Sveikos visos mamytes.Noretumem ir mes prisijungti i Jusu kompanija.tikiuosi priimsite. Mano ukryte nuo sausio vidurio pradejo lankyti si darzeli. Kazkaip labai jau greitai prieme. Treciadieni nuejome pas direktore, liepe gauti pazima is gydytojo, o pirmadieni jau lankeme. Is pradziu net nustebau, kad yra laisvu vietu ir nereikia eileje laukti
Kolkas darzeliu tikrai nesiskundziu - daug bureliu, uzsiemimu... Kolkas esu patenkinta.

QUOTE(giedrele33 @ 2009 03 09, 15:50)
Sveikos visos mamytes.Noretumem ir mes prisijungti i Jusu kompanija.tikiuosi priimsite. Mano ukryte nuo sausio vidurio pradejo lankyti si darzeli. Kazkaip labai jau greitai prieme. Treciadieni nuejome pas direktore, liepe gauti pazima is gydytojo, o pirmadieni jau lankeme. Is pradziu net nustebau, kad yra laisvu vietu ir nereikia eileje laukti
Kolkas darzeliu tikrai nesiskundziu - daug bureliu, uzsiemimu... Kolkas esu patenkinta.

geras

QUOTE(@milla@ @ 2009 03 31, 22:22)
geras
, o as kaip tik susiradau sia tema, kad issiaiskinciau, ar tik ne nuo gimimo cia reikia vieta uzsiimti 

Na cia turbut mums pasiseke kazkaip. nes va antrai dukrytei metiukai suejo ir nusprendem uzrasyti i lopseli nuo rugsejo. Tai direktore pasake, kad lopselio grupes jau suformuotos, na nebent kas nepasirodys (buna juk taip, kad mamos i 10 darzeliu uzraso, o veda i ta ,kuris pirmas pranesa

QUOTE(Zese @ 2009 04 01, 10:13)
Na as i sita darzely vakar buvau nuejusi savo dvynukus norejau i paruosiamaja nuo rugsejo uzrasyt tai sake priims dokumentus tik nuo geguzes 15 ir nelabai tiketina kad bus vietu
o man cia taip gerai butu kitoje puseje kelio darzelis
na gal pavyks as vis dar tikiuosi 

Na mano panele nuo rugsejo irg i paruosiamukus zigiuos. Kalbejau as su aukletoja, tai kalbos sklinda tokios, kad vaiku teveliai, kurie vezioja is kitu rajonu ar uzmiescio uz darzeli tures moketi apie 700Lt, tai gali buti, kad daug vaiku taks atsisakyti darzelio, juk ne visi gali moketi tokia suma. Bet cia kolkas tik kalbos

QUOTE(giedrele33 @ 2009 04 01, 10:18)
Na mano panele nuo rugsejo irg i paruosiamukus zigiuos. Kalbejau as su aukletoja, tai kalbos sklinda tokios, kad vaiku teveliai, kurie vezioja is kitu rajonu ar uzmiescio uz darzeli tures moketi apie 700Lt, tai gali buti, kad daug vaiku taks atsisakyti darzelio, juk ne visi gali moketi tokia suma. Bet cia kolkas tik kalbos 

cia tik Klaipedai sitas gresia, nes susipyko Klaipedos savivaldybe su Gargzdu todel ir pradėjo tokios šnekos eit, nu aisku nenustebtume jai ir kiti miestai tokiu pavyzdziu nuzengtu

Gal ir klaipedos, bet jeigu aukletojos pacios taip sneka, tai metyt buvo tokia kalba ir cia
Na pagyvensim- pamatysim.

Na pagyvensim- pamatysim.

sveikutes, uzrasiau i si darzeli savo vaika, kai buvo jam 5 menesiai, direktore darzelio sake, kad tikrai pateksime i grupe, darzeli pradesime lankyti tik 2010 m. geguzes men.

Kaune sklinda kalbos, kad reikės nuo rugsėjo pirmosios registruotis į darželį tik pagal gyvenamąją vietą.
QUOTE(Gija* @ 2009 04 02, 12:13)
sveikutes, uzrasiau i si darzeli savo vaika, kai buvo jam 5 menesiai, direktore darzelio sake, kad tikrai pateksime i grupe, darzeli pradesime lankyti tik 2010 m. geguzes men. 

o tai jums leido rasyt taip prasyma, kad nuo geguzes?

QUOTE(Beiker @ 2009 04 04, 11:48)
o tai jums leido rasyt taip prasyma, kad nuo geguzes?
Nesuprantu tada as nieko. Mes norejau dukryte leist nuo 2010 sausio, bet mums liepe rasyt prasyma 2009 09, atseit tada buna suformuotos grupes. Tai ir uzrasiau nuo 2009 09, bet dar maniske bus per maza, tikrai nenoriu taip anksti jos isleisti 

nu taip, mums tai leido ir sake tikrai pakliusime, uzraseme kad nuo 2010 geguzes 21 d. tuomet vaikui bus 2 metukai

Sulaikiau šiandien skambučio iš darželio. Skambino auklėtoja, nes gavo grupių sąrašus iš direktorės, tų vaikų, kurie nuo rugsėjo eis į darželį. Klausė ar tiksliai eisim