Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Man irgi jau pasireiškė šalutinis depiliacijų poveikis - vietomis pradėjo berti, tokie maži raudoni spuogiukai, kai kur dar su baltom viršūnėlėm doh.gif verysad.gif Ką daryti, kaip gelbėtis? Kuo tepti?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 22, 18:47)
Man irgi jau pasireiškė šalutinis depiliacijų poveikis - vietomis pradėjo berti, tokie maži raudoni spuogiukai, kai kur dar su baltom viršūnėlėm doh.gif  verysad.gif Ką daryti, kaip gelbėtis? Kuo tepti?

hmm net nzn, gal pabandyk ramunėlėm kokiom paplaut... ar nespiritiniu dezinfekavimo skysčiu papurkšt mastau.gif
Atsakyti
O gal tiktų patept kremu po skutimosi? Jis stabdo uždegiminius procesus ir ramina sudirgintą odą. Gal pabandyti? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

pamaniau pasidalinsiu ir as savo patirtim sioje srityje, kaip ten bebutu, bet jau antri metai raunu kas 4 sav viska, iskyrus didziaja dali nugaros ir pilvo, nu ir aisku gavlos.
QUOTE(ašei @ 2007 06 20, 21:20)
o man atrodo, kad prieš depiliaciją turėtų būti privaloma narkozė, nes vos ištvėriau pažastų depiliaciją, tai apie bikinį net negalvoju, neįsivaizduoju, kaip jūs merginos ištveriate  fear.gif

Man tai sakyciau pagal skausma butu tokia eile:
labiausiai skaida usiukus, tada pazastis, o tada jau bikini. Rankos bei kojos tai baika.

QUOTE(Azazella @ 2007 06 21, 10:58)
is asmenines patirties galiu tiek pasakyti - po intymiosios vietos isravejimo geriau mautis naujas kelnaite, t.y. ta diena dar nedevetas, jokiu sintetiniu, tik medvilnines, is ne stringus visokius, o geriausia sortukus.
Namuose is karto nusiimti viska, su chalateliu pavaikscioti, kad kuo maziau rubai trintusi, pasipurksti bespiritiniu dezinfektoriumi kokiu nors, vaistines pasiteirauti, patars ka nusipirkti.
Jokiu ciupinejimu pirstais ir t.t
Dvi dienas reik labai rupestingai palaikyti svara depiliuotose vietose.
Rezultatas- berimu niekada neturejau.

na pati tai nepriekaiskingai tvarkingai elgiesi, pagritina.
As paprastai nieko tokio ypatingo nedarau. Grizus dar su vaikisku aliejuku nusivalau likusi vaska (buna kad toks trupinelis lieka), tada nusiprausiu su intymios higienos muilu ir viskas. Ir ciupinet galima, ir su vyru paisdykaut...na jokiu problemu.

QUOTE(Dasha @ 2007 06 22, 17:33)
nu blin man tai VISKA - ir is priekio ir is nepriekio - kaip gali ten palikt?

as kai turiu laiko ir noro, pries eidama depiliuoti ka nors issipesioju (su pincetu) pav playboy zuiki ar sirdute ar vysnaites...na pagal nuotaika, o tada kas lieka nuima per depiliacija. o tada jau ir vaizdas yra...patikekit manim...vertas grieko lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūtė @ 2007 06 22, 20:30)

as kai turiu laiko ir noro, pries eidama depiliuoti ka nors issipesioju (su pincetu) pav playboy zuiki ar sirdute ar vysnaites...na pagal nuotaika, o tada kas lieka nuima per depiliacija. o tada jau ir vaizdas yra...patikekit manim...vertas grieko lotuliukas.gif  ax.gif

blink.gif su pincetu? Nualpčiau. Tu labai kantri blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 21, 23:48)
nė velnio verysad.gif , kaskart man taip pat skauda. Tiesiog būna dienos, kai aš jautresnė skaumui, tada ir antakius pešiojant labiau skauda. Bet kaip numatyt tą dieną, kai yra mažiausias jautrumas unsure.gif ?
blink.gif  kiek ilgai g.gif . Man bikini depiliuoja apie 10-15 min, dar 15 minučių dailina ( jau be skausmo), puošia, vieną kitą plaukelį pincetu išrauna unsure.gif

O kur cia su "Svarovskiais" puosia? ir as noriu. Nes depiliuoja tai puikiai maniske, tik spek pozas keist, kaip tu teisingai pasakei. Palieka tik siara juostele prieky, o visur kitur ne plaukelio. Liuks. Bet "svarovskiu' ji nesiule. O noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 22, 23:44)
blink.gif  su pincetu? Nualpčiau. Tu labai kantri blink.gif

merginos ar jus bandet, kad taip sakot? nes visai neskauda... bent jau kas bande negirdejau, kad peiktu thumbup.gif as ir taip darau.. apipesioju figura ir pabaigiu su vasku bigsmile.gif
Atsakyti
Štai ką noriu pastebėti blink.gif Jei jau ką nors rekomenduojam, bei nurodom elektroniį šaltinį, tai dėkim ir pilną nuorodą (su http), kad paspaudus ant jos iškart būtų galima pažiūrėti informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, as irgi noriu brangiausiajam savo staigmena padaryti, bet niekaip neissirenku salono Vilniuje - kad ir kaina lb nesikandziotu, ir kokybe butu, tai yra - dezinfekcija ir kiti privalomi dalykai.. o jus buvot, giriates, kad gerai, o kur ir kokios kainos, tai nepasakot.. ax.gif
prie to paties galvoju ir kojas nusipest, kad paciai su epiliatorium vargt nereiktu blink.gif

taigi, mergaites, jei pakonkretinsit, busiu pati laimingiausia issirinkdama salona su rekomendacijom lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
siandiena pirma karta nusidepiliavau bikini. visiskai plikai, nors kosmetologe ispejo, kad anot ginekologu geriau palikti juostele... depiliavausi Vilniuje BOA salone Jogailos g. kainavo 80 lt. kosmetologe superine faina , prapliurpem visa laika ir ji dar mane drasindavo ir girdavo, kad as saunuole, kad dydvyre, kad jau nebedaug liko... smile.gif na skaudejo tai faktas, bet ko del to grozio nepadarysi...
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 06 18, 15:35)
Parasykit tiksliai kaip tas elastinis vaskas vadinasi

laukiu pavadinimo
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 06 30, 16:00)
laukiu pavadinimo

tai kad deficitu jis patapo g.gif
Atsakyti