QUOTE(stripulis @ 2010 11 27, 17:39)
nepykdykit, a? nes pradedu siusti.
ir nereikia nusišnekinėti, ok? čia primena, kai natūraliai gimdžiusios peza, jog visos galėjo taip pagimdyt, kai natūraliai maitinusios peza, jog visos gali maitinti natūraliai, tai va ateina čia ir pasakoja, jog galima gi visko prigalvoti
duosiu jums savo vaiką - ir galvokit, gaminkit, kad ir jam būtų ir jum skanu
Sėkmės neišprotėjant.
ir nereikia nusišnekinėti, ok? čia primena, kai natūraliai gimdžiusios peza, jog visos galėjo taip pagimdyt, kai natūraliai maitinusios peza, jog visos gali maitinti natūraliai, tai va ateina čia ir pasakoja, jog galima gi visko prigalvoti

Papildyta:
QUOTE(DO&RU @ 2010 11 28, 11:57)
mazakraujyste jau mes isigydem liko tik prisiminimas kaip ji tuo metu gerai valge
na dar kaip minejau vaziuosim iki endokrinologo, zesim ka jis pasakis.....
aplinkiniai irgi guodzia - sako nesiparink, paziurek ji sveika linksma
o tik nueini iki gyditoju ir prasideda svarstymai visokie - gal kas yra jai, gal ko nepastebejom ir t.t.t.
Ai praeis
, kai galesiu susikalbeti kaip su zmoguciu sedes ji man prie lekstes po 2 val ..... gal.....
Aciu uz palaikyma

na dar kaip minejau vaziuosim iki endokrinologo, zesim ka jis pasakis.....
aplinkiniai irgi guodzia - sako nesiparink, paziurek ji sveika linksma

o tik nueini iki gyditoju ir prasideda svarstymai visokie - gal kas yra jai, gal ko nepastebejom ir t.t.t.
Ai praeis

Aciu uz palaikyma

siunte ir mus, ten pat, dejau daug vilciu, nieko naujo nesuzinojom, nieko nepatare, tik pas dar daugiau gydytoju priregistravo, dar daugiau prigasdino....

Papildyta:
[quote=Nikolia,2010 11 28, 23:47]
kodel gi ne..tik ..kai duosit man savo vaika..galbut galima butu nuo tada, kai jis gime...
smulkmena,
bet vaiku valgymo iprochius formuojame nuo gimimo...jei ka..
niekur nerashiau, kad nereikia riebalu:)
prasau.. kokiu tik norite, kiekviena diena vis kitokius...alyvuogiu aliejus, semenu aliejus, sviestas ir tt..po sauksteli du..bet juk jus esat susipazinusi su PRIMAITINIMO seka po 6 men..nemanau, kad per tai nepraejot..
Jei as turiu kokia problema, naturalu, kad ieskau atsakymo..kodel?
O Jums pakanka tik nervintis ir sakyti, kad TOKS VAIKAS?
Ir viskas?
Juk speju - kai jusu vaikas buvo zindomas, ar maitinamas misinuku...jis nekele sau klausimo: Skanu, neskanu...kada buvo alkanas, tada ir imaitinosi ir issireikalaudavo..
tai kas gi NUTIKO pradejus PRIMAITINTI..?
Jis taip staigiai pasikeite?
Staiga neliko poreikio patenkinti alkio jausma..
Kas gi jam taip atsipyko?
Turiu drauge, kuri sako, kad jos vaikas nevalgus..
Taip ji uzsiemusi, rezimas nulinis..pati megsta gurmaniskus valgius ir gana astriai..jai sunku gaminti ka nors paprasto...Bet va kai ji vaika atsiveda i svecius, kazkodel jie su mano vaiku labai sauniai kartu valgo...pachia papraschiausia ryziu kose su sviestu..
Jis dabar jau lanko darzeli..ten taip pat viska valgo..
TAI KAS JAM PADEDA GERIAU VALGYTI NE NAMIE?
Rutina, bandos jausmas ar kazkas dar?
Kaip manot?
Dar syki pabreziu..tikslas ne SIUSTI..o padiskutuoti...kame problema..
Juk sveikiau pasimokyti, sorry, bet IS KITU KLAIDU...nes savu ir taip gyvenime pakanka..
PVZ..man vaikas padeda ir savo valgymi iprochius keisti ir kritishkai vertinti ka valgau..ir kuo norechiau maitinti savo sheima..
tik nereikia visko suvaryti ant musu nezinojimo, nesidomejimo, nesistengimo ar panasiai, as pati galiu paskyti, kad jei jusu valge nuo pat pradziu, tai ir valgo dabar, o kai mano nuo dvieju menesiuku pradejo mamos pieno nebevalgyti, budavo puse dienos alkanas, isgeria koki 50ml ir vel iki vakaro, o primaitinimas buvo kruosciai derinamas su gydytoja, tik ka leisdavo, patardavo ta ir duodavau, bet niekas netiko, tai nereikia, cia musu smerkti ir tiekti savo teorijas, nes ne visi pagal knygas auga

maniskis irgi su kitais vaikais kita kart gerai valgo ir nedel to, kad tai butu kazkas ypatinga paruosta, o tiesiog mato kaip kiti vaikai valgo ir jam vien nuo to skaniau, o kai vaiku nebelieka to pacio maisto net neikisi