Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Kelias į žvaigždes"

QUOTE(Čili @ 2006 12 14, 11:44)
o aš kažkodėl už studijines nebalsuoju niekad blush2.gif akis "užkliūna" už natūraliai nuotaikingų nuotraukų smile.gif

QUOTE(Alaja @ 2006 12 14, 12:08)
Studijines isvis galetu nedalyvaut ax.gif Nebent butu ,,geriausia foto studiju nuotrauka,,konkursas unsure.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Gražios foto, bet natūralumui first.gif
Atsakyti
Tai gal pavardinkit visas nuotraukutes kurios jusu manymu "studijines".... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 14, 14:17)
Tai gal pavardinkit visas nuotraukutes kurios jusu manymu "studijines".... cool.gif

Negi neskiri,kur pozuotos studijoj?
Atsakyti
prašau padėkit,jau rašiau ir admin.,bet negavau ats. verysad.gif Užpildžiau paraišką,sukūriau pavadinimą,įdėjau 325Kb,foto ir paspaudžiau patvirtinti pakeitimus ar kažkas pan,nes pas mane nėra jokios nuododos,kad išsiųsti admin.patvirtinimui g.gif Ką daryt,gal jums taip buvo
P.S.paraiška atsidūrė prie ''neužpildytos'' verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2006 12 14, 14:17)
prašau padėkit,jau rašiau ir admin.,bet negavau ats. verysad.gif Užpildžiau paraišką,sukūriau pavadinimą,įdėjau 325Kb,foto ir paspaudžiau patvirtinti pakeitimus ar kažkas pan,nes pas mane nėra jokios nuododos,kad išsiųsti admin.patvirtinimui g.gif Ką daryt,gal jums taip buvo

Manau atmetė nuotraukytę dėl kažkokios priežasties 4u.gif Turėtum gaut atsakymą iš Aurėjos,ji visada parašo kas negerai. Sėkmės 4u.gif mirksiukas.gif

P.S. Mano kai atsidūrė prie "neužpildytų",buvo atmesta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 14 gruodžio 2006 - 13:59
QUOTE(TITŪŠKA @ 2006 12 14, 13:17)

Paspausti šauktuką.
Atsakyti
jei iškart atsiranda prie neužpildytų, tai reikia patikrinti ar pix ne per daug, turi būti maksimum 640*640 mirksiukas.gif jei gerai pamenu biggrin.gif
jei pabuvus prie nepatvirtintų atsiranda prie neužpildytų, va tada jau galima manyti,kad temos neatitiko ar panašiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 12 14, 12:05)
Negi neskiri,kur pozuotos studijoj?

Skiriu...Bet buna ir tokiu nuotraukeliu kurias pacios mamytes sugamina,kaip fotografuotas kokioj foto studijoij....
"Galbut "studijines as matau tik 3 nuotraukutes..Ir tai nera dauk tokioj galybej.... schmoll.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Ir tai dar sakau neaisku....Nes tikrai buna ir paciu mamyciu su puikiomis idejomis.. :4u:Karatais nereik ne fotografo schmoll.gif ,jai turi gera pati vaizduote biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 14 gruodžio 2006 - 13:46
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 14, 14:39)
"Galbut "studijines

aha sitos studijines. Bet ir jos naturalios, tik pagauti momentai. Juk tokio amziaus vaikai nemoka pozuot, o mamos nuo mazumes ruosia juos modeliukais but, cia va ir kelias i zvaigzdes. Nematau nieko tokio.... kad dalyvauja tookios wub.gif wub.gif foto.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 14, 14:49)
aha sitos studijines. Bet ir jos naturalios, tik pagauti momentai. Juk tokio amziaus vaikai nemoka pozuot, o mamos nuo mazumes ruosia juos modeliukais but, cia va ir kelias i zvaigzdes. Nematau nieko tokio.... kad dalyvauja tookios wub.gif  wub.gif  foto.

Man irgi studijines siuo atveju visai kvepai "keliu i zvaigzdes". Pati norejau tokia deti... tongue.gif
Atsakyti
Šito mažiuko tai man gaila verysad.gif
user posted image

O čia tėtis dalyvauja ? g.gif ar kūdikis ? biggrin.gif
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

Labai faina biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Nelabai supratau kodėl mano vaiko foto irgi nėra tarp "kelio į žvaigždes" unsure.gif paraišką siunčiau nuo pirmadienio bet ji dar vis yra tarp neužpildytų ar nepatvirtintų verysad.gif gal ji ne į temą ... ar per didelė.. na bet aš sumažint labiau nermoku,kaip reikia tai padaryti.. ir negavau iš Aurėjos laiško...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 14 gruodžio 2006 - 15:56