QUOTE(ingute20 @ 2009 02 22, 22:07)
bet dabar tu pati pagalvok, kaip tu dirbsi?jai truputi suslogavus tavo vaiko nepriims i grupe, na as nemanu, kad tavo darbdavys bus patenkintas jai tu savaite padirbus trims ant biliotenio iseisi, zinai taip ilgai nepadirbsi, nebent turi, kas paziuretu sirguliuojanty vaika, o kad vaikas uzsikrestu, nebutinai kitas turi sirkti, jis gali is namu ta bakterija atsinesti ir dar nesirkdamas, jai tavo vaikas yra silpnesnio imuniteto, tai jam greiciau ta bacila prilips, nei tam kas ja atsinese
Teisingai kad nepriima ... as tik uz kad nepriimtu.
Ir dabar pagalvok tu pati ar geriau paimt vaika ir pagydit per kelias dienas ar geriau susargdinti iki tiek kad poto be antibu neisisuksit ir vietoj 3 dienu namie praleisit 2 savaites o prie to dar ir puse grupes tures sirgti gerti vaistus ir imti bilietunius. o isivaidzuokit tik pasveikot atevedat o ten ir stovi toks vaikas kurio mama apie darba labjau galvoja nei apie vaika ir jusu vaikas vel bacila gauna ir atkrenta... ne visada ir jusu vaiko imunitetas bus stiprus... lazda turi du galus...
as zinau cia neisemiama tema bet man tas pasakymas kad negalesi dirbti jei vaiko nelaikysi darze iki kol jau jis koses snarglesis ir uzkils tempa... cia tik bukuma zmogaus parodo... man mano vaikas svarbiausias ir jei negalesiu ridbti (o ir negaliu tokiu mamu deka) ka padarysi kazko atsisakysiu sumazinsiu islaidas ir kaipnors isisuksim su tvelio alga. Nera padeties be iseities o vaikas man svarbesnis uz viska ir jo sveikata juolabjau ir netikiu tais kliedesiais kad vaikas sirgdamas igauna imuniteta ir panasiai...