Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Kelias į žvaigždes"

QUOTE(nengamo @ 2006 12 15, 18:24)
Yra supermergaitė,tik apsirengus kitaip mirksiukas.gif  biggrin.gif

Ir aš radau. mirksiukas.gif
Bet mergaitė ne tik graži labai, bet ir puošeiva - modistė; nauja jos nuotrauka taip pat laaabai tinka konkursui , stilinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 16, 18:20)

pirmas variantas buvo kur kas geresnis  rolleyes.gif

O man ir šita graži wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir musu nuotraukyte jau dalyvauja thumbup.gif tik kaip noretusi isgirst kazka gero ar blogo 4u.gif tai zinociau, kad neliko nepastebeta cool.gif
Atsakyti
o musu foto dar nepatvirtino verysad.gif
Atsakyti
Nu su šiuo konkursu man bėda schmoll.gif Įkėliau foto, bet pasirodo šiek tiek per didelė buvo, tai teko sumažinti. Įkėliau vakar, bet šian dar nėr verysad.gif Po to žiūriu, kad man leidžia kelt foto, t.y. supratau, kad mano vakarykštis darbas per niek nuėjo ir foto neįkelta. Vėl šian pabandžiau dieną, bet iki šiol nėra...na gal dar atsiras...
Atsakyti
QUOTE(mama Marija @ 2006 12 16, 23:56)
Nu su šiuo konkursu man bėda  schmoll.gif  Įkėliau foto, bet pasirodo šiek tiek per didelė buvo, tai teko sumažinti. Įkėliau vakar, bet šian dar nėr  verysad.gif  Po to žiūriu, kad man leidžia kelt foto, t.y. supratau, kad mano vakarykštis darbas per niek nuėjo ir foto neįkelta. Vėl šian pabandžiau dieną, bet iki šiol nėra...na gal dar atsiras...

na man tai viskas gerai thumbup.gif nei mazint nereikejo, dar kas blogai buvo schmoll.gif ikele gal po valandos ar dvieju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Marija @ 2006 12 16, 23:56)
. Vėl šian pabandžiau dieną, bet iki šiol nėra...na gal dar atsiras...

jei viskas gerai,tai truputėlį kantrybės ir išvysi savo nuotraukėlę mirksiukas.gif juk moderatoriams irgi reikia išeiginių ax.gif
Atsakyti
o kodel as negaliu savo burbuliuko matyti kur visos foto nuotraukos dalyvaja konkurse? Vat mes o jos ten nera? verysad.gif
stai mes
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2006 12 17, 21:40)
o kodel as negaliu savo burbuliuko matyti kur visos foto nuotraukos dalyvaja konkurse? Vat mes o jos ten nera?  verysad.gif
stai mes

verysad.gif Tai jau dabar turėsi išimti šią burbuliuko nuotrauką iš konkurso verysad.gif
Nes kol nesibaigia balsavimas fotokonkursų taisyklės draudžia prisipažinti, kuri nuotrauka yra tavo. doh.gif

O greičiausiai Aurėja dar nepatvirtino tavo nuotraukos, nes savaitgalį nebuvo prisijungus - visgi savaitgalis, norisi ir jai su šeima pabūti.

Sėkmės ir linkiu surasti nemažiau gražią savo pupulio nuotraukytę konkursui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2006 12 17, 21:40)
o kodel as negaliu savo burbuliuko matyti kur visos foto nuotraukos dalyvaja konkurse? Vat mes o jos ten nera?  verysad.gif
stai mes

tai kad yra... bet juk negalima rodyt kuri tavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2006 12 18, 01:09)
tai kad yra... bet juk negalima rodyt kuri tavo ax.gif

na nezinojo, suklydo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2006 12 18, 00:26)
na nezinojo, suklydo  mirksiukas.gif

tai aš nieko blogo ir nesakau, tiesiog pasakiau kad žinotų ax.gif
Atsakyti