Įkraunama...
Įkraunama...

Pasnikas

Apklausa: Ar Jūs pasnikaujate? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mane tai juokina tos bobutės, kurios į bažnyčia eina kas antrą dieną, o namo grįžę pilstuką pardavinėja ir kaimynus apkalbinėja doh.gif
Turbūt dėl šio nusistatimo niekada neimu komunijos, Na kam save ir kitus apgaudinėti. Juk vis tiek po išpažinties netapsiu šventąją ir nenustosiu nuodėmių daryti cool.gif
Todėl ir aš nemanau, kad pasnikas pridės kažkiek tikėjimo. Tiesiog yra proga kažko atsisakant ugdyti valią mirksiukas.gif Na, jeigu dėl pasniko mano vyras atsiakė alaus prie teliko, tai aleliuja, kodėl ir man nepasilaikius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 13, 14:43)
Tiesiog yra proga kažko atsisakant ugdyti valią  mirksiukas.gif Na, jeigu dėl pasniko mano vyras atsiakė alaus prie teliko, tai aleliuja, kodėl ir man nepasilaikius  biggrin.gif

bet tada tai tiesiog nevisai pasninkas ...na tiesiog pavadinimo kito paieškot - abstinencija nuo kažko ar dar kas...
Atsakyti
Na žiūrint kaip tą pasninką traktuosi. Aš vieną kart per savaitę stengiuosi nevalgyt mėsos, o žuvį. Tai čia jau kaip ir pasninkas blush2.gif Žindyvei reikai juk įvairų maistą valgyt ir per vieną dieną neišeina pavalgyt visko, na bent man tai jau taip nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 13, 14:43)
Mane tai juokina tos bobutės, kurios į bažnyčia eina kas antrą dieną, o namo grįžę pilstuką pardavinėja ir kaimynus apkalbinėja  doh.gif
Turbūt dėl šio nusistatimo niekada neimu komunijos, Na kam save ir kitus apgaudinėti. Juk vis tiek po išpažinties netapsiu šventąją ir nenustosiu nuodėmių daryti  cool.gif
Todėl ir aš nemanau, kad pasnikas pridės kažkiek tikėjimo. Tiesiog yra proga kažko atsisakant ugdyti valią  mirksiukas.gif Na, jeigu dėl pasniko mano vyras atsiakė alaus prie teliko, tai aleliuja, kodėl ir man nepasilaikius  biggrin.gif

Na as cia truputi ne i tema, bet pasakysiu, kad ispazinties einama ir komunija priimama ne tam kad tapt sventaisiais doh.gif
O pasninkas yra religijos dalis, jei tu ispazysti religija, kurioje pasnikas yra viena is religijos "sudedamuju" daliu, tai reiktu laikytis g.gif juk kiekviena religija turi savas tradicijas ir jei mes priimam kazkoki tikejima tai privalom zinoti kas ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(Shalnaja @ 2006 12 11, 19:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
visiskai sutinku pasnikas tikejimo neprides tongue.gif

cia tai gerai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nemanau, kad sotus žuvies prisivalgymas yra pasnikas ax.gif .
Kol neturėjau vaiko, tai pasniko dienomis valgydavau labai kukliai, o penktadieniais normalai valgydavau tik vieną kartą.
Todėl dabar pasniko nesilaikau schmoll.gif
Atsakyti
maitinanciai reikalinga visaverte mityba:uztenka sumazinti dienos porcija-va,jau ir pasninkas
Atsakyti
Niu aš tai tikrai nepasninkauju, maitinat vaikelį reikia viską valgyt ax.gif rolleyes.gif i
Atsakyti
Čia yra Katalikų bažnyčios Lietuvoje nuostatos pasninkui: http://lvk.lcn.lt/naujienos/,91
Atsakyti
Koks čia pasnikas gali būti maitinant? O kaip organizmą tvarkoj palaikyti ir aprūpinti? man dakterė sakė ir vitaminus nėščiom gerti būtinai maitinant vaiką, jau nekalbant apie pasniką...
Atsakyti
Na nors yra proga pavalgyti zuvies per pasnika,juk tai irgi sveika,o ir mesos as nelabai megstu...
Atsakyti
antri metai nepasninkauju essen.gif , naudojuosi padėtim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijasta: 13 balandžio 2007 - 20:57