Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(radviliux @ 2009 12 13, 13:14)
As taip pat isigijau "NailNer Repair" pieštuką. Naudoju jau dvi savaites, bet kol kas jokių rezultatų nepastebėjau. Gal dar per trumpai naudoju? Bet man atrodo, turėtų matytis, kad jau sveikas nagas atauginėja?

Aš jau nusipirkau naują pieštuką ir teplioju toliau, man atrodo kad rezultatas po truputį matosi bigsmile.gif tarpupirčius tepu tepalu terbisil ir jie atrodo jau sveiki, bet profilaktiškai patepu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(eliukė @ 2009 12 14, 19:12)
pas mane ant kojos nago grybelis gyvena jau 1,5 metų. turėjau reęceptą vaistams tik visai nenoriu jų vartot, nes ir taip kepenėlės šlubuoja. taigi naudoju viską kas tepama :jodo tirpalas,rūgštinis tirpalas..... nors sutinku su nuomone kad grybelį reikia gydyti iš vidaus. nesakiau gydytojai bet pati pamasčiau - nagų grybelis-makšties grybelis >ar tai nesusiję? g.gif . ką jūs manot? gal paneigsit mano pamastymus

Mano gyrybelis analogišjas tavo aprašytam. Iš vidaus naudoti vaistų negaliu dėl kepenų. Naudojau gyvą negyvą vandenį, bet efktas labai silpnas.Labai susidomėjau jodo ir acto esencijos tirpalu, tik nežiau kur būna acto esancijos.Iš vis jei nepadės pieštukas tada ir galvosiu g.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu ir aš tą džiaugsmą grybelį. Jau ketvirtą mėn. bandau tą pieštuką Nailner Repair, gal kiek ir matosi rezultatas, laukiu kol ataugs nagučiai, o jie atrodo taip lėtai auga doh.gif . Šiandiena jau nusipirkau antrą pieštuką, nes pirmąjį jau beveik sunaudojau. Taip pat šiandien dar nusipirkau ir terbinafin tepaliuką, profilaktiškai tarpupirščiams ir kulnams, nes labai jau oda pradėjo skilinėti. Kartais kulnus ir tarpupirščiaus patepu kremu į kurį įlašinu Arbatmedžio aliejaus, na, bet tada namai nelabai jau kvepia, kvapas kaip pas kokia bobutę... blink.gif
Kaip suprantu tas pieštukas yra naujovė Lietuvoje, tai dar turbūt nelabai yra kurie išbandė visą kursą, teplionė ~ 8 mėn.
Kai pirmą kartą vaistininkės pasiteiravau apie šį pieštuką, ji pasakė, kad tai gerai, nes kepenų neveikia, tik sako daug terlionės, nes jau kiekvieną dieną reikia tepti. Na, bet tas daug laiko neužima.
Atsakyti
Sveikos,
jau praejo 2 menesiai kaip pasalino man naga. jau 1/2 dalis nago ataugo ax.gif dariau tyrimus vakar - auga sveikas.. bigsmile.gif
Siaip labai siulau netepliotis su visokiais tepalais, nes nepades, jei nagas pazeistas, o pasalinti naga. as kankinausi 3 metus, 1.2 metus geriau ir Mycosysta ir Nizorali, ir Loceryliu tepiau puse metu ir Clotrimazoliu ir jodu, ir naminem priemonem. Ir tik nago salinimas padejo... Gaila anksciau nenuejau pasalinti nago..

Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2010 01 07, 12:02)
Siaip labai siulau netepliotis su visokiais tepalais, nes nepades, jei nagas pazeistas, o pasalinti naga. Ir tik nago salinimas padejo... Gaila anksciau nenuejau pasalinti nago..

Kažkaip galvoju, kad nagą pašalindama tu panaikinai tik pasekmę... O priežastis liko g.gif Na, bet gal ir viskas bus gerai, tikėkimės mirksiukas.gif

Mums nepadėjo tos brangiosios tabletės, o ir dabar be galo gailiuosi, kad patrumpinau gyvenimą kepenis šitaip sužalodama ir nepasiieškojau daugiau info prieš aklai pasikliaudama gydytojais... unsure.gif Vakar parsinešiau iš vaistinės jodo tepaliuko, arbatmedžio aliejaus, pakaitomis teplioju, žiūrėsim, koks efektas 4u.gif

O tas NailNer pieštukas.. ai g.gif MB pamatė reklamą, perkam, perkam, vis ne tabletės..Gerai, kad nusprendžiau pažiūrėt nete apie jį...Sudėtį biggrin.gif Pažiūrėkit, kas netingit... mirksiukas.gif Gvazdikėlių, arbatmedžio, kažkokios rūšies kipro medžio, levandų ir citrusinio vaisiaus eterinių aliejų komponentai ištirpinti tirpikliuose, atskiesti vandeniu..ir parduoda už tokią kainą doh.gif Geriau gryną eterinį aliejų pirkti ir tepti, nei daryt kažkam pelną blush2.gif
Atsakyti
Mano vyriskiui buvo isimetes nagu grybelis nuo kazkokios medziagos naudojimo darbe,gavosi infekcija dar priedu to grybelio...tai nagai i nagus buvo nepanasus,visi grubleti nelygus,baisiai atrode doh.gif tai daktare vis israsydavo jam kazkoki receptini tepaliuka ir dar skysti toki valymui (vaistineje sumaisydavo ji).. Per diena kelis kartus reikedavo nuvalyti ir patepti.. Dabar jau dziaugiames, nagai tie baisieji baigia nuaugti ir is po apacios auga jau normalus nagai... thumbup.gif gera pusmeti teko gydyti...o galvojau,kad neapsieisim be nagu salinimo operacijos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wfr: 11 sausio 2010 - 14:25
sveikutes, pas mano maziuka ant kojyciu du nagiukai tie patys, tik ant abieju kojyciu sustoreje, parudave.. nuejome del grybelio tirtis tai nukirpo jam kita visai naga (sveika) ir atsakymai buvo, kad grybelio pas mus nera. bet tie nagai taip sunkiai nusikerpa, gali nukirpti tik ismaudzius maziuka. kur man dar reiketu kreitis neismanau????
Atsakyti
Sveikos,
pas mano mama daug metu buvo nagu grybelis, galiausiai isaiskejo, kad ne tik nagu, bet ir kulnu. Neatsimenu kaip vadinasi, bet jai skyre gert kazkokius vaistus, kurie labai kenkia kepenims, bet jie mamai nerealiai padejo. juos reikejo ger 3 kartus, t.y. isgeri viena pakuote, po to berods 3 savaiciu pertrauka, po to vel kartoji ir t.t. Manau apie juos buvo cia kalbama. esme tame, kad jie mamai nerealiai padejo ir nagams, ir kulnams, kepenims jokio poveikio, bent jau ji nepajuto. Neatsimenu pavadinimo, bet pakuotes kaina apie 140-150 lt.
Atsakyti
Gal čia kaip kam, vienų juk kepenys stipresnės, kitų silpnesnės.
O dėl to pieštuko, tai manau vis tik patogiau, nei prisistatyti 10 buteliukų su skirtingais aliejais ir teplioti. Aš tai vakare nagus patepu su pieštuku, o ryte su kremu. (prieš tai pagydžiau savo suskirdusią odą, nes manau, kad į kulną buvo pėdų grybelis įsimetęs nuo nagų). Atrodo lyg ir yra efektas. O kaip jums tas arbatmedžio aliejaus kvapas? MB tai jo visai netoleruoja ir bamba jei aš su juo pasitepu ką nors, sako kaip pensininkė biggrin.gif tai jau stengiuosi labai retai jį vartoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherich @ 2010 01 10, 14:58)
Kažkaip galvoju, kad nagą pašalindama tu panaikinai tik pasekmę... O priežastis liko g.gif  Na, bet gal ir viskas bus gerai, tikėkimės mirksiukas.gif

na, manau priezastis liko - mano tevas ir mama turi koju nagu grybeli, todel uzsikresti buvo labai lengva, ypac kai nezinai apie ji nieko.. ir nezinai ar kartais tetis nebuvo paemes manikiuriniu zirkluciu (buna, kad ateina, paima ir pasinaudoja man nezinant)
todel susidurus su grybeliu pakeiciau visus ranksluoscius ir t.t....
o kaip kitaip ta "priezasti" panaikinti? kai nei tevui nei mamai nerupi, jiems DZIN...

as naudojau ilgiau metu tabletes, man nepadejo, ir kepenims nepakenke (pries skiriant dare tyrimus, ir po to),

Nagas auga, tikiuosi viskas susitvarkys..
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2010 01 28, 21:23)
na, manau priezastis liko - mano tevas ir mama turi koju nagu grybeli, todel uzsikresti buvo labai lengva, ypac kai nezinai apie ji nieko.. ir nezinai ar kartais tetis nebuvo paemes manikiuriniu zirkluciu (buna, kad ateina, paima ir pasinaudoja man nezinant)
todel susidurus su grybeliu pakeiciau visus ranksluoscius ir t.t....
o kaip kitaip ta "priezasti" panaikinti? kai nei tevui nei mamai nerupi, jiems DZIN...

as naudojau ilgiau metu tabletes, man nepadejo, ir kepenims nepakenke (pries skiriant dare tyrimus, ir po to),

Nagas auga, tikiuosi viskas susitvarkys..

Tiesiog siūlyčiau tau nusipirkti cutaseptFeet ir reguliariai dezinfekuoti savo avalynę, dar nusipirk arbatmedžio aliejaus, ir kai darai voneles kojom (jei darai) įlašink to aliejaus ir jodo tirpalo, turėtų užmušti grybelio užuomazgas, tiesiog neleis jam plisti. Na ir imtis atitinkamų priemonių, žiūrėti, kad kojos neprakaituotų, einant į baseiną neštis tapkutes. Ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2010 02 01, 16:53)
Tiesiog siūlyčiau tau nusipirkti cutaseptFeet ir reguliariai dezinfekuoti savo avalynę, dar nusipirk arbatmedžio aliejaus, ir kai darai voneles kojom (jei darai) įlašink to aliejaus ir jodo tirpalo, turėtų užmušti grybelio užuomazgas, tiesiog neleis jam plisti. Na ir imtis atitinkamų priemonių, žiūrėti, kad kojos neprakaituotų, einant į baseiną neštis tapkutes. Ir viskas bus ok  mirksiukas.gif

Dėl nagų grybelio, mano draugas turi tirpalo, alia "Liediško recepto" patikrino ant saves, jei idomu rašykite AŽ.

Mažiau nei per pusmetį pasveiko turi ir nuotraukas kaip atrodė prieš ir po smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Donatasb @ 2010 02 03, 16:53)
Dėl nagų grybelio, mano draugas turi tirpalo, alia "Liediško recepto" patikrino ant saves, jei idomu rašykite AŽ.

Mažiau nei per pusmetį pasveiko turi ir nuotraukas kaip atrodė prieš ir po smile.gif

kodel nerasote cia, juk idomu visiems butu.
Atsakyti