Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Rasytė"

QUOTE(Dudute @ 2010 01 17, 16:51)
Nu va smile.gif Tai jums tai paprasta mane atskirti iš kitų kaimynių- su dvynukėm ir dar neščia- lauksiu, kol susitiksim kur ir prisistatysit, kad tai jūs  4u.gif

mano dukryte tokia su nemazias zandukais, manau ir jus mus esat mate 4u.gif o siaip butu smagu susipazint, nes tam name daugiau nieko neopazistu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2010 01 17, 19:40)
mano dukryte tokia su nemazias zandukais, manau ir jus mus esat mate 4u.gif  o siaip butu smagu susipazint, nes tam name daugiau nieko neopazistu blush2.gif

Na aš turiu tik vieną spėjimą. Važinėjat su mašina, kurios numeris 300? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2010 01 17, 23:59)
Na aš turiu tik vieną spėjimą. Važinėjat su mašina, kurios numeris 300? biggrin.gif

Tikrai taip 4u.gif
nu va besiguosdama del darzelio ir su kaimynais susipazinau 4u.gif
Atsakyti
ir mes lankom Rasytės "Pelėdžiukų grupę", kaip ir Dudutės panelytės smile.gif
Atsakyti
nu ir ka, siandien pirma diena darzelyje, mazyle pasiliko tokia laiminga, kaip jai ten smagu, net spirgejo kol nurengiau...pakeiciau nuomone apie aukletoja, zinokit ji visai gera, maloni tokia, matyt pirma karta man paciai buvo baimes dideles akys, todel viska per daug sujautrinau. nu ziuresim kaip mums seksis adaptuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2010 01 19, 11:47)
nu ir ka, siandien pirma diena darzelyje, mazyle pasiliko tokia laiminga, kaip jai ten smagu, net spirgejo kol nurengiau...pakeiciau nuomone apie aukletoja, zinokit ji visai gera, maloni tokia, matyt pirma karta man paciai buvo baimes dideles akys, todel viska per daug sujautrinau. nu ziuresim kaip mums seksis adaptuotis 4u.gif

Nu va kaip smagu- darzelis tai tikrai i nauda vaikams. Namuose tiek neuzsiimi su jais, kiek darzely aukletojos. Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2010 01 19, 12:36)
Nu va kaip smagu- darzelis tai tikrai i nauda vaikams. Namuose tiek neuzsiimi su jais, kiek darzely aukletojos. Viskas bus gerai thumbup.gif

nu tikekimes kad viskas bus gerai. po 12 eisiu pasiimt, skambinau aukletojai, tai sake viskas ok, mamos net nepasigedo ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,baisu man tie darželiai,va mes rugsėjo mėn turėtume keliauti,bet aš tik i viena darželi esu u-rašiusi,tai sakė dar ir i aplinkinius užrašyti.Tiek dareželių Šilainiuose,bet kai paskaitau tai man baisu pasidaro blink.gif vienur direktorė bjaurybė,kitur maistas netinkams.Nebežinau i koki dar darželi užrašyti.
Atsakyti
Sveika,

o kuom tau "Rasytės" netinkamas? rolleyes.gif
Atsakyti
na mes jau lyg ir pripratom darzelyje, viskas ten gerai, ir tas maistas normalus, vis pasiziuriu ka vaikai valgo, tai ir vistienos maltinukas, vistienos kotletai, guliasas, zemaiciu blynai, sriubos ivairios, buvo karta ir zuvu pirsteliai...man tai viskas normalu atrodo ax.gif
Atsakyti
[quote=Ingute,2010 02 12, 13:37]
Sveika,

o kuom tau "Rasytės" netinkamas? rolleyes.gif

Na pasiskaičiau,kad daug kam maistas netinkamas ir tt,tai ir suabejojau.Bet po to pagalvojau,kad nebus taip kad visiems gerai.Teks eiti užsirašyti dar ir į šį darželį,bet abejoju ar priims,nes mums rugsėjo mėn i daržiuka reiktu keliauti tai jaučiu eilės kilometrinės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 12 vasario 2010 - 17:13
Na mano viena dukrytė jau pirmokė, darželį lankė nuo 2005 metų, pernai baigė, dabar eina 3-čius metus jau mažoji. Na dėl maisto nei vieno blogo žodžio negaliu pasakyt, niekuomet nei viena menbuvo pasiskundus. O į meniu ir aš užmetu akį, tikrai įvairus 4u.gif
Atsakyti