Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo salonai

QUOTE(eglincia @ 2007 01 07, 13:52)
ziurejau ramo alerija irgi faina labai www.ramastattoo.lt  thumbup.gif

ahaaaa ohmy.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 01 07, 13:25)
drinks_cheers.gif jei su auskariukais bedu turi, tai tattoo man atrodo, pavojingesnis dalykelis  unsure.gif

as irgi esu pasidarius, kad ne kiekvienam paprastam mirtingajam matytusi. bet vat dabar labai labai noriu ant kojos. virs kauliuko  rolleyes.gif

Mexica, tas adresiukas neatsidaro. raso, neteisingas adresas.  verysad.gif

persiprasau labai blush2.gif As per skubejima vis kokia viena kita raide praleidziu blush2.gif Bet matau jau radot kur tenkas ir kaip smile.gif

Man ten vienos paneles netoli bikini zonos padaryta gulinti roze (per visa apatine pilvo dali) taip nerealiai atrodo thumbup.gif Gaile nesiryzciau tokiai didelei tattoo, bet siaip atrodo fantastiskai thumbup.gif
Atsakyti
man drauges sake,kad ant ausu tu tashku ten nepasiektu,nes tik tai kaip perduria tada pasizeidzia,o cia tik po oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 01 07, 13:47)
na as nesu prie drasiuju,bet man taip graziai atrodo...galvojau i ausi daug auskaru prasivert,man labai graziai zvilga,bet kai prisiminiau visas savo bedas su ausim,kazkaip nustojau apie tai galvoti...

sakai nesi prie drasiuju? biggrin.gif oho ,paziurek kaip tave visos " i prota" bando atvesti del tos tatuiruotos ausies lotuliukas.gif Manau, tai labai originalu thumbup.gif As labai zaviuosi tokiais zmonemis ,kurie nebijo ishsiskirti is pilkos mases.SAUNUOLE! Esu anglijoje maciusi pas mergina ant ausies buvo istatuiruota roze,man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 01 08, 13:21)
sakai nesi prie drasiuju? biggrin.gif oho ,paziurek kaip tave visos " i prota" bando atvesti del tos tatuiruotos ausies lotuliukas.gif Manau, tai labai originalu thumbup.gif As labai zaviuosi tokiais zmonemis ,kurie nebijo ishsiskirti is pilkos mases.SAUNUOLE! Esu anglijoje maciusi pas mergina ant ausies  buvo istatuiruota roze,man labai patiko  thumbup.gif

biggrin.gif

man grazu paziuret, bet pati nedrisciau to padaryt. be to, juk nzn kur viena diena atsidursi, ir gal ta nelabai tinkamoj vietoj padaryta tattoo sugadins koki reikaliuka unsure.gif na, nelabai isivaizduoju uzimancios aukstas pareigas pvz kokios vadoves su tatuiruota ausimi unsure.gif

pakalbejau kaip davatka, ane doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif

na, tik noriu pasakyt, kad tikrai reikia drasos tokiam zingsniuj. o siaip tai aisku, originalu, grazu ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
kaip noreciau ir as tatoo wub.gif kiek pas ta ramastattoo kainuoja? sakykima dvi mazytes tatuiruotytes...
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 01 08, 13:21)
sakai nesi prie drasiuju? biggrin.gif oho ,paziurek kaip tave visos " i prota" bando atvesti del tos tatuiruotos ausies lotuliukas.gif Manau, tai labai originalu thumbup.gif As labai zaviuosi tokiais zmonemis ,kurie nebijo ishsiskirti is pilkos mases.SAUNUOLE! Esu anglijoje maciusi pas mergina ant ausies  buvo istatuiruota roze,man labai patiko  thumbup.gif

nu wat tiesa sakai,tada kas mana teiti butu nezinia.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 01 08, 16:28)
kaip noreciau ir as tatoo  wub.gif  kiek pas ta ramastattoo kainuoja? sakykima dvi mazytes tatuiruotytes...

Nu priklauso kokios tos mazytes.. g.gif Degtuku dezutes dydzio tattoo kaina svyruoja nuo 80-120Lt Kaina priklauso ir nuo piesinio sudetingumo. Manau jei nori dvieju skirtingose vietose tai apie 200Lt
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 01 08, 17:25)
biggrin.gif

man grazu paziuret, bet pati nedrisciau to padaryt. be to, juk nzn kur viena diena atsidursi, ir gal ta nelabai tinkamoj vietoj padaryta tattoo sugadins koki reikaliuka  unsure.gif na, nelabai isivaizduoju uzimancios aukstas pareigas pvz kokios vadoves su tatuiruota ausimi  unsure.gif

pakalbejau kaip davatka, ane  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

na, tik noriu pasakyt, kad tikrai reikia drasos tokiam zingsniuj. o siaip tai aisku, originalu, grazu ir t.t.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tu teisi del ateities,niekas nieko nezino...bet as manau ,taip :jeigu zmogus nori ishsitatuiruoti ausi tai tikriausiai reiskia ,kad jis siek tiek ishskirtinis ,galbut meniskos prigimties,tai gal savo ateity taip pat sieja su kurybiniu darbu ,menineje atmosferoje ,kur ishskirtinumas ir originalumas yra tik pagirtinos savybes..manau del tatoo toleravimo tik laiko klausimas lietuvoje ,pvz: anglijoje gali pamatyti auksta posta uzimanti vadova su auskaru antakyje,arba teko matyti neviena moteryte apie 50 meteliu, su dalykisku kostiumeliu, kuriai ant peties istatuiruota pvz sirdis su vaiku vardais, ar siaip kasnors reiksmingo ...nors ten ir senuku daug maciau (tiek vyru ,tiek moteru,kuriem jau gal apie 70 metu) su tatuiruotem (tik aisku jos senos "gamybos" matyt dar pries "karinės" biggrin.gif ) ir siaip uzsienyje tatuiruotes neblogio simboliai (kaip pas mus dar daznai kila ivairios asocijacijos su kalejimu doh.gif ) va.. papostringavau bigsmile.gif
Atsakyti
uj kajp aciu kad nuraminai bigsmile.gif shiaip nzn da pagalwosiu gerai ar tikrai noriu to,nes wiswien wisam gywenimui...shiaip manau kad noreciau kokios kuri nlb ishshaukianciai atrodo arba dar sumanyma turiu kad kur turetu buti auskaras ausy nu kox antras ar trecias,ishsitatuiruot mazo dydzio gelyte kokia ar kazka panausaus,nu tipo atrodytu wietoj auskaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 01 08, 19:49)
uj kajp aciu kad nuraminai  bigsmile.gif  shiaip nzn da pagalwosiu gerai ar tikrai noriu to,nes wiswien wisam gywenimui...shiaip manau kad noreciau kokios kuri nlb ishshaukianciai atrodo arba dar sumanyma turiu kad kur turetu buti auskaras ausy nu kox antras ar trecias,ishsitatuiruot mazo dydzio gelyte kokia ar kazka panausaus,nu tipo atrodytu wietoj auskaro  g.gif

Jo manau reiktu kazka komponuoti su auskaru. nu pvz :tatoo- gelytes ziedelis o viduriukas auskariukas,man rodos ir as noreciau tokios tatoo wub.gif nu sakes bus jei ir as taip uzsinoresiu biggrin.gif ..zinok, nors as gyvenu ne tokiam liberaliame mieste kaip vilnius ,bet tatoo ant ausies manes visai negasdina ,nes ,manau, ta tatoo turetu buti maza, (ne per visa ausi) ir nevisi suprastu ar ten auskaras ar tatoo
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 01 08, 19:07)
Jo manau reiktu kazka komponuoti su auskaru. nu pvz :tatoo- gelytes ziedelis o viduriukas auskariukas,man rodos ir as noreciau tokios tatoo  wub.gif  nu sakes bus jei ir as taip uzsinoresiu  biggrin.gif ..zinok, nors as gyvenu ne tokiam liberaliame mieste kaip vilnius ,bet tatoo ant ausies manes visai negasdina ,nes ,manau, ta tatoo turetu buti maza, (ne per visa ausi) ir nevisi suprastu ar ten auskaras ar tatoo

nu pala pala... siaip tai koks skirtumas kur tu gyveni. (gal pnvz biggrin.gif g.gif ), nes siaip jei tau tinka, tu nori ir tau grazu tai tada viskas ok bigsmile.gif
svarbiausia, kad tu susigyventum su tatuirovke ir tau ji butu svarbi. nes mano tatuskes mano tevams, pvz nepatinka. ir matau, kai tevas kartais pamates, raukosi. tipo kaip kalejimininke doh.gif nu bet man dzin rolleyes.gif
Atsakyti