Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Tikra @ 2007 06 21, 18:06)
Kiek nudepiliavo? Viska?, t.y. ir subiniuka? blush2.gif

Na ne, viską tik iš priekio biggrin.gif
Atsakyti
[/quote]

O tu matei filmuka kurio nuoroda kitoje temoje apie depiliacija? Na dabar man pagaliau aisku kaip viska isdepiliuoja bigsmile.gif tik abejoju ar istverciau. tai jau tikrai anksciau laiko pagimdyciau nestuke.gif O ir padetis tokia, kaip is filmu suaugusiems blush2.gif vienu zodziu ir juokinga, ir baisu ir, deja, reikalinga. tai jums va butent taip viska ir nudepiliuoja? jau tikriausiai uzknisau su tuo klausimu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš pati epiliatorium kojas ir pažastis, o bikini skauda juodai.Rankas skutu, nes jezau, kad ir kaip steriliai, vis tiek pūlinukai atsiranda, kai atauginėt pradeda. Nežinau, ką daryt.O su epiliatorium taip gerai buna-lygu ir švelnu, bet kodėl tie pūlinukai atsiranda? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 21, 19:21)

O tu neprasei, ar tiesiog "ten" nenori pešti? Zinau, kad daug kur to nedaro... tik nezinau - cia kosmetikiu kompleksai, ar kas? g.gif Greiciausiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikra: 21 birželio 2007 - 20:29
QUOTE(Tikra @ 2007 06 21, 21:28)
O tu neprasei, ar tiesiog "ten" nenori pešti? Zinau, kad daug kur to nedaro... tik nezinau - cia kosmetikiu kompleksai, ar kas?  g.gif  Greiciausiai...

Na aš sakiau, kad noriu "pilnos depiliacijos". Bet kaip paaiškėjo, ne viską nupešė blush2.gif biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2007 06 21, 21:28)
O tu neprasei, ar tiesiog "ten" nenori pešti? Zinau, kad daug kur to nedaro... tik nezinau - cia kosmetikiu kompleksai, ar kas?  g.gif  Greiciausiai...

Nu nežinau, depiliuojuosiu pas meistrę ne pirmą kartą, nupeša viską. Tik spėk keisti pozas ax.gif . Šiandien irgi grįžau graži blush2.gif, dar ir svarovskiukų prisegė biggrin.gif . Tik va, blin, galėtų prieš tai narkozę duoti verysad.gif . Skauda. Man skaudžiausia kol išplėšia iš šonų. Iš subiniuko neskaudžiausia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lilly @ 2007 06 21, 19:36)

Na, tik iš priekio nelabai įsivaizduoju g.gif, juk plaukučiai auga ne tik priekyje blush2.gif

QUOTE(Juračiuks @ 2007 06 21, 20:15)
Rankas skutu, nes jezau, kad ir kaip steriliai, vis tiek pūlinukai atsiranda,

Vat aš niekad rankų nedipiliuodavau, šiandien meistrė pareiškė, kad manosios apžėlusios kaip pas mešką blink.gif . Bet pabijojau, neplėšiau nuo ranjų plaukiukų, juolabiau, kad vyrui jie labai patinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 21 birželio 2007 - 22:41
QUOTE(Elina @ 2007 06 21, 23:44)
Nu nežinau, depiliuojuosiu pas meistrę ne pirmą kartą, nupeša viską. Tik spėk keisti pozas ax.gif . Šiandien irgi grįžau graži blush2.gif, dar ir svarovskiukų prisegė biggrin.gif  . Tik va, blin, galėtų prieš tai narkozę duoti verysad.gif . Skauda. Man skaudžiausia kol išplėšia iš šonų. Iš subiniuko neskaudžiausia ax.gif
Papildyta:

Na, tik iš priekio nelabai įsivaizduoju g.gif, juk plaukučiai auga ne tik priekyje blush2.gif
Vat aš niekad rankų nedipiliuodavau, šiandien meistrė pareiškė, kad manosios apžėlusios kaip pas mešką blink.gif . Bet pabijojau, neplėšiau nuo ranjų plaukiukų, juolabiau, kad vyrui jie labai patinka blush2.gif

Tai va, kad aš buvau pirmą kartą blush2.gif Tai turbūt nenorėjo per daug gąsdinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 06 20, 22:03)
tikiuosi kita karta bus mazesnis skausmas  ax.gif

nė velnio verysad.gif , kaskart man taip pat skauda. Tiesiog būna dienos, kai aš jautresnė skaumui, tada ir antakius pešiojant labiau skauda. Bet kaip numatyt tą dieną, kai yra mažiausias jautrumas unsure.gif ?

QUOTE(Mona187 @ 2007 06 20, 22:40)
Valandą sugaišau, kitaip ir būti turbūt negalėjo.

blink.gif kiek ilgai g.gif . Man bikini depiliuoja apie 10-15 min, dar 15 minučių dailina ( jau be skausmo), puošia, vieną kitą plaukelį pincetu išrauna unsure.gif
Atsakyti

mažiausiai skauda po mėnesinių, kažkas čia sakė, kad reikia savaitės palaukti ir tada depiliuotis smile.gif o jautriausia manau prieš mėnesines...
Atsakyti
QUOTE(pleksne=D @ 2007 06 22, 00:33)
mažiausiai skauda po mėnesinių, kažkas čia sakė, kad reikia savaitės palaukti ir tada depiliuotis smile.gif o jautriausia manau prieš mėnesines...

Ir dar, man kosmetologė sakė, kad depiliuojant vašku po mėnesinių plaukeliai lėčiau atauga smile.gif
Atsakyti
ale šito nežinojau, geras wink.gif tai va moterys, depiliuojat tik po mėnesinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2007 06 21, 20:28)

nu blin man tai VISKA - ir is priekio ir is nepriekio - kaip gali ten palikt?
Atsakyti