Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo salonai

O gal kas darėtės tattoo Modus studijoje, Vilniuje rolleyes.gif Kaip ten kainos ir kokybė? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2007 09 08, 22:03)
O gal zinot kur kaune koki saloneli.Nebutinai turi but garsus.Paprasciausiai noriu kad kokybiskai viska atliktu.Tik nezinau kur noriu tatuiruotes ax.gif

pasikartosiu www.teotattoo.lt 4u.gif
Atsakyti
Nu ,,pavarėt" jūs su tais drugeliais... o aš tik apie drugelį ir galvoju doh.gif
Tikrai net nepagalvojau, kad asocijuojasi su k.... doh.gif
Man kaip tik asocijuojasi su trapumu, spalvų žaismu, lengvumu..., o čia unsure.gif
Bet vis tiek darysiu spalvotą drugelį thumbup.gif lotuliukas.gif nes man gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2007 09 16, 14:27)
Nu ,,pavarėt" jūs su tais drugeliais... o aš tik apie drugelį ir galvoju  doh.gif
Tikrai net nepagalvojau, kad asocijuojasi su k....  doh.gif
Man kaip tik asocijuojasi su trapumu, spalvų žaismu, lengvumu..., o čia  unsure.gif
Bet vis tiek darysiu spalvotą drugelį  thumbup.gif  lotuliukas.gif nes man gražu  smile.gif

aisku darykis,dar ko, man irgi patinka drugeliai ir neatsisakyciau jo del tokiu paistalu, o jei kas ir pagalvotu,kad va ji k...,tai dzin, tegu galvoja ka nori,svarbu ka as apie save galvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELZA @ 2007 09 16, 13:48)
aisku darykis,dar ko, man irgi patinka drugeliai ir neatsisakyciau jo del tokiu paistalu, o jei kas ir pagalvotu,kad va ji k...,tai dzin, tegu galvoja ka nori,svarbu ka as apie save galvoju  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi kai nuejau darytis tatoo, is karto paprasiau dviejuose vietose...bet man taip nepadare, sake ateiti kita karta antrai... smile.gif
o kodel tai nezinau... g.gif taip ir nenuejau antram kartui, o praejo puse metu! noreciau labai mazytes, tokio simboliuko...toje vietoje kur prasideda uzpakaliukas, toje duobuteje. dabar turiu simboli ant nugaros virsutines dalies, prasideda ant kaklo ir baigiasi ties liemenuko susegimu (didele!)
Atsakyti
O as tai kazkaip nenoriu savo kuno dabinti piesiniais, man tai negrazu blush2.gif
Atsakyti
Labai noriu tatoo,bet bijau skausmo blush2.gif Gal pries darant kokiu raminanciu ar nuo skausmo vaistu isgert g.gif As nugaros apacioje noreciau,gal kas daretes ir galetumet papasakot ar labai skauda ax.gif
Atsakyti
Kitą savaitėlę jau darysiuos, tad parašysiu ar l. skaudėjo biggrin.gif
Sako labiausiai skauda kai spalvina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 09 19, 11:52)
noreciau labai mazytes, tokio simboliuko...toje vietoje kur prasideda uzpakaliukas, toje duobuteje. dabar turiu simboli ant nugaros virsutines dalies, prasideda ant kaklo ir baigiasi ties liemenuko susegimu  (didele!)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
as savo tatuiruote pries savaite su puse pasidariau. Mylimo zmogaus pirma vardo raide, o ant jos nutupes drugelis. Drauges sake, kad drugelliai labai nuvalkiota, bet kai pamate, tai atrodo nemazai is ju pasake, jog graziai atrodo. siaip, dariausi drakono zenkle, ten kolektyvas labai malonus ir nuolaidu issidereti galima smile.gif
Beje, sake, jog labai retai ateina zmones, kurie darosi antruju pusiu raides ar pilnus vardus.
Dariausi toj vietoj, kur dazniausiai apendicitas buna. Na, virs kelnaiciu linijos. skaudejo tai tikrai, bet iskenciau smile.gif Skausmas vertas rezultato smile.gif))
Atsakyti
Aš jau ir su drugeliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Skausmas vertas rezultato thumbup.gif
Atsakyti