QUOTE(norita @ 2010 01 16, 12:14)
Tikrai nemačiau kad meniu būtų dešrelės kelis kartus per savaitę, nebent kai mes sirgom

Kugelis būna, cepelinus duoda virtų bulvių, o ne tarkuotų.
Nežinau kaip kitų vaikai, bet maniškė nei karto nevėmė. Man kažkaip labiausiai užkliuvo kad beveik kasdien per pietus būna svogūnų-grietinės padažas

Daržovių glėtų būti ir daugiau kokių troškintų, žalių bent maniškė tai išvis nevalgo.
Čia ne į temą, bet žinau darželį kurio vaikai nuo rugsėjo nei pieno nei kefyro nėra gavę
Buvau ir aš šią savaitę pas med. seserį... Trečiadienį po bulvių su spirgais mano mergina taip vėmė, kad buvo graudu į vaiką žiūrėti... Maistas tikrai mistinis. Ji teigia, kad viskas su visom instancijom suderinta ir bulvė kaip žinia yra daržovė, o daržovė mitybos piramidėj užima didžiausią dalį... Dešrelių būna gal ne kelis kart į savaitę, o kokį kartą. Pusryčiams "Magiškos" dešrelės pusryčiams, pietums Samsono... Tada iš pusfabrikačių būna koldūnai. Kai paklausiau kuo jie vertingi vaikui, tai buvo man paaiškinta, kad virėjos visam darželiui neprigamins, o koldūnai tikrai reikalingi...
Žodžiu finale likau mama, nežinanti kuo maitinti vaiką... Aišku penkiametis nuo dvimečio labai skiriasi ir gal jam jau nėra labai baisu nei koldūnai, nei žuvies piršteliai, nei kugelis ar cepelinai, bet šiaip maistu aš irgi neesu patenkinta. Aišku, kai kuriom dienom būna ir neblogas valgiaraštis, bet kabliukų pilna... O dėl grietinės-svogūnų padažo, tai ji paaiškino, kad tai sviesto- grietinės padažas, tiesiog taip trumpinasi... Žodžiu aš irgi labai pasimetus ir turiu minčių, kaip ir Antalija, keisti darželį...