Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Rasytė"

QUOTE(lauku_gele @ 2010 01 13, 14:44)
nuo vasario 1 bandysiu, nes nuo kovo man i darba... bet man taip baisu, kad net nezinau, norisi nors kazka suzinot apie aukletojas 4u.gif

Man tai labiausiai baisu, kad mano sunus dar gerai nekramto, ne bet ka valgo, ir ant puodo visai nebesedi doh.gif tikekimes dar sio to ismoksime iki geguzes men.
Sekmes jums 4u.gif Siaip viskas bus gerai, nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
mes valgom irgi su pagalba kose, sriubos savarankiskai nevalgom, bet galvoju gal aukletoja pades 4u.gif

namie gyvenam be pampersu, dadam tik miegui ir laukui, bet pradzioj i darzeli leisiu su pampiu, kad nestresuotu jei nelaime nutiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2010 01 13, 15:17)
Sveikos mamos 4u.gif

papasakokit kas vedat maziukus i lopselio grupe kaip ten aukletojos, nezinau i kaip vadinasi musu grupe, bet ant duru numeriukas 2, kai ieini pro paradines duris po kaire ranka iskart 4u.gif  noriu vesti savo maziuke, bet labai baisu man kazkodel 4u.gif

Ir ką jums norisi sužinot? Klauskit mirksiukas.gif Mano mergina ančiukų grupę lanko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2010 01 14, 21:18)
Ir ką jums norisi sužinot? Klauskit  mirksiukas.gif  Mano mergina ančiukų grupę lanko  smile.gif

as nezinau kaip vadinas musu grupe, bet kaip sakiau ji yra tik iejus i darzeli po kaire.

papasakokit apie aukletojas, as maciau tik viena, tokia trumpais plaukais pagyvenusia, tai ji man tokia griezta pasirode, ne itin maloni, idomu kaip ten viskas blush2.gif mes dar tik pradesim lankyt ta darzeli, tai man baisiai viskas idomu, nes nezinau nieko. Aukletoja pasake atvesit ir paliksit mums vaika, tipo jokiu vaiksciojimu kartu, tai net nezinau kaip bus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauku_gele: 14 sausio 2010 - 22:08
Mamytes, pasidomekite ir maistu mirksiukas.gif sito darzelio maistas nera tinkamas lopselinukams.. kelis kartus i savaite desreles, is darzoviu vien burokai, bulves...kugelis, cepelinai, bulves su spirgais ir svogunais.... labai sunkiai maziukai vaikiukai toki maista pakelia, kartais ir vemia grize is darzelio ... nesu macius meniu kokio darzoviu troskinio ar tiesiog virtos , troskintos mesytes. visa laika kazkas kepto ir pakankamai sunkaus.... siaip mes lankome si darzeli, bet turiu minciu keisti vien del maisto... atsakinga uz meniu vyr med sesuo i kalbas neina... jos motyvas toks :"juk vaikai megsta desreles" ... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija @ 2010 01 15, 16:56)
Mamytes, pasidomekite ir maistu  mirksiukas.gif  sito darzelio maistas nera tinkamas lopselinukams.. kelis kartus i savaite desreles, is darzoviu vien burokai, bulves...kugelis, cepelinai, bulves su spirgais ir svogunais.... labai sunkiai maziukai vaikiukai toki maista pakelia, kartais ir vemia grize is darzelio ... nesu macius meniu kokio darzoviu troskinio ar tiesiog virtos , troskintos mesytes. visa laika kazkas kepto ir pakankamai sunkaus....  siaip mes lankome si darzeli, bet  turiu minciu keisti vien del maisto... atsakinga uz meniu vyr med sesuo  i kalbas neina... jos motyvas toks :"juk vaikai megsta desreles" ...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

siaubas kazkoks doh.gif unsure.gif

mes dar net nepradejom lankyt jo, o man jau net noro nebera eit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija @ 2010 01 15, 15:56)
Mamytes, pasidomekite ir maistu  mirksiukas.gif   sito darzelio maistas nera tinkamas lopselinukams.. kelis kartus i savaite desreles, is darzoviu vien burokai, bulves...kugelis, cepelinai, bulves su spirgais ir svogunais.... labai sunkiai maziukai vaikiukai toki maista pakelia, kartais ir vemia grize is darzelio ... nesu macius meniu kokio darzoviu troskinio ar tiesiog virtos , troskintos mesytes. visa laika kazkas kepto ir pakankamai sunkaus....  siaip mes lankome si darzeli, bet  turiu minciu keisti vien del maisto... atsakinga uz meniu vyr med sesuo  i kalbas neina... jos motyvas toks :"juk vaikai megsta desreles" ...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif tai mano vaikas alkanas bus, jis isvis isrankus maistui, na as pati ne bet ka duodu, yra zinoma tokiu vaiku, as pazystu toki, kuris 1 metuku berniukas misraine balta valge jau, na maniskis dar saldainio skonio nezino, tiesiog atsisako valgyti, nebegazdinkite blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 15 sausio 2010 - 21:22
QUOTE(Gija* @ 2010 01 15, 22:21)
doh.gif  tai mano vaikas alkanas bus, jis isvis isrankus maistui, na as pati ne bet ka duodu, yra zinoma tokiu vaiku, as pazystu toki, kuris 1 metuku berniukas misraine balta valge jau, na maniskis dar saldainio skonio nezino, tiesiog atsisako valgyti, nebegazdinkite  blink.gif

man irgi del to baisu, maniske irgi daug ko nevalgo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija @ 2010 01 15, 16:56)
Mamytes, pasidomekite ir maistu  mirksiukas.gif  sito darzelio maistas nera tinkamas lopselinukams.. kelis kartus i savaite desreles, is darzoviu vien burokai, bulves...kugelis, cepelinai, bulves su spirgais ir svogunais.... labai sunkiai maziukai vaikiukai toki maista pakelia, kartais ir vemia grize is darzelio ... nesu macius meniu kokio darzoviu troskinio ar tiesiog virtos , troskintos mesytes. visa laika kazkas kepto ir pakankamai sunkaus....  siaip mes lankome si darzeli, bet  turiu minciu keisti vien del maisto... atsakinga uz meniu vyr med sesuo  i kalbas neina... jos motyvas toks :"juk vaikai megsta desreles" ...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tikrai nemačiau kad meniu būtų dešrelės kelis kartus per savaitę, nebent kai mes sirgom biggrin.gif Kugelis būna, cepelinus duoda virtų bulvių, o ne tarkuotų.

Nežinau kaip kitų vaikai, bet maniškė nei karto nevėmė. Man kažkaip labiausiai užkliuvo kad beveik kasdien per pietus būna svogūnų-grietinės padažas doh.gif Daržovių glėtų būti ir daugiau kokių troškintų, žalių bent maniškė tai išvis nevalgo.

Čia ne į temą, bet žinau darželį kurio vaikai nuo rugsėjo nei pieno nei kefyro nėra gavę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2010 01 16, 12:14)
Tikrai nemačiau kad meniu būtų dešrelės kelis kartus per savaitę, nebent kai mes sirgom biggrin.gif Kugelis būna, cepelinus duoda virtų bulvių, o ne tarkuotų.

Nežinau kaip kitų vaikai, bet maniškė nei karto nevėmė. Man kažkaip labiausiai užkliuvo kad beveik kasdien per pietus būna svogūnų-grietinės padažas doh.gif Daržovių glėtų būti ir daugiau kokių troškintų, žalių bent maniškė tai išvis nevalgo.

Čia ne į temą, bet žinau darželį kurio vaikai nuo rugsėjo nei pieno nei kefyro nėra gavę doh.gif

Buvau ir aš šią savaitę pas med. seserį... Trečiadienį po bulvių su spirgais mano mergina taip vėmė, kad buvo graudu į vaiką žiūrėti... Maistas tikrai mistinis. Ji teigia, kad viskas su visom instancijom suderinta ir bulvė kaip žinia yra daržovė, o daržovė mitybos piramidėj užima didžiausią dalį... Dešrelių būna gal ne kelis kart į savaitę, o kokį kartą. Pusryčiams "Magiškos" dešrelės pusryčiams, pietums Samsono... Tada iš pusfabrikačių būna koldūnai. Kai paklausiau kuo jie vertingi vaikui, tai buvo man paaiškinta, kad virėjos visam darželiui neprigamins, o koldūnai tikrai reikalingi...
Žodžiu finale likau mama, nežinanti kuo maitinti vaiką... Aišku penkiametis nuo dvimečio labai skiriasi ir gal jam jau nėra labai baisu nei koldūnai, nei žuvies piršteliai, nei kugelis ar cepelinai, bet šiaip maistu aš irgi neesu patenkinta. Aišku, kai kuriom dienom būna ir neblogas valgiaraštis, bet kabliukų pilna... O dėl grietinės-svogūnų padažo, tai ji paaiškino, kad tai sviesto- grietinės padažas, tiesiog taip trumpinasi... Žodžiu aš irgi labai pasimetus ir turiu minčių, kaip ir Antalija, keisti darželį... unsure.gif
Atsakyti
Visuose darzeliuose tikrai labai panasus maistas ir pakeitus darzeli maisto problema lopselinukams isliks. As damaitinu namie ir tokiu problemu nekeliu
Atsakyti
Maniskis jau treti metai lanko si darzeli ir nei karto maistu neapsinuodijo.
Maistu as nesiskundziu, maniskis darzeli daug maziau isrankus maistui darzely nei namie. Namie daug ko nevalgo o darzeli slemsia su visais thumbup.gif .

As irgi manau, kad visuose darzeliuose maistas panasus, pati kai buvau studente praktika atlikinejau kitam darzely virtuvej, o tas darzelis buvo isskirtinis "sveiko maisto" o amaciau, kad akiu dumimas doh.gif

Be to pinigeliai maistui labai mazi verysad.gif nieko mandresnio nesigauna manau is tos sumos verysad.gif
Atsakyti