QUOTE(Jureja @ 2009 05 15, 19:31)
kaip suprantau Jus vartojate pieno misini.?
Siulyciau po truputi praskiesti pienuka su vandeniu, kas savaite deti maziau pieno misinio paliekant ta pati kieki vandens, taip po truputi sumazinsite gaunamo misinuko kaloringuma ir turetu pusryciam daugiau ka suvalgyti.

ta pati daryti ir dienos metu. Kartais tenka pieno misinio doze, sumazinto kaloringumo palikti ir ilgiau nei savaite, cia reik ziureti pagal vaika. Dziugu, kad vaikutis bent jau valgo darzoviu, vaisiu nors ir nedaug. Pabandykit pasiulyti jogurtuko ( keliais pusl atgal receptukas) gal ir jusiskiui patiktu. Tikrai isivaizduoju, kaip Jums sunku kai reik tiek visko gaminti ir viskas i bala. Na, pabandykit si patarimuka, gal suveiks
Beja, kiek sveriat? koks amzius? Koks hemoglobinas?
Sekmes!!
na geguzes pabaigoj jau svesim antraji gimtadieni.Kraujo tyrimukai labai geri, sveria 14.5 kg ir 94 cm ugio. Is paziuros atrodo gan didutis ir niekas net neitartu , kad turim tokiu bedu su valgymu, labai stiprus fiziskai aktyvus( kartais net per daug). kai palyginu su draugiu vaikuciais , kurie po 9 men. uz ji vyresni tai jokio skirtumo tarp ju, bet tai nieko dar nenusako tokiame amziuje. Gali sustot taip sparciai augt veliau. bet tik man negera as viena tezinau koks jis nevalgiukas is tikruju. ir man sirdy sopa kiekviena diena, kai galvoju, o dar nieko doro nesuvalge ir prasideda maratonas gal nori ta ar ana. galbut ir pati darau klaida , per daznai siulau, gal jis kau suprato , kad maistu gali manipuliuoti ir zaidzia, net nezinau.
mano sesers vaikas buvo toks pat nevalgus ir pieno nuo 8 men. nebegere, tai buvo dar sunkiau, o dabar jam jau 6 metai ir visai nieko vyrukas. Aisku stambus niekada nebus, o ugis tai oohoo. auksciausias klaseje. tikiuosi ir mes isaugsim