Įkraunama...
Įkraunama...

Brita ir kiti vandens filtrai

Gal kas žinot, kiek litrų vandens gali išvalyt viena "Britos" kasetė?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 05 27, 15:09)
Gal kas žinot, kiek litrų vandens gali išvalyt viena "Britos" kasetė?

siaip tai ta dedama kasete menesiui ... o litrais neparasyta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 05 29, 08:56)
siaip tai ta dedama kasete menesiui ... o litrais neparasyta  unsure.gif

Bet yra skirtumas: gali per mėnesį išfiltruoti 100 litrų, gali ir 300.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 05 29, 19:04)
Bet yra skirtumas: gali per mėnesį išfiltruoti 100 litrų, gali ir 300.

siulau geriau isigyti gera vandens filtra kuri reiks keisti ne greiciau kaip uz pusmecio.Brita kasetes reikia keisti beveik kas 2 savaites , norint kad nepradetu veistis ivairus mikroorganizmai ir bakterijos.kartais is krano bega geresnis vanduonei is Brita filtro.
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 05 31, 23:00)
,,.kartais is krano bega geresnis vanduonei is Brita filtro.

Va, va... mane irgi teip apšvietė, kad jei nepakeiti laiku filtro, tai geri bakterijų kokteilį verysad.gif Tai aš dabar tiesiai iš krano pilu ir dar gyva biggrin.gif
Atsakyti
Isigijau nauja vandens filtra, tiksliau vandens gryninimo sistema smile.gif Pries tai naudojau Brita, bet kai isgirdom kad Britos filtrus reikia keisti dazniau nei karta per men, o taip daznai tikrai niekad nekeisdavau, be to dar pastoviai vyras tysdavo namo mineralini vandeni blokais, tai paskaiciavom ir apsisprendem pasistatyti ta filtra po kriaukle. Sumokejom 1350Lt, bet labai patogu, vietos praktiskai neuzima, atskiras kraniukas, vyras netgi pats sumontavo viska biggrin.gif Keisti filtra reikes po 4000ltr, tai mums cia porai metu uzteks, nors firmoje sake kad 4 asm. seima per metus suvartoja toki kieki biggrin.gif Paziuresim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusska @ 2007 06 01, 13:55)
Isigijau nauja vandens filtra, tiksliau vandens gryninimo sistema smile.gif Pries tai naudojau Brita, bet kai isgirdom kad Britos filtrus reikia keisti dazniau nei karta per men, o taip daznai tikrai niekad nekeisdavau,

Girdėjus ir aš tokių kalbų, bet man vis kirba mintis, ar nebus čia tik rinkodaros pokštai, t. y. dažniau keisi - dažniau pirksi g.gif Kartu tai pasitarnauja ir visokių kitokių „sistemų“ platintojams.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 06 01, 19:25)
Girdėjus ir aš tokių kalbų, bet man vis kirba mintis, ar nebus čia tik rinkodaros pokštai, t. y. dažniau keisi - dažniau pirksi g.gif Kartu tai pasitarnauja ir visokių kitokių „sistemų“ platintojams.

iki tol girdejau ir as iv kalbu,daug domejausi,kadangi mano mazoji daug kam yra alergiska verysad.gif .Kolkas esame labai patenkinti,ir vaizuojant i gamta nereikia pirkalioti vandens,tiesiog prisipili is krano.Manau cia kiekvieno laisve rinktis smile.gif
manau si sistema atsipirks tiek pinigu atzvilgiu tiek sveikatos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusska @ 2007 06 04, 14:48)
iki tol girdejau ir as iv kalbu,daug domejausi,kadangi mano mazoji daug kam yra alergiska verysad.gif .Kolkas esame labai patenkinti,ir vaizuojant i gamta nereikia pirkalioti vandens,tiesiog prisipili is krano.Manau cia kiekvieno laisve rinktis smile.gif
manau si sistema atsipirks tiek pinigu atzvilgiu tiek sveikatos biggrin.gif

Aš šiaip irgi nebrokiju vandentiekio vandens ir iš patikimų šaltinių žinau, kad bent jau Vilniuj jis tikrai nėra prastas. Aš filtruoju tik į arbatinį, nes ilgainiuj prikalkėja.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 06 04, 21:07)
Aš šiaip irgi nebrokiju vandentiekio vandens ir iš patikimų šaltinių žinau, kad bent jau Vilniuj jis tikrai nėra prastas. Aš filtruoju tik į arbatinį, nes ilgainiuj prikalkėja.

manau vilniuj vandens kokybe priklausi ir nuo rajono smile.gif kai gyvenau justiniskese,tai tiek plaukam,odai vanduo tiko,net galiu pasakyt kad ir karts nuo karto atsigerdavau nefiltruoto biggrin.gif bet kai persikrausciau i zirmunus,iskart pajutau pakitimus tiek isoriniam naudojimui,tiek vidiniam.pradejo lyst iv alergijos ne tik man bet ir mano dukrytei verysad.gif
del to teko priimti sprendimus ar pirkaliot ir kiekviena diena tampyt tara,ar tiesiog pasirinkt,kad vandenukas begtu tiesiai is krano,filtruotas ir sveikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusska @ 2007 06 01, 14:55)
Isigijau nauja vandens filtra, tiksliau vandens gryninimo sistema smile.gif Pries tai naudojau Brita, bet kai isgirdom kad Britos filtrus reikia keisti dazniau nei karta per men, o taip daznai tikrai niekad nekeisdavau, be to dar pastoviai vyras tysdavo namo mineralini vandeni blokais, tai paskaiciavom ir apsisprendem pasistatyti ta filtra po kriaukle. Sumokejom 1350Lt, bet labai patogu, vietos praktiskai neuzima, atskiras kraniukas, vyras netgi pats sumontavo viska biggrin.gif Keisti filtra reikes po 4000ltr, tai mums cia porai metu uzteks, nors firmoje sake kad 4 asm. seima per metus suvartoja toki kieki biggrin.gif Paziuresim tongue.gif

mes tai "Senajam Akveduke" pirkom toki pati filtra uz 950 Lt, nu toki kur po kriaukle montuojasi, su atskiru kraniuku isvalytam vandenukui. Cia turbut ivairiose firmose ivairios kainos g.gif , arba tu ne Vilniete, tai gal dar kokias keliones islaidos dasisumavo... nors kai kur girdejau po 3000 Lt pardavineja tokius pat filtrus... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusska @ 2007 06 05, 11:26)
manau vilniuj vandens kokybe priklausi ir nuo rajono smile.gif

Čia tikriausiai daug priklauso nuo konkretaus namo vandentiekio sistemos būklės. Jei ten viskas rūdiję užrūdiję ir puvę perpuvę, tai kokybės nesitikėt. Aš kažkada Švitrigailos g. gyvenau, tai smarvė šalto vandens buvo doh.gif
Atsakyti