Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Rasytė"

QUOTE(Dudute @ 2010 04 23, 12:00)
Na sąrašai tikrai nesudaryti. Tiesiog registruojama eilė.dokumentus.

Dekui uz patikslinima mirksiukas.gif Drauge mane ne taip informavo
Atsakyti
Ka zinote apie busimu lopselinuku auklytes.Leisiu dukra nuo rudens.
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 06 07, 17:12)
Ka zinote apie  busimu lopselinuku auklytes.Leisiu dukra nuo rudens.

Suzinojau, kad pateko i Peledziuku gr. 4. Aukletojos-Janusiene ir Mironova. Kas pas jas leido vaikus ir kokia nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 06 08, 10:43)
Suzinojau, kad pateko i Peledziuku gr. 4.    Aukletojos-Janusiene ir Mironova.  Kas pas jas leido vaikus ir kokia nuomone?

mano mergaitė eina į Pelėdžiukus dabar smile.gif mes patenkintos auklėtojomis ir grupe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 06 08, 12:43)
Suzinojau, kad pateko i Peledziuku gr. 4.    Aukletojos-Janusiene ir Mironova.  Kas pas jas leido vaikus ir kokia nuomone?

Viena auklėtoja žiauriai faina, o kita tiesiog dirba savo darbą be entuziazmo ir atsidavimo. Bet gyventi galima. Auklytė nieko, irgi. Bet nuo darželio žodynas ryškiai praturtėjęs visokiais žodžiais: myžnė, apsišikai, dupcė..... Aš gal kiek kitokius vartočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2010 06 08, 13:41)
Viena auklėtoja žiauriai faina, o kita tiesiog dirba savo darbą be entuziazmo ir atsidavimo. Bet gyventi galima. Auklytė nieko, irgi. Bet nuo darželio žodynas ryškiai praturtėjęs visokiais žodžiais: myžnė, apsišikai, dupcė..... Aš gal kiek kitokius vartočiau smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif rimtai???? uoj geras... parsinese is darzelio situos zodelius?? doh.gif lotuliukas.gif nu, naturalu kad pleciasi vaiku akiratis kolektyve, bet ar manai kad cia is aukletoju lupu sitie zodeliai iseina???

man asmeniskai truko informacijos apie mano vaika, situacija grupej -pvz kitu vaiku sergamumas, kontakto su aukletojom , ir paprasciausio silto bendravimo. zodziu ,tikejausi daugiau jaukumo isleisdama savo "leliuka blush2.gif " is namu, o gavosi tiesiog "valdiskas darzelis"... bet taip matyt ir turi buti, nes tai ir yra VALDIKSAS darzelis... doh.gif su sasyskom, spirgais , kolektyvinem slogom ir virusais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija @ 2010 06 09, 10:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  rimtai???? uoj geras... parsinese is darzelio situos zodelius??  doh.gif  lotuliukas.gif  nu, naturalu kad pleciasi vaiku akiratis kolektyve, bet ar manai kad cia is aukletoju lupu sitie zodeliai iseina???

Tai kad iš daželio tai tikrai smile.gif Tik negaliu galvos guldyti, kad auklėtojų įtaka.. Gal ir vaikai, bet man mažai tikėtina...

Klausimas toks iškilo: ar vyksta pas mus darže kokie renginiai. Nesmagu net pro langą žiūrėti- kaimyniniam daržely "Žingsnelis" šią savaitę jau trečia dena kaip vyksta kažkokios šventės- vaikai šoka, linksminasi, o pas mus gal tik kartą esu mačius ir tai ne šiemet... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2010 06 11, 10:28)
Tai kad iš daželio tai tikrai smile.gif Tik negaliu galvos guldyti, kad auklėtojų įtaka.. Gal ir vaikai, bet man mažai tikėtina...

Klausimas toks iškilo: ar vyksta pas mus darže kokie renginiai. Nesmagu net pro langą žiūrėti- kaimyniniam daržely "Žingsnelis" šią savaitę jau trečia dena kaip vyksta kažkokios šventės- vaikai šoka, linksminasi, o pas mus gal tik kartą esu mačius ir tai ne šiemet... unsure.gif

gal jusu langai ne i darzelio puse lotuliukas.gif siaip tai jo, pritariu, esu macius keleta svenciu kai inkilus kele, ir dar roguciu svente, uzgaveniu svente su lauzu ir daugiau nieko nepamenu, nu bet kai pagalvoji kaip nuo vasario menesio gal ir tai nemazai, dar sporto svente buvo viena karta salej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2010 06 15, 12:37)
gal jusu langai ne i darzelio puse lotuliukas.gif  siaip tai jo, pritariu, esu macius keleta svenciu kai inkilus kele, ir dar roguciu svente, uzgaveniu svente su lauzu ir daugiau nieko nepamenu, nu bet kai pagalvoji kaip nuo vasario menesio gal ir tai nemazai, dar sporto svente buvo viena karta salej 4u.gif

Tai va todėl ir laukiau, ka gi kaimynka pakomentuos, kurios langai į mūsų darželio pusę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2010 06 15, 16:24)
Tai va todėl ir laukiau, ka gi kaimynka pakomentuos, kurios langai į mūsų darželio pusę biggrin.gif

as pastebejau kad Zingsnelyje visos sventes buna lauke ir su garsia muzika, o gal musu darzelis tokios aparaturos neturi g.gif as save guodziu kad gal vyksta tos sventes tik ne taip garsiai ax.gif
Atsakyti
nesuprantu, ar jums švenčių kuo daugiau reikia, ar kad vaiku būtų pasirūpinta. Šventes ir patys tėvai gali organizuoti vaikams. Na, o žodyną vaikai atsineša iš namų. Žaidimų metu gali pamatyti viską: kaip šeimos švenčia, kaip kalba, bendrauja... Taigi, darželio paskirtis - padėti tėvams ir ugdyti vaikus, o jūs rašote lyg rinktumėtės nuosavas aukles už kurių darbą tūkstančius mokėsite.
Atsakyti
QUOTE(Nicola @ 2010 06 18, 15:02)
nesuprantu, ar jums švenčių kuo daugiau reikia, ar kad vaiku būtų pasirūpinta. Šventes ir patys tėvai gali organizuoti vaikams. Na, o žodyną vaikai atsineša iš namų. Žaidimų metu gali pamatyti viską: kaip šeimos švenčia, kaip kalba, bendrauja... Taigi, darželio paskirtis - padėti tėvams ir ugdyti vaikus, o jūs rašote lyg rinktumėtės nuosavas aukles už kurių darbą tūkstančius mokėsite.

4u.gif oi ne... ne švenčių aš reikalauju iš darželio. Tiesiog lyginu ką matau. Nesakau, kad mūsų darželis vien todėl yra blogesnis... Visi jie labai panašūs ir vaiko gerovė jame priklauso, mano nuomone, tik nuo auklėtojų smile.gif O dėl žodyno, tai jūs neteisi... Nevartojam mes namie žodžių šūdas, myžnė, dupcė ir t.t. Kaip beje, aš ant vyro nespjaudau ir jis ant manęs... O ir neteigiu, kad taip negali būti ir aš pati atsimenu liežuvį kitiems rodydavau, tiesiog amžiaus tarpsniai- o šis forumas skirtas dalintis patirtimi, kuri ne visada būna maloni rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti