Įkraunama...
Įkraunama...

Kas supaisys tuos turkus?

QUOTE(satin @ 2007 01 04, 14:32)
As tai kazkodel labai i Alanija noriu  blush2.gif tiksliau zinau kodel, bet garsiai negaliu sakyti, nes tuoj baznytines peles suleks ir sues negyvai  lotuliukas.gif

Bičas iš Alanijos galvą susuko? Neapsigauk. Didelė tikimybė, kad tai viso labo tik kurortinis fuflo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 01 04, 13:57)
Bičas iš Alanijos galvą susuko? Neapsigauk. Didelė tikimybė, kad tai viso labo tik kurortinis fuflo irnesakyk.gif

Ne ant tos uzsirove, kad galva apsuktu schmoll.gif Draugei parodziau, tai kliedi, kad i Alanija varyti, be to, pradziai nenoriu didelio surmulio, vienintele mano svajone dabar paguleti ramiai papludimyje tris dienas, o paskui jau ir apie nuotykius pagalvoti galima bigsmile.gif Smurka, jei kada vel uzmatysi nebrangiu bilietu- garsiai rek bigsmile.gif
Atsakyti
satin, iš to, ką prašei vakar išversti, panašu, kad apsukimo procesas jau prasidėjęs tongue.gif Nemažai čia tokių važiavo, ant kurių "neįmanoma užsirauti" hihihi.gif Ne vienai jau ir smegenų praplovimo procedūras atlikusi irnesakyk.gif

Beje, pati buvau atseit iš tų, kurioms "galvų neapsuka". blush-anim-cl.gif Todėl, vadovaudamasi asmenine patirtimi, labai skeptiškai vertinu tokius savęs pervertinimus tongue.gif Gi į Turkiją važiuoji, ne į šiaurės ašigalį. O turkai spagečių kabinimo meną yra įvaldę fantastiškai
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 01 04, 14:40)
satin, iš to, ką prašei vakar išversti, panašu, kad apsukimo procesas jau prasidėjęs tongue.gif Nemažai čia tokių važiavo, ant kurių "neįmanoma užsirauti" hihihi.gif Ne vienai jau ir smegenų praplovimo procedūras atlikusi irnesakyk.gif

Beje, pati buvau atseit iš tų, kurioms "galvų neapsuka". blush-anim-cl.gif Todėl, vadovaudamasi asmenine patirtimi, labai skeptiškai vertinu tokius savęs pervertinimus tongue.gif Gi į Turkiją važiuoji, ne į šiaurės ašigalį. O turkai spagečių kabinimo meną yra įvaldę fantastiškai

Nea, cia kita situacija tongue.gif Uztenka cia jiems makaronus kabinti, sita ir mes sukebam bigsmile.gif O kita vertus, ne vienai papildomas demesys nepakenke, is savo mazutes patirtieszinau, kaip po to sava vyrioka pradedam vertinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 01 04, 15:44)
O kita vertus, ne vienai papildomas demesys nepakenke, is savo mazutes patirtieszinau, kaip po to sava vyrioka pradedam vertinti  wub.gif

Visikai su tavimi sutinku, ir tas galvos apsukimas biski malonu blush2.gif ir tas demesys ax.gif na ir siaip komplimentai thumbup.gif tiesiog tai ieina i atostogu meniu mirksiukas.gif bet gi viska reikia filtruoti, pasidziaugei tais komplimentais ir ate sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiva @ 2007 01 04, 15:35)
Visikai su tavimi sutinku, ir tas galvos apsukimas biski malonu  blush2.gif  ir tas demesys  ax.gif  na ir siaip komplimentai  thumbup.gif  tiesiog tai ieina i atostogu meniu  mirksiukas.gif  bet gi viska reikia filtruoti, pasidziaugei tais komplimentais ir ate sunglasses2.gif

Labai juokiga kai jie taip svaigsta, negi jie mano, kad visos tokios kvailos esam? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 01 04, 17:03)
Labai juokiga kai jie taip svaigsta, negi jie mano, kad visos tokios kvailos esam?  doh.gif

Jie nesvaigsta. Jie tik apsimeta, kad svaigsta biggrin.gif O tam, kad susvaigti paciai, visai nereikia buti kvailai. Teko matyt tiek pavyzdziu, kur "saltos, protingos ir nesvaigstancios" moterys isvyko ten, o grizo visai kitokios, kad nebesuskaiciuociau doh.gif Visokie turkoarabai - donzuanai profesionalai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 01 04, 16:11)
Jie nesvaigsta. Jie tik apsimeta, kad svaigsta biggrin.gif  O tam, kad susvaigti paciai, visai nereikia buti kvailai. Teko matyt tiek pavyzdziu, kur "saltos, protingos ir nesvaigstancios" moterys isvyko ten, o grizo visai kitokios, kad nebesuskaiciuociau doh.gif Visokie turkoarabai - donzuanai profesionalai ax.gif

bet uz tai esat tokios moteros kaip tu ar Smurka, greit i prota atvesit lotuliukas.gif
na pasakysiu kitaip, jie nesvaigsta, o nusisneka, bet tegul, maziau maniskiui reikes lotuliukas.gif
Atsakyti
labai persiprašau, kad ne viską perskaičiau, bet tikiuos kad į temą varau. atvirai pasakius, aš musulmonams alergiška. tokia pasidariau po 5 mėnesių draugystės su vienu iš jų.nesakau, mano ex nėra blogas kaip žmogus - ir valgyt man darė, ir keldavosi penktą ryte vien tam, kad mane į darba nuvezt (ų nors man iki darbo mažiau nei10 minučiu kelio), ir siaip padejo man tikrai nemažai. nu bet kaip norit taip sakykit, bet pas juos visiškai kitoks požiūris į apskritai viską. va pavyzdziui mano ex nuo dvylikos metų maišo Europą, tai galvojau bus perėmęs mūsų pasaulėžiūrą, bet aleik aleik, toli gražu. jei labai kerštingi, ilgai laiko pyktį. moteris jiem - tai baldas - kur pastūmė ten turi ir atrast.... labai savininkiški.. pvz jei man parašydavo bendradarbis sms'ą, maniškis jam perskambindavo arba net nuvažiuodavo į namus ir prigrasindavo, kad tai būtų paskutinis kartas. ne paslaptis, kad jie karštakošiai. porą kartų jo pykčio priepuolio metu vos į kailį negavau. vieną dieną padėjau tam tašką, tačiau jsi dar ilgai mane persekiojo, tipo negali gyvent be manęs. pagaliau aprimo. bet vieną dieną suzinojo, kad aš turiu naują draugą. prasidėjo grasinimai ir man, ir mano draugui. įsilaužė i mano namus ir viską apvertė aukštyn kojom, viską išlaužė, išdaužė ir kaip jis rašė man:"tai tik filmo pradžia". nepaisant to, kad tarp mūsų viskas jau buvo baigta, kai aš įsitaisiau naują liubašniką.........ne kartą esu girdėjus, kad jei kažkuri moteris buvo jo, vadinasi ji jo iki gyvenimo pabaigos. tiksliai nepamenu kurioj mususlmoniškoj šaly vyras turi teisę užmušti savo žmoną, jei ji nuėjo "na lieva"... iš kito pasaulio jie..... užtat dabar kaip vertinu mūsų lietuviukus, tai ojojoi lithuania.gif
Atsakyti
tai sturkai tiket tikra nesamone! ir mes su vyru buvom turkijoj. o kadangi esu liekna sviesiaplauke, mnet is musu santuriu lietuviu sulaukianti nemazai demesio, tai turaki mane ten ne tik kad akimis rijo, bet buvo pasiruose ir nuo vyro nugvelbt. viena gide taip ir pasake mano vyrui- jei kur eini, laikyk zmona uz rankos, kad kas nepavogtu. aplamai tie turakai saldziabalsiai, tik ir iesko moteru, ypac turtingu, nesvarbu kokio amziaus, kad tik pasipelmnytu. nu jie moka prieiti, pakalbeti. pagirti, komplimentu pasakyti. bet tai netikra. tai verslas. neverta jais tiket.
Atsakyti
QUOTE(sytes @ 2007 08 21, 22:09)
tai sturkai tiket tikra nesamone! ir mes su vyru buvom turkijoj.

Mažytis pataisymas. Jūs su vyru nebuvo Turkijoje. Jūs buvote Turkijos kurorte. O tai ne vienas ir tas pats schmoll.gif
Atsakyti
wch, pries keleta metu ir as turejau dusautoja turka... bet gerai kad mergaite siek tiek proto turejau - suoke graziai, zadejo aukso kalnus ir t.t. paskui pasirode ir zmona turis ir vaika, tik kaip visada zmonos kaltos ir jos neleidzia skirtis del vaiko smile.gif turkai tokie zmones - bi tik prisnekint grazia moteri pasirasyt... gi pas ju 70 procentu vyru ir tik 30 procentu moteru - manau tas trukuma sjiems ir spaudzia smegeneles lotuliukas.gif
Atsakyti