Įkraunama...
Įkraunama...

Kas supaisys tuos turkus?

Na ką gi, atgaivinsiu aš primirštą temą...
Kabina mane vienas turkas intensyviai, dirbam kartu ir taip sunku atsilaikyt prieš tuos jo malonius žodelius, tą suokimą.... Kiekvienai iš mūsų malonūs komplimentai, tik kai pagalvoju, kad jis tuos pačius žodžius dar mažiausiai penkiom be manęs sako, tai visai nefaina pasidaro.... Blaivaus proto dar nepraradau, tas žaidimas man visai malonus, jam kiek suprantu irgi... Nu bet baisu, kad visai galvą susuks....
Atsakyti
Svarbiausia, kad neatimtų tas galvos sukimasis sveikos nuovokos.
Aš jau apie turkų merginimo ypatumus galiu disertaciją rašyti.
O MIAŠKOS teiginimas pritarčiau iš dalies. Tam tikra dalis tikrai svajoja per vestuves prasiskinti kelią į išsvajotąjį Vakarų pasaulį. Tik, deja, Lietuva į tą sąvoką nepatenka, nes daugelio supratimu - čia vis dar Rusija
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 11 18, 15:14)
Svarbiausia, kad neatimtų tas galvos sukimasis sveikos nuovokos.
Aš jau apie turkų merginimo ypatumus galiu disertaciją rašyti.
O MIAŠKOS teiginimas pritarčiau iš dalies. Tam tikra dalis tikrai svajoja per vestuves prasiskinti kelią į išsvajotąjį Vakarų pasaulį. Tik, deja, Lietuva į tą sąvoką nepatenka, nes daugelio supratimu - čia vis dar Rusija

nu tai man ir baisu, kad jos neprarasčiau, tos nuovokos...
pagunda leistis suviliojamai - didžiulė, nu bet konservatyvus auklejimas ir po to būsiančios moralinės kančios - garantuotos smile.gif Smurka, pasakyk, ar jie verti to? na, kad ir paprasčiausio malonumo, be jokių įsipareigojimų? tongue.gif ax.gif
Ir dar pastebėjau, jei tik leidžiu jam kabinti man makaronus, klausau jo įdėmiai, tai tas jo įkarštis po kurio laiko atvėsta, jei tik nors kokią dieną ar dvi apsimetu kad man nebeįdomu, jis vėl kaip naujos įkvėpimo bangos pagautas suokia...
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2005 11 18, 15:39)
Smurka, pasakyk, ar jie verti to? na, kad ir paprasčiausio malonumo, be jokių įsipareigojimų? tongue.gif  ax.gif

Na, su moterimis apsieiti jie moka. Jei nori sužinoti daugiau, tai tik prie alaus bokalo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 11 18, 15:45)
Na, su moterimis apsieiti jie moka. Jei nori sužinoti daugiau, tai tik prie alaus bokalo tongue.gif

Na, kad suvilioti ir apsieiti moka, tai tą jau supratau ax.gif
O daugiau sužinoti aišku kad noriu, bet gali būt jau vėlu, kai galėsiu su tavim alaus išgert - mat LT būsiu greičiausiu atveju po poros savaičių tik sad.gif verysad.gif
Atsakyti
nuo ko nuo ko bet nuo turku bekt kuo toliau blink.gif blink.gif blink.gif jie domisi moterimi tol kol pilnai jos negauna cool.gif laksto paskui kiekviena sijona, bet tai daro labai net subtiliai...zodziu dirbau su turkais ir maciau visa n ju grupe ir labai skirtingi ir su aukstaisiais ir tik viduriniu ir net nebaige nieko, ir jauni ir jau pagyvene...tikrai, sneka taip graziai kad taip tikriausiai nieks nemoka(nebent italai) o vat, jei isiciklina tai jau siekia iki isprotejimo bet vis tiek jeic jau pasirasai, tai zinok kad jau jis tave laikys savo nuosavybe...
na kaip jau cia nority, bet, pasitusavot kaip meiluzei jie nerealus bet neduok Dieve isimylesi blink.gif ojojoj...geriau toliau nuo grieho
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2005 11 18, 21:34)
nuo ko nuo ko bet nuo turku bekt kuo toliau blink.gif  blink.gif  blink.gif  jie domisi moterimi tol kol pilnai jos negauna cool.gif  laksto paskui kiekviena sijona, bet tai daro labai net subtiliai...zodziu dirbau su turkais ir maciau visa n ju grupe ir labai skirtingi ir su aukstaisiais ir tik viduriniu ir net nebaige nieko, ir jauni ir jau pagyvene...tikrai, sneka taip graziai kad taip tikriausiai nieks nemoka(nebent italai) o vat, jei isiciklina tai jau siekia iki isprotejimo bet vis tiek jeic jau pasirasai, tai zinok kad jau jis tave laikys savo nuosavybe...
na kaip jau cia nority, bet, pasitusavot kaip meiluzei jie nerealus bet neduok Dieve isimylesi blink.gif  ojojoj...geriau toliau nuo grieho

Nu nebūtum parašiusi, kad dirbai su jais, tai sakyčiau, kad varai čia briedą totalų ir lietuvaites klaidini iš esmės tongue.gif
Parašyčiau daugiau, bet diedas, kaip tyčia, snapą įsmeigė į mano rašlivas kaip tik šiuo metu mad.gif
Atsakyti
Smurka, gal jau dabar daugiau gali parasyt? ax.gif
Atsakyti
Tai ką, esminis dalykas yra tas, kad turkai labai gerai žino, kad moterys myli ausimis. Todėl moteris jiems ir nuostabi gėlelė, ir roželė, ir meilė amžinoji, jie apie savo mylimąją galvoja ir sapnuose, ir net maldose. Žodžiu, susikaupia visą arsenalą grožybių ir čiulba jas visais įmanomais būdais.
Kitas esminis turkų bruožas yra tas, kad jie yra nesvietiški melagiai. Todėl visa tai, ką jie sakė tau, sakė ir kitai. Bet meluoja jie ne tik kalbėdami apie meilę, jie meluoja visur ir ne tik turistams, bet ir vieni kitiems.
Trečias dalykas. Duosiu tau į asmeninę vieną nuorodėlę ir pakviesiu tave prisijungti prie mūsų turkomanių šaikos. Ten viską apie tą trečią dalyką ir sužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ir mano draugei taip pat teko patirti turku "meile" ax.gif
Šią vasarą darbo reikalais lankėmės Marmaryje ir parsivežėme 2 bėdas:) Aš susipažinau su ale "kolega" žurnalistu kažkokiu atseit visoj Turkijoj žinomu laidų vedėju, kuris jau pirmą pažinties vakarą pasakė "let`s go to my hotel" (tipo einam i mano viešbutį), o draugė patiko vienam turkui gidui. Abu jie iki šiol ramybės neduoda:)

Kas baisiausia (pritariu visoms) kad turkai tik šneka. Vadina gyvenimo meile ir pan. Bet visiškai nieko nedaro. Siūlo tik bilietus i Turkiją nupirkti ir jo laidą su juo kartu vesti vacation4.gif

Kaip viskas būtų, jei sutikčiau nežinau, bet to daryti tikrai nežadu protest.gif
Atsakyti
vasarą teko būti Briuselyje, visos mažos parduotuvėlės ten priklauso turkams. Perki kaažką, klausia iš kur. Ooooooo sako, pretty girls and basketball. Tada ar geriau-come to live here, we can have children together.
Ir taip beveik kiekvienoje parduotuvėlėje.
Pliusas-pigiau apsipirkau biggrin.gif biggrin.gif , minusas- tebegyvenu čia
Atsakyti
NU NIEKO BLOGO JIE NAPADARYS - TIK "GERO"!

Kaip pas nieka kita labai islavejas instinktas - apvaisinti kuo daugiau pateliu.
Nu ir ko noret is vyru, kuriu kraujyje - patriarchatas.

BET KOKIU ATVEJU - NE VIENAS VYRAS NEISKAUDINS MOTERS JEI JI PAPRASCIAUSIAI TO NELEIS.

BUKIT PROTINGOS!
Atsakyti