QUOTE(Laabeille @ 2011 01 10, 19:58)
Turbut taip teks ir daryt - pasiskambint pries isvaziuojant.
Beje, gretimam name gyvenanciai mamytei labai si gydytoja patinka, jau 3 vaikus pas ja gimde, trecia pries pora savaiciu. Bent sikart tai jokiu plysimu.
Na, ir visus nestumus pas ja lankesi.
Kiek zinau, planavo uz gimdyma 1000 duot
zinai tegul kas nori tegul moka tukstancius. As pasitikiu savimi, nes niekas uz mane nepagimdys, todel vaziavau nesitarus tiek pirma gimdyma, tiek antra. Pirma papuoliau pas Banga (nu pasiseke ne kitaip, nors nieko pries buciau papuolus pas dar kelias gydytojas is siu GN). Tada gimdymas truko 10 valandu. Gydytojai atsidekojau po visko
200 Lt ir akuserei
100 Lt (tik del gero darbo, o jis buvo atliktas taip kaip buciau davus
1000 Lt pries gimdyma, nes ir gloste ir ramino ir priziurejo kaip uz milijona). Antras gimdymas truko vos pora valandu nuo saremiu pradzios, todel nuvaziavus i GN teko tik sulasinti lasine del Streptokoko, prakirpti vandenmaisi, ir isstumti mazyle per pora stumimu. Plysau per savo skubejima ir stoka gydytojos patarimu, tai dar teko jai susiuti. Aisku kaip ir po pirmojo gimdymo, kad ir nesitariau buvau pasiruosusi atsidekoti. Taciau del 20 min ju darbo galejau visai nieko neduoti, bet is geros sirdies atsidekojau tiek gydytojai, tiek akuserei po
100 Lt. Tai va, mano moralas - nesitarus gali laimingai pasigimdyti ir tuos pinigus paskirti kudikelio kraiciui

Beje zinau, kad susitarus pakanka ir
800 Lt.