir stovi toks vaikas kurio mama apie darba labjau galvoja nei apie vaika ir jusu vaikas vel bacila gauna ir atkrenta... ne visada ir jusu vaiko imunitetas bus stiprus... lazda turi du galus...
as zinau cia neisemiama tema bet man tas pasakymas kad negalesi dirbti jei vaiko nelaikysi darze iki kol jau jis koses snarglesis ir uzkils tempa... cia tik bukuma zmogaus parodo... man mano vaikas svarbiausias ir jei negalesiu ridbti (o ir negaliu tokiu mamu deka) ka padarysi kazko atsisakysiu sumazinsiu islaidas ir kaipnors isisuksim su tvelio alga.  Nera padeties be iseities o vaikas man svarbesnis uz viska ir jo sveikata juolabjau ir netikiu tais kliedesiais kad vaikas sirgdamas igauna imuniteta ir panasiai...

o kas cia sake, kad vaikas sirgdamas igauna imuneta, bet zn man juokingos frazes, kai sako, kad apie darba labiau galvoja, nei apie vaika, tai klausyk, del ko as einu dirbt ir ta vaika uzdarau i darza???????is gero gyvenimo??????pati pagalvok ka sneki...del to vaiko ir eini dirbt , kad jis turetu to ko pati neturejau, kai augau, gerai kai tavo vyras uzdirba tiek, kad gali islaikyt visa seima, as tuom pasigirt negaliu, jai as netekciau darbo, butu viskas, bankrotas musu seimai...nes esam pasieme paskola, ir ja reikia kas menesy moket, tai zn, kai sitaip sneki, tai pagalvok kita karta geriau, kad ne visi taip gerai gyvena, kaip tu (na man taip pasirode)
Atsakyti
QUOTE(ingute20 @ 2009 03 05, 18:44)
o kas cia sake, kad vaikas sirgdamas igauna imuneta, bet zn man juokingos frazes, kai sako, kad apie darba labiau galvoja, nei apie vaika, tai klausyk, del ko as einu dirbt ir ta vaika uzdarau i darza???????is gero gyvenimo??????pati pagalvok ka sneki...del to vaiko ir eini dirbt , kad jis turetu to ko pati neturejau, kai augau, gerai kai tavo vyras uzdirba tiek, kad gali islaikyt visa seima, as tuom pasigirt negaliu, jai as netekciau darbo, butu viskas, bankrotas musu seimai...nes esam pasieme paskola, ir ja reikia kas menesy moket, tai zn, kai sitaip sneki, tai pagalvok kita karta geriau, kad ne visi taip gerai gyvena, kaip tu (na man taip pasirode)

Sirduliukė tik savo nuomonę pasakė rolleyes.gif Kuriai manau daugelis mamų pritaria drinks_cheers.gif
Ir nėra ko čia širsti mirksiukas.gif Sergantis vaikas turi sveikti namie 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo x failai: 05 kovo 2009 - 21:43
QUOTE(x failai @ 2009 03 05, 22:38)
Sirduliukė tik savo nuomonę pasakė rolleyes.gif Kuriai manau daugelis mamų pritaria drinks_cheers.gif
Ir nėra ko čia širsti mirksiukas.gif Sergantis vaikas turi sveikti namie 4u.gif

taip, as tam pritariu visu 100 procentu, kai nedirbdavau tai vos jis man susloguodavo jau nebevesdavau, bet tai ar visada tam yra galimybe/as nesakau, kad vaika reikia su plauciu uzdegimu darzelyje laikyti, na bet ka mano vaikas vos ne iztysai sloguoja, tai jai as savaite padirbus imciau trims bilioteny, pati pagalvok ar ilgai mane laikytu darbdavys, ypac dabar, kai visi darbus laiko, nes pagalvok pati, jai as darbo neturesiu, tai neturiu ka tam vaikui duot, gi jis mano beribe meile nebus sotus...mane tik labai sunervino jos zodziai, kad mes mat apie darba galvojam labiau nei apie vaikus, tegu pasilieka savo tokia nesaminiga nuomone sau schmoll.gif
Atsakyti