Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo salonai

Sveikos merginos ir as uzsimaniau,turejiu du norus iki gimtadienio geguzes vidurio smile.gif isidurti auskara i liezuvi ir pasidaryti tatoo tai auskariuka turiu liko tatoo:) tik niekaip nenusprendziu kurioj vietij graziau,bijau kad po keleto metu kai tarkim reikes teketi ta tatuiruote man nemaisytu gal galit patarti?smile.gif
Atsakyti
mane taip pat labiausiai nuo tatoo stumia, kad nezinia ka reikes ateityje dirbti ar kaip tu sakai teketi blush2.gif gal tada pasirinkti tik maza tatoo kokioje mazai matomoje vietoje, bet esu tiek is draugu prisiklausius kad pasidarius viena norisi ir kitos, bijau kad nesusirgciau biggrin.gif

siaip drauge pasidare labai grazia tatoo pas meistre Ingrida, Siauliu salone Mad Factory 4u.gif jei darysiuos tai tik pas ja 4u.gif
Atsakyti
turiu jau 5 metai ant menties.labai bijojau skausmo-bet visai pakenčiama.galvojau bus baisiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki 4u.gif
noriu darytis tatoo. zinau kad Undinej tikrai super daro. tik po to incidento su kazkokiais negerais dazais labai baisu eiti ten. o gal jau jie susitvarke ir nusipirko normaliu dazu? g.gif
labai noriu pasidaryt tatoo kol dar vasara neatejo.
pasidalinkit ziniom jei kas nors ka nors zinot smile.gif
o gal dar Kaune yra kokiu geru salonu, kuriuose graziai ir kokybiskai daro? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(belinda666 @ 2008 04 17, 18:13)
Sveikos ir sveiki 4u.gif
noriu darytis tatoo. zinau kad Undinej tikrai super daro. tik po to incidento su kazkokiais negerais dazais labai baisu eiti ten. o gal jau jie susitvarke ir nusipirko normaliu dazu? g.gif
labai noriu pasidaryt tatoo kol dar vasara neatejo.
pasidalinkit ziniom jei kas nors ka nors zinot smile.gif
o gal dar Kaune yra kokiu geru salonu, kuriuose graziai ir kokybiskai daro? biggrin.gif

sveika 4u.gif
manau velokai suplanavai toki dziaugsma sau pasidaryti, nes pas gera meistra eilute visada yra, o ir gija jos ilgokai... nemanau kad patiks tau per vasara su neuzgijusia tatoo vaikscioti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mecia: 20 balandžio 2008 - 16:32
Labuka, norejau paklausti ar meistrai daro personalius eskizus? Ar reikia jau tureti?
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 04 20, 16:30)
sveika 4u.gif
manau velokai suplanavai toki dziaugsma sau pasidaryti, nes pas gera meistra eilute visada yra, o ir gija jos ilgokai... nemanau kad patiks tau per vasara su neuzgijusia tatoo vaikscioti unsure.gif

tai nori pasakyt, kad dabar pasidarius per vasara neuzgis blink.gif doh.gif
blyn reik skubiau suktis ir uzsiregistruoti pas meistra unsure.gif
Atsakyti
nu va suzinojau , kad pas teo mano norima tatoo kainuos apie 100-120 lt
ir jau parasiau kad noriu uzsiregistruoti...
uch ... zinokit radejo viskas virpeti man jau bigsmile.gif pagaliau... kazkas pajudejo mano svajones link.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 05 15, 13:41)
tai nori pasakyt, kad dabar pasidarius per vasara neuzgis  blink.gif  doh.gif
blyn reik skubiau suktis ir uzsiregistruoti pas meistra  unsure.gif

supranti tau gali tiesiog iki vasaros nespeti visiskai neuzgyti... gali sukelti kokiu nepatogumu, nes slapinti negalima ir siaip is pradziu pasaugoti reikia mirksiukas.gif bet siaip cia kiekvienai individualiai, gal tau daug greiciau uzgis ir turesi grazu dziaugsmeli 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kita @ 2008 04 24, 19:15)
Labuka, norejau paklausti ar meistrai daro personalius eskizus? Ar reikia jau tureti?

geri meistrai tikrai daro mirksiukas.gif mano draugei is viso is atsinesto paprasto paveiksliuko padare...
Atsakyti
oi ir susipainiojau dabar... tai kur geriau ta tattoo darytis pas rama ar drakono zenkle???? g.gif g.gif g.gif va pvz mano daruge pasidare drakono zenkle. tai jai labai patiko, va vienos norejo, kai pasidare viena tai prisizadejo sau ir kita pasidaryt, nes labai jau patiko 4u.gif tai ji apie ta drakono zenkla gerai atsiliepia. ir dar vienas drauges daresi DZ tai patiko, sake, ten daro geriausiai. smile.gif bet va cia prisiskaiciau, kad ir ramas daro gerai smile.gif tai kuris gi geriau??? rolleyes.gif gal pvz kuri nors ir jusu daresi ir ten ir ten, tai kur tada geriau??? g.gif nu mano cia pirma tattoo, ilgai laukta, galvota ir pagaliau, greitai leksiu su vejeliu pasipuosti thumbup.gif wub.gif oj kaip smagu wub.gif tik va patarkit kuri galit, kur cia geriau g.gif visgi ramas ar DZ ???? g.gif
as noriu ant pedos daryti wub.gif o kaip ten gija? ilgai, ne? nes gi reikia ir vaikscioti ax.gif
Atsakyti
Pati turiu dvi tattoo (abi darytos Undinėj), iš savo patirties galiu pasakyti- vienos neužtenka smile.gif Noriu dar vienos, bet MB neleidžia lotuliukas.gif Esu skausmo fobikė, drebėjau kaip epušės lapas, bet be reikalo- skausmo nulis, kartais tik pakutendavo...

Apie gijimą įdomiai čia pas jus paskaičiau, kad ilgai gyja. Taip, ilgai gyti gali jei organizmas šposus krečia, t.y. alergija, bėrimai, netinkama priežiūra ir pan. Abu piešinėliai man užgijo per savaitę laiko (viena daryta gūdžią žiemą, kita- vasaros pradžioje). Taip ir turi būti, nes čia gyja pats šašas, jis turi pats nusilupti, jokiu būdu tik lupinėti negalima. Atsargiai paplaudavau su muilu, nusausindavau, patebdavau drėkinamuoju kremu (visgi ten šašas užsidėjęs) ir užklijuodavau, kad nesitrintų į rūbus/batus. Viską dariau kaip man sakė, problemų nebuvo. Manau čia svarbiausi dalykai yra salono išsirinkimas, piešinėlio, kūno vietos pasirinkimas ir didelis noras smile.gif
4u.gif
Atsakyti
prasidejo 5 gyjimo diena.... atrodo gyja normaliai... na bet niezti.... oi atrodo jau kaip pasikasyciau.... uch biggrin.gif bet ranka nekyla to daryti aciu dievui biggrin.gif
Atsakyti